Какво означава да се разтоварят - значението на думите

Търсене ценности / думи на тълкуване

Раздел е много лесен за използване. Кутията за предложение е достатъчно, за да въведете думата, която искате, и ние ще ви издаде списък на нейните ценности. Искам да отбележа, че нашият сайт предоставя данни от различни източници - енциклопедични, разумно, словообразуване речници. Тук можете да се запознаете с примери за използването на въведените от вас думи.Обяснителна речник на българския език. DN Ушаков

разтоварени, разтоварване, сови. (За разтоварване). Извадете, премахване на стоките от тази област. (От влак, вагон, кораб). Разтоварване на стоките.

Обяснителна речник на българския език. SI Ozhegov, N.Yu.Shvedova.

-uzhu, -uzish; -uzhenny; сови. това. Екстракт, премахнете някои п. товари STH. тежък. V. багаж.

Nesov. качване, -ayu. -aesh.

съществително. разтоварване, S, F.

прил. Разтоварване, -S, -S (спец.).

Новият речник и словообразуване речник на българския език, TF Ефремова.

Примери за използване на думата качват в литературата.

Отпред, високо в скалите, пилот на хеликоптер имаше време да се изгради базовия лагер, разтоварени почти един тон на консумативи и оборудване.

Те ни доведе тук, също на лодката, но точно там, където тези навеси с цинк, и разтоварени.

После се отправили към трите флората и фауната, да остане неактивен, бойлер в близост до Ричард, Макс, и Патрик и разтоварени всички монтирани на конвейера, член на мистериозен устройство.Без този приют, не би могъл да направи, дори и само заради това, ако ми платноход заловен и донесе в Веракруз, а моряците са били заловени, те бяха принудени да признаят, че аз съм господаря си, и посочи мястото, където кацна и разтоварват двадесет една бала на стоки.

Първият процес се освобождава от RAM, тя се превръща в една и съща държава.

Процесорът не може да изпълни процес напълно изхвърлени в външна памет.

В знак Garkushi, Haidamaks няколко минути разтоварват превоз и го постави за всички жени и непълнолетни, привлече пода и здраво стисна им каишки и катарами.

И когато се разтоварват. шофьорът каза: - Сега имате тази коледна елха притъпени - и си тръгна.

Индианците им спадна на брега на уединено залив, на около сто мили от залива Letuyi, разтоварени на оборудването и се отправи обратно към Skagway, но тримата мъже останаха с Нелсън, тъй като те са вече членове на една и съща страна на злато задържане.

Севастопол в Зонгулдак и обратно, въпреки че, ако е необходимо, и може да достигне до британски шпиони място, където да се разтоварят всичко необходимо на един път.

Докато другите кораби в трюмовете са чужди за тях на стоките, за да ги разтоварят в далечния пристанището, се разхожда из световната китоловен кораб има на борда на товари, различни от себе си, така че екипажът му с ръце и неговите нужди.

Тя е действал на строга програма - разтоварна дейност и на товарни единици, заместват машината за заваряване на ръбовете на един по-съвършен.

При пристигането си в Киев разтоварени от моя netychanki trehvedernuyu вана и бяло като захар, Liptsy.

Той погледна към презареждащата машина, замразени срещу отсрещната стена, на вратата, зад която в малка стая са операторите на централната зала Kurguz и Хенри, на пода на централната зала, погледна към басейна на гориво за съхранение, пълно догоре разтоварени на отработено ядрено гориво в муцуната на реактора.

Бездомни разказан подробно как тези столове са били доведени в ръчна количка, тъй като те се разтоварват и завлече в сградата чрез артистична завой.

Източник: Библиотека Максима Moshkova