Какво прави този жест, на снимката на корицата

На първо място, съвсем правилно отбелязва, жест, наречен потупване. Да, популярност жест на хората наистина вкара, след като той започна да използва спортисти. Но "презапис" все още роден хип-хоп околната среда и първоначално става популярен в своята общност.Не е ясно точно кой е измислил движението, има възможности: Skippa Da Flippa, Пи- луи далекосъобщителни и Рич Хлапето, но, без съмнение, популярността на движението, получена след достъпна песен клип група Migos "Погледнете ми потупване" (youtu.be).

Soc. тип медия лозата и Instagram взе една проста, но от жеста и достъпен за всички и започва да използва движението в различен контекст, превръщайки го по този начин в един вид мем.

Трябва също да се отбележи, че в афро-американски жаргон "DAB" също означава "опасно" хашиш масло: джибри-концентрат на марихуана.

Интернет маркетинг експерт, китарист, музикален гений

Този жест се нарича "дъб" (DAB). Първоначално движението използва в хип-хоп танци.

Смята се, че този жест означава, смъркане на кокаин.

Тези дни, много играчи празнуват головете от този жест: Lingard, Pogba и така нататък.

дъб, дъб! рап, кокс, футбол. Да, картината е "как да кихат" :))))) Всеки знае, че дланта се крият зад по време на кихане е невъзможно. Ако ръката не е тъкан, лекарите се препоръчва да се покрие носа и устата с ДДС гънка от лакътя.Бъдещата журналист, музикант, аз мечтая за да научите как да програмирате

Сега zaminisuyut чувствам, но този жест се е преместил от хип-хоп и трудно щанд в културата klaup рап. Разбира се, този жест е установил в Vainakh черно, което се дължи на това, което е още по-популярен

В допълнение към основното значение на "DeBa" veyperov мнозинство от страните от ОНД са го използвате с думите "veyp Nation", се твърди, че показва, че те принадлежат към потребителите до парогенераторите. Такъв вариант "DeBa" идва от руски език забавление канал в YouTube и плътно се превърне в един от инициалите на движението.

постоянен потребител на Интернет

Той става популярен след известния американски футболист направи дъба след гол.

Учех в Америка, където дъба набира скорост, а американците са все още го наричат ​​жест на учтивост, защото те са толкова покрие устата си, когато кихате (да, това е лакът, не дланта)

Това е моята версия

Студент по Машиностроене институт UFU, изготвят графити

Аз няма да кажа името на това движение, мога само да кажа, че не е толкова просто. Първоначално музикантите показват как те "даде" на музиката, изразявайки почитта си поклони.

Инженер железници да образуват икономическа и социална. служител

Пол Погба, Ювентус футболист, френския отбор, така празнува гола) в лицето в клиповете също имаме това, но това означава, че аз не знам изобщо))

покажи още 8 отговори

Ако знаете отговора на този въпрос убедително може да го потвърди, не се колебайте да се говори

Помогнете ни да намерим отговора.

Изберете този, който трябва да зададем този въпрос>

Оценка на въпроса на ден

Отговори на тези, които знаят