Какво си мислят, котки

Моята котка на име Бък живееше с мен за около десет години, сме намерили взаимно разбирателство с него, и дори се научили да говорят на генерала #xAB; човек-котка # Xbb; език. Но за да се разбере какво си мисли, никога не би могъл. Разбира се, както при всички домашни любимци, понякога го сполети разнообразие от забавни и любопитни истории. Ето един, който аз наричам #xAB; Cat Отмъщението # Xbb.Дойдох една вечер от работа, и както обикновено отиде до магазина за хранителни стоки. Мисли се вихреха в главата ми целия път около новия проект, който ме инструктира да доведе. Въпреки това, популяризиране и SEO оптимизация всичко останало е толкова вълнуващо дейност, която може дори да забравите за крещящо гладен дулото на вашия домашен любимец. Ето защо аз инстинктивно продукти, поставени на масата и влязоха в стаята, за да се преоблече. Котка пази върти, обаче, му харесва, когато излезе от магазина. Но никога на масата или в пакета не е изкачвания, винаги чака, когато той ще се даде своя дял.


Но този път нещата излязоха от контрол, започвам да се сложи храна в хладилника и разбирам, че наденица там, аз купих няколко трика. Погледнах в чантата, под масата, като никъде. Аз не се обърне внимание на това, никога не се знае, може би нещо объркано, помисли нещо друго. Правейки още рутинни задачи в кухнята, и се предлага на Palace хълмче, аз го вземете и ето го - липсващата колбаса. Някой много пестелив реши да се скрие, очевидно за черни дни или да разнообрази менюто. Наденица беше изпратено успешно в хладилника, а аз продължих моя работа.Малко по-късно, кухнята е котка Бъкс. Преструвайки се, че той е тук, просто ходене, леко повдига дворец педала ръб. На лицето изненадата на вдига още по-високо, и там няма нищо. Котката вече не открито, пълзи напълно под килима и започва активно търсене. Гледам тази снимка на пет минути, опитвайки се да задържи смях. Тогава аз не се изправи и да започне да се смея на глас. Cat излиза от Двореца и презрително ме погледна гордо отстранена, с опашката си. Имам чувството, че това не е краят, а котката ми е до нещо, но това, което никога не може да предполагам. Но аз знам, че котките са напълно в състояние да се мисли и да се изчислят всички ваши действия в аванс.

Изобилие да се смее, аз отидох в стаята и почти забравих за този инцидент. Но той е продължил. Аз отивам в кухнята да пушат, аз имам този лош навик, и по-леки на масата там. Започвам да гледам в кухнята, в коридора, в залата - никъде. В края на краищата, аз стигнах до заключението, че в допълнение към това повечето от запалката, която лежеше на масата, като цяло вече не. Това означава, че аз не какво да пушат, дори и на газ не може да възпламени всичко, за да се затопли чайника. И времето е вече достатъчно късно, за да отида до магазина или павилион не би било желателно, и всички съседи за дълго време баба спят спокойно. В тези тъжни размисли и да отида в кухнята, да рови сляпо във всички шкафове, последната надежда за намиране на чудо се крие някъде кибритена клечка или запалка. И тогава, на това, което идва. В рамките на Двореца на същото място, където е скрит наденица е моят лек. И аз викат радостно да котката целия апартамент - #xAB; Всичко отмъщение, ние сме дори #xBB.!

Тя мисли, че котката