Какво означава драстично - значението на думите

Търсене ценности / думи на тълкуване

Раздел е много лесен за използване. Кутията за предложение е достатъчно, за да въведете думата, която искате, и ние ще ви издаде списък на нейните ценности. Искам да отбележа, че нашият сайт предоставя данни от различни източници - енциклопедични, разумно, словообразуване речници. Тук можете да се запознаете с примери за използването на въведените от вас думи.Новият речник и словообразуване речник на българския език, TF Ефремова.

С голяма сила, което води до усещания.

Перин. Много много, това е.

Перин. Rude, неучтив.

Стърн, труден, решителен.

Примери за използване на думата рязко в литературата.

Сълзливост абориген спря така внезапно. както и в началото на соловата си ридания със сълзи.

Както и в теорията на познанието, което той много силно показва несъстоятелността на Декарт, както и в областта на социалните науки, той категорично отхвърля идеята за абсолютизъм Хобс.

Виждайки, тъй като се качвам, Serpentrion рязко се обърна към мен и повдигна Avernus, но Ephorus ръце към страната, блокирайки пътя му.

Очаквайте през язовирната стена, магистрала е на запад-северозапад, успоредно на притока до гъста горичка Renburnskogo Forest Reserve не направи това WAG рязко на една страна.В същото време, аз подчерта, че, разбира се, че стойността на проникването на агенти и подход към обектите на интерес рязко варира в зависимост от официалната позиция на източници на информация.

Всички други катализатори не предпазват от образуването на азотен окис и други вещества, рязко влошаване на качеството на крайния продукт.

те обикновено отслабнете бързо скоро след щъркелът донесе mladenchika.

Въпреки това, при пациенти, страдащи от акромегалия, рязко намалена устойчивост на организма, има сърдечни и белодробни заболявания, така че смъртта може да се случи от сърдечна недостатъчност или пневмония.

Той затръшна стартера на неуспех натисна педала на газта и колата, хвърляйки чакъл изпод задните колела, втурна напред.

Под натиска на Тито Албания пое рязко антизападна линия и затворен Британските и американските мисии.

И Новиков, че те са близо един до друг в продължение на години, но нещо драстично да ги разделя, само, че се чувства много по-стар от Aleshin, и странно, като горчива нежност го избута.

После се чу, че някой хъркане на избледнели кретон завеса, която разделяше пространството между печката, където старата жена се качи, и вратата Altynnik рязко активизира до завесата и я дръпна обратно.

Обръщайки се рязко, Рич се затича към вратата и след като го отвори, почти се блъсна в една жена с червено, като албиноса, очите - в резултат на пластична хирургия.

Това е в рязък контраст с антикубински действие в областта на Алмагро, организирана съвместно от крайно десни организации на Чили и кубинския-американската Националната фондация, където имаше най-малко сто души.

За рязко негативно отношение към Пушкин спекулативни публикации almanashnogo тип см.

Източник: Библиотека Максима Moshkova