Какво момиче иска от един човек

Какво момиче иска човек глупав въпрос - разбира се, любов! Какво тогава е любовта? На този въпрос не е еднозначен отговор и на въпроса е доста неясна, така че мисля, че трябва да го съборят от няколко точки, и да обсъдим всеки по-подробно. Някой ще каже: "Е, намери друг експерт. "И ще бъде в нещо правилно. Но аз все още се опитват да изразят своето мнение, както и правото или да не те съди, скъпи читателю!Така че, мисля, че всеки иска да бъде обичан. По мое разбиране на понятието любов включва всички положителни: разбиране, уважение, грижа, и така нататък. Какво момиче иска от един човек? Може би на първо място - да бъде и да се чувстват момичето до един човек.

Всяко момиче и момче всеки индивид, и по-специално на всеки се нуждае от свой собствен подход. В крайна сметка, ако едно момиче има силна воля характер, то тогава няма да работи един човек, със същия характер. Оттук и изразът: "Не се разбираме", нали? Известно е, че противоположностите се привличат, но не и обратното! Поради тази причина, ако човек привлече вниманието към определена момиче и ще спечели място нея, ще трябва да се запасите на търпение и забележителна стъпка в неговата "I" повече от веднъж, а не отпадане достойнство пред своята любима.

Човекът ще трябва да отидете на каквито и да било отстъпки за момичето да жертват нещо. Например: в миналото, преди срещата с приятелката си, докато аз разпределени само за собствените си интереси, но сега ще трябва да се вземе това предвид. Необходимо е да се направи компромис в този случай. Да предположим, че един щях да отида на почивка с приятели, седнете пред компютъра, риболов и т.н. Но! Време не спира, и то има известна "граница", според мен, разбира, че Хомо сапиенс - разумен човек.

Приятели в крайна сметка да придобият техните семейства, уморени от компютъра, риболов ще престанат да носят емоционално удовлетворение. Любим човек никога няма да се уморяват да го изучават, не е достатъчно за два живота, както се казва, "няма да се оттегли, не предаде" само те обича! И, разбира се, ако искате да се постигне определен резултат в отношенията с любимия, трябва да се работи за него!

Нека се върнем към нашия въпрос "Какво искат момичетата от един човек?" - но самата тя не е в състояние да обясни точно определено! Нека разгледаме този въпрос от гледна точка на биологията на. Момичето - една бъдеща майка, дори и ако тя не мисли за децата, то е подложено на подсъзнателно ниво, а човекът, тя счита, подсъзнателно мъже за създаване на потомство. В тази насока, много изследвания, като какви критерии жената избира сексуалния си партньор - миризмата, по някаква феромони, хормони и т.н. Огледайте се - колко различни двойки около вас, а понякога изглежда, че тези хора нямат шанс да продължи съществуването си като семейство, но те са, въпреки всички спекулации на различни "експерти" продължи да расте и зрее в отношенията им. Между другото, в крайна сметка тези хора, които предсказаха непосредствена разкъсване на връзката (приятели, приятели) е съвсем прост отговор: "И ми се стори по-скоро бях (и), тогава сигурен (а), че няма да успее!". Там вече зависи от вас, отидете на около приятелите си, или да изгради живота си, така че никой тогава не е виновен собствените си грешки и провали, но себе си.Грешки и неуспехи, между другото, също са неизбежни, защото не само една лъжа, който не прави нищо! И в никакъв случай не трябва да се страхуват да правят грешки, никой не е съвършен, опитайте достатъчно дълбоко, за да помисли за грешките си, за да продължи да не ги повтарям. Да, това е доста трудно! Но ако не събираме такива недостатъци - те ще ви легна, като снежна топка, и ще хване неподготвен, съгласен.

Момичето иска да ухажване от приятеля си, и че тя е направила за него да я ухажва? Да кажем, че един човек се срещна момиче, се влюбва в, живял през целия си живот щастливо и умира в един ден! Те са живели само няколко дни? Аз се влюби в мъж, и да живее съвсем друго! С течение на времето хората да се опознаят помежду си - на повърхността на поплавъка е доста неприятни подробности от предишния си живот, недостатъци в определени ситуации проявяват в природата, не винаги е добро, и искат тя да бъде ухажвана винаги и навсякъде! В този случай, опитайте се да винаги и навсякъде да е правилния човек, в който той е паднал в любов, а не "shlyndayte" като у дома си е това, което ви е удобно, защото човекът се влюбих в с добре поддържан, привлекателен, интересен, прекрасен, а не в опърпана неясно какво да облека!

Естествено, аз също съм не е идеално и симпатизира на вашия "vykidonam", както и да правиш, и искате да, тогава да отнеме известно разбиране - аз също не винаги може да бъде мека и пухкава. Това е, едно момиче иска човек да разбере и уважение! Мисля, че може да разчита на него, ако тя е готова да се разбират и уважават!

Момиче иска един човек, вярност.

- Любими ако аз те обичам, тогава как може да бъде никакво съмнение лоялността ми? Прекарах толкова много време и усилия за нещо, за да има право да бъде там за вас, винаги и навсякъде, в действителност и в ума, какво мислите, аз съм верен за вас?

- И тук, в Lyuska Васка на страничната алея, може би твърде pogulivaet?

- Скъпа, как става така, че добре, че аз не правя Васка, а вие не LYUSKA!

А уважаващ себе си човек няма да промени "пътя" на безценица, тъй като самият той и неговият избор стойности - приятелката му. Въпросът е дали той го е грижа за това момиче. В края на краищата, момичето понякога искам да имам просто се забавляват с момчетата, а не се обръща внимание на чувствата си, както и да е редовен играчка. Не е ли? Като има предвид, за да се определи отношението на дълги разстояния? Може би не трябва да лежи и да играят на чувствата на друг човек.

False. Тя иска истината (не искам тя да си излъгал). Но това е невъзможно! Лъжите погрешно разделена на добри и лоши. Откъде знаеш какво всяка лъжа е добро или лошо, и за кого е? Едно лице не може да лъже, а този, който казва: "Аз винаги казвам истината", вече е лъжец. Но връзката между две любящи хора няма място за лъжи, по-скоро, това трябва да се стремим. Между другото, това е и много трудно да се отворят към някой на 100%. И в живота, които никой друг не прави, без значение колко доказва обратното! Мисля, че всеки в живота ми, се срещна такъв случай, когато трябваше да те лъжа, и все повече и повече в края на краищата, всичко се носеше го и го беше доста неприятно да бъде хванат в лъжа. Лъжите също изгражда като снежна топка.

Тук е малко по статия ми се обърна на "Какво искат момичетата от един човек?" Скъпи читателю, бих искал да прочетем вашите коментари, критики върху късите си статия. Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете моите творения!