Какво младоженците първата им брачна нощ

Какво направи първата брачна нощ

Сватбена нощ в наше време не винаги е толкова много, на първо място, но в никакъв случай, цената за първата нощ трябва да бъде приказно за хора, които наскоро са се е омъжила в очите на обществото. Първата брачна нощ младоженците трябва да се гледа като на първата вечер на новия им семеен живот, така че това, което е, което трябва да се обсъди с булката предварително.Вашата първа нощ в брак трябва да е точно така, както го представяте, за да имате всичко, готова да направи вашата сватба нощ е толкова добър, колкото е възможно.

Макар. Статистика безмилостен - 10% от младоженците след сватбата, смятат парите, четат картите и смятат даровете; 40% веднага заспива достигат едва на леглото; 30% - кавга, спор основна причина - неприлично поведение младоженец сватба; 15% са ангажирани в най-неочаквани неща - провежда за пияни гости, търсещи липсва младоженец отидете в нощен клуб, и т.н. и само 5% от младоженци прекарат първата брачна нощ активно и страстно, че се ангажира с това, което е необходимо - секс.Много е важно да се избере бельо за булката, той трябва да се изкушат (сигурно ново!). Thrill жартиера, мрежести чорапи, вълнуващи бикините на Виктория Сикрет. елегантни обувки и дрехи. Освен това, тя трябва да се отстрани лесно и без забавяне. Въпреки това, повечето булки са готови да се спори с последното изявление. Нищо не е по-вълнуващо, тъй като на любимия човек, korpyaschy над хиляда kryuchochkov и крепежни елементи, в които "заключен" желателно жена. Но има и чисто вътрешни аспект. Булката трябва да се погрижи за това, че нейният любим е забравил нищо. И го направи небрежно, лесно и ненатрапчиво.

След това можете само да пожелая на добър час и внимателно проучване на Кама Сутра, преди първата брачна нощ, но не забравяйте, че всичко е наред и всичко не е по никакъв начин да не злоупотребяват с алкохол!