Какво прави винта жаргон, което завийте наркомани

Модерни думички Какво означава думата концепция мем жаргон? Пълна версия

лекарства като винт
винт винт него - е името на жаргон за лекарството, което се прави в дома си. Съставът на винтовете са: ефедрин, йод, метамфетамин. Това може да се дължи на група стимуланти. Винт си вид прилича на прозрачна течност, която се инжектира във вената зависими чрез инжектиране. Искам да ви съветваме да прочетете още няколко обяснителни статии по темата за младежката жаргон, например, преводът на думата рестартиране. стойността на възклицанието Pfft. Какво е тласък. Когато бомба и куп м. Р.Метод за получаване на винт


Червен фосфор и всички вещества, изброени по-горе се поставят в купа и варете на слаб огън. Това е доста дълъг процес, така че зависимият -varschik следи отблизо процеса на създаване на отровни отвари и се консултира със своя рецепта.Наркоманите, които се считат за елита употреба отделни спринцовки сред обикновените наркомани. Тези наркомани не могат да унищожат самата отрова данни последните мозък. Тъпак правиш в скритите места на облекло.

В допълнение, винта в употреба, и в същата доза. Тази доза се изчислява да се забавляват и все още живеем в този свят.

Всеки винт има приятел или приятел на приятел, който има лаборатория за производство на тази отрова. Varschiki винт хората са доста подкован в областта на химията, те се спазват сред наркомани. Ето защо, ако някои поръчки от наркоман varschika се готвят на винтове, един има законното право да се хвърли половината от средствата.

Хората, които получават винт може внезапно да се отворят нови възможности, като наркоман изведнъж се почувства непреодолимо желание да бъдете креативни, той може да седне зад статива и нарисува картина или просто да напишете стихотворение.

След винт въздействие е отслабена, лицето започва да се чувства на празнота, тъга и гняв. Като правило, след инжектиране на наркоман винт сън достатъчно дълго. Може да ходи часа без почивка, но след това падне в леглото и сън в продължение на 24 часа. Въпреки, че това се случва със зависими нови.

Vintovar с две роби