Какво може да се направи молив

Какво може да се направи с молив?

Защо се създаде художествени училища? Не, не всички студенти направя художници. Ключът е да се развие способността на детето да обрисуват обекти във вестника, който той вижда правилно, и ако е необходимо, той би могъл от живота srisovat любопитен вид терен, или всеки друг обект. Тя развива способността да привлече на хората възможността да оцени правилно изобразителното изкуство, които носят голямо удоволствие. Тя също така следва, че изучаването на този вид изкуство трябва да се различава от обикновения метод на преподаване на базата на едно копие само с готови чертежи, или оригинали. Необходимо е да се разработи добро око, да се научат на свойствата на различните линии и тяхната взаимна съвместимост, за да се направи разграничение между форми, които са представени на ръка, без използването на един владетел и компас.Какво може да се направи с молив?

Ако няма способността или желанието да отиде в художествено училище, можете да научите всичко това сами. Но имайте предвид, че това ще изисква много повече усилия, за да се научат на необходимата литература. Не забравяйте, че вие ​​трябва да започнете с малки, постепенно преминаване към по-трудно (Научете се да се направи стъпка по стъпка). Книги на чертеж насърчавани да прочетете най-напред с такива позиции:  1. Line, тяхната равнопоставеност, както и вземане на парчетата връзка
  2. Очертаване на права на изображението
  3. Извита форма, перспективи правила
  4. На светлина и сенки
  5. За редовни твърди частици
  6. Изображение тела със сложна природа

И едва след това да продължи да се направи пълна картина. Вие не може да мисли за нещо да се направи в молив. Огледайте се! Има толкова много неща: улици, къщи, хора, дървета, животни, предмети. Вие не намери нищо достойно за ръката ти? Можете да направите отпечатъци снимки с книги (това е най-простото нещо можеш да се сетиш). И просто се направи мама и татко! На нашия сайт ще намерите много полезни допълнителни уроци, например можете да научите как да се направи:

И още много други! Колко имаме готови уроци могат да виждат в дясната колона по-горе. И взех някои интересни снимки, за да помогне на вашето въображение. Вижте по-долу!

Фигури за момчета:

особено за DeyFan