Какво се крие датата на вашата сватба на хороскоп и лунен календар

Подготовка за сватба отнема дълго мисли всички бъдещи двойки преди голямата част от големия ден. Важно е не само да се формализира отношенията влюбен съдебна регистрация, но също така се подготвят за всички етапи на празника. Закупуването на сватбена рокля, изборът на прическа, маникюр, грим лице - необходими стъпки от подготовката за сватбата младоженците. Ако съзнателно избират бъдещата година на сватбения ден, месец на тържеството, което трябва да се изчисли най-добрата възможност за съпружеската щастието за години напред.Какво е датата на сватбата ви?

Тайните на цифрите са известни, поради нумерологични изчисления на експерти, астролози. Любителите на сватба дата избират внимателно, интуитивно усещане в избрания ден, месец и година на свещената смисъла на семейно щастие, благоденствие и дълъг живот заедно съпрузи. Това наистина работи, защото в нумерологията се разграничат "благоприятно", щастливи числа и тези магически смисъл не винаги е подходящ за извършване на специални мерки, за да направи важни решения.

Сватба хороскоп

Много двойки избират внимателно датата на раждане на техните семейства, като се вземат предвид всички нюанси на зодиакалните хороскопи като булката и младоженеца. Планетите имат силно влияние върху съдбата на хората, е в съзвездието Телец, Овен, Близнаци. Лунния календар се използва и за прогнози, планове за бъдещето, магически изчисления, за да изберете датата на сключване на брака, като се ръководи от традиционната интерпретация на седмицата, месеца.

хороскоп

Много съвременни двойки избират датата на сватбата според предвижданията на хороскопа. Астрономическата анализ на знаците на булката и младоженеца знак за годината, месеца, предстоящо събитие предвещава добро време, или да посочи, че трябва да се изчака. По-добре е да слушам сърцето си, да се направи, тъй като разказва. Въпреки становището на неуспешен брак във високосна година и пуснете всички суеверия, държани млади семейства живеят щастливо.

Сватба хороскоп

Звездите говорят за краткостта на брачния договор, ако той е обезпечен през май. Има поверие, че този месец е неблагоприятно за създаването на едно младо семейство. Лечители на древна Русия са знаели, че затъмнението на Слънцето и Луната - предвестници на един нещастен, смути съюз, ако вашата сватба дата се пада в такива моменти. Астрология прогнози сега много малко хора вярват, но да слушат, за да се избегнат всякакви проблеми в бъдеще. Вярвайте в хороскопи или не, който сте избрали.

Датата на официалната церемония често се пада в петък или неделя. Венера защитава петия ден от седмицата, така че сватбата в петък, обещавайки мир и хармония в отношенията между двама млади хора. Неделя е и идеалното време за брак. Този ден предпазва Слънцето, носейки щастие и късмет. При планирането на сватбената церемония, вие несъзнателно ще привлече добър късмет е фактът, че знаете за полезните ефекти от звездите на човешката съдба.Humerologicheskie дешифриране номера

Нумерологични изчисления също спомагат за определяне на успешен дата за сватбата. Определени комбинации от цифри на дати на раждане на младоженеца и булката, точна бъдеще датата на сватбата считат за една млада двойка щастлив или нещастен. Да се ​​идентифицират добър момент да се оженят, е необходимо да се брои 3, 6, 4, 9 или 10 месеца, които следват в ред, като се започва от месеца на рождения си ден, тя не е дадено.

Сватба хороскоп

В делнични дни

Традициите са се предавали от поколение на поколение, се съхранява в мъдрост и знание. Нашите предци, които планират едно важно събитие в живота, смятат, специални знаци, поличби, различни суеверия. Подгответе сватбено тържество започва с факта, че няколко интуитивен, позовавайки се на опита на много поколения, избира най-подходящата дата, месец, година, за да започне нов етап на живота. Информацията по-долу ще ви помогнат на младите хора да направят правилния избор за велик и паметен ден.

  1. Понеделник, след като не е лошо, но също така не е много подходящ за сватбената церемония. Този ден предвещава променливо младоженци връзка - бурни изблици на емоция често се заменя с периоди на спокойствие.
  2. Вторник, според общоприетото схващане, - неблагоприятна за брак. По това време, съдбата на хората, контролира войнствен Марс, така че партньорските отношения ще бъдат обтегнати, пълен с недоразумения и кавги.
  3. Сред контролиран Меркурий. Ако Брач ​​- сприхав, много емоционални хора, тази планета ще ви помогнат да насочите енергията си в правилната посока.
  4. Четвъртък е под влиянието на мощен Юпитер. Четвъртият ден от седмицата се смятат за вредна за създаването на нови семейни отношения. Young винаги ще се борят за преднина между тях.
  5. Петък изготвят за бъдещите съпрузи хармония, любов и разбиране, тъй като Венера защитава всички любители, което им дава щастие.
  6. Събота - благоразумните хора. Официална церемония сватба се пада в събота, възвестява обединението на две мотивирани партньори отношения са не само любов, но дори и бизнес, често се основава на взаимна изгода.
  7. Неделя Sun покровителства, младоженци съюз, сключен днес възвестява празника за останалата част от живота си заедно.

Сватба хороскоп

Лунния календар

Лунен календар - друга забележителност за любителите, избора на дата за сватбата. Според астролозите, нарастващата фаза на Луната - най-благоприятното време за един съюз. Тези щастливци ще живеят заедно дълго и щастлив живот, ще има богатство и любов. Lunar и слънчево затъмнение - не най-доброто време за одобрение на небесата на вашия съюз с любимия. Те казват, слънчево затъмнение предвещава непредвидени проблеми в отношенията между партньорите, а луната - провокира разбивка на брака.

Сватба хороскоп

Lunar, най-благоприятни за създаването на семейство от 10, 6, 11, 17, 24, 27, 26 (броя на месечните цикли), неблагоприятен - 4, 5, 9, 8, 12, 9, 14. При изчисляване на датата на сватбата се вземат под внимание, в която зодиакален съзвездие е Луната. Успех, силни семейни връзки, дълъг живот заедно предвещава Луна в съзвездието Козирог, Рак, Близнаци, Телец, Риби. Заговор нестабилна съюз между двойката казват, звездите и луната в Овен, Дева, Скорпион, Лъв, Водолей. Предвид гореизложеното, може лесно да се изчисли датата на бъдещата сватба.