Какво означава да lhvs зона разгадават съкращения lhvs смисъл lhvs

Модерни думички Какво означава думата концепция мем жаргон? Пълна версия

Lhvs го
LHVS какво означава? Тъй като много се интересуват от затвора съкращения, ние решихме да се определи още един, защото забелязах, че много хора се тълкува за напълно погрешно. Така, че не правя лошо, трябва да прочетете тази статия, в която се говори за намаляване LHVS. което означава, че ще се научи по-долу.


Въпреки това, преди да продължите, ние бихме искали да предложа няколко информативни публикации по темата на жаргон на крадците. Например, какво Dubok в района. което означава Zashkvar. Glinomes който е в затвора, как да се разбере думата вафли и така. Н.


Така че, давай нататък, това означава, че LHVS. Намаляването е много популярен сред младите хора podrostaet (така, че привлича крадците романтика), заедно с думи като Ауе и SSZHV.

LHVS - Това съкращение е лозунг, и разшифрован като "Q * X Fuzz крадци FREE" или "се движат свободно на човешките крадци"


Обикновено тези четири букви убождане на пръста, за да изразят пълната презрение към властите, и да се покаже ангажимент към братството на крадци.

Има няколко възможности за разшифроване LHVS:

Любовта хляб, Сам Grow

Харесва ми да се разхождат из обора

Харесва ми да се разхожда на маса

Обичам Халва, Jam, захар / мазнини

Любопитен Тъпак задник на

Това комикс разшифроването необходимо, за да се гарантира, че когато въпросът полицията или на охраната, на истинското значение на съкращения LHVS. Ще кажа по-саркастичен начин. В противен случай, можете да получите на клуба в бъбреците, но защо тичам нагоре, знаейки резултата? Като цяло, да се обижда на полицията, когато те имат си съпровод, а не най-добрата идея.