Какво ми харесва папагала

Купете си папагал - това е само половината от битката, така че той е щастлив и здрав, което трябва да знаете всичко за неговите предпочитания. Така че първото нещо, което трябва да бъде, ще се чудя, че той обича папагала? И да знае всичко за предпочитанията на вашия домашен любимец, вие ще бъдете в състояние да му осигури добра грижа.Това папагали обичат да ядат

В дивата природа папагалите са добри за ядене зърнени култури, така че в плен те трябва да бъдат хранени просо, листа от растения, зеле, овес и стръв животно. В малки количества в храните могат да добавят семе или слънчогледово семе.

През лятото на клетките трябва да бъдат поставени меки клони от дърво с листа, които птиците се хранят лесно. През зимния период е също така не трябва да се подуши в зелено храна, така че трябва да се сеят в кутии ечемик, овес и лук. Когато пораснат до височина от 12 см, и тя трябва да бъде ситно се рушат и се добавят към храната. За да камерни папагал по-добре се смила храната в диетата му се наложи да добавите вар и речен пясък. Ако се чудите какво да се яде като папагалчета като деликатес, трябва да се добави след това варено храна за хлебопекарни дрожди, рибено масло, костно брашно или сол, без съмнение, една птица с огромен апетит забавлявам това ястие. Също така, ако искате да се поглезите вашия пернат приятел, а след това го купи сладки плодове - ананас, банани и портокали. От тях той няма да може да откаже, и да яде много от тях, а след това ще пеят песни на благодарност.Те обичат да правят папагали

Не всеки знае, че папагалите обичат да правят, и въпреки това, те са много активни и обичат да крадат малки предмети. Тези птици обичат да пеят и имитират различни звуци, те дори имат любима музика, но всеки има свой собствен папагал това, така че ако искате да се насладите, той ще трябва да му се даде да слушате или дузина песни. Заслужава да се отбележи, че като папагалчета и да постави нещата в една каша. Така че, когато се нахраниха, а храната е все още наляво, то със сигурност ще бъде на масата.

Тъй като тези птици са много активни, особено в плен, те искали да развалят мебели и неща, които не се случи, те трябва да бъдат закупени в магазин за домашни любимци специални играчки. Почти всички папагали обичат да се докоснат човешки косъм, това е знак на любов и искреност на човек, но ако той не е в настроение, може и да го ухапе. Освен папагали обичат да плуват, така че ние трябва да се сложи малък контейнер с вода в клетката си, както и някои птици, обикновено предпочитат да го направи във ваната! Вече знаете, че папагалите обичат да ядат, и това, което обичам да правя, и вие, от своя страна, ще се отдадете на капризите на вашия пернат приятел, които ще отговорят на вас с благодарност и обич.

Още по-интересно