Какво искаш да кажеш на отпадане - значението на думите

Търсене ценности / думи на тълкуване

Раздел е много лесен за използване. Кутията за предложение е достатъчно, за да въведете думата, която искате, и ние ще ви издаде списък на нейните ценности. Искам да отбележа, че нашият сайт предоставя данни от различни източници - енциклопедични, разумно, словообразуване речници. Тук можете да се запознаете с примери за използването на въведените от вас думи.Обяснителна речник на езика velikobolgarskogo, Dal Владимир

м. на френски. otpryad, отскочи, отскочи основни куршуми; ядрото прави или дава скача, ако се удари в това настрани, cherknuv. Отразена Shot, срещу поле. пряка и прикачените файлове: когато ядрото дойде на трусовете, които ще излезнат на земята или във водата и otpryadyvaya. В основата на рикошети, отиде сърцебиене, чукане, затвори, рецидив.

Обяснителна речник на българския език. DN Ушаков

рикошет, пл. Не, т. (FR. Рикошет). За летене или бързо движещо се тяло: полет под ъгъл след въздействието на това, което г-н повърхност; на първо място. В телевизора. . N рикошет -

отскочи от една област. повърхност. Куршумът го удари в отскок.

Перин. косвено, за някой друг е виновен (да страдат, да се сблъскате с проблем, .. разговорен шеговит сем.).

Обяснителна речник на българския език. SI Ozhegov, N.Yu.Shvedova.

-а, м. отразената линейно движение, летящи под ъгъл след въздействието на всяка област. повърхност. Куршумът отскочи отскок.

прил. Рикошет, -s, -s.

Новият речник и словообразуване речник на българския език, TF Ефремова.

m # 13 .; Отразена полет на л. тяло - куршуми, черупки, камъни и т.н. - ъгъл след # 13; Заснет на някои л. повърхност.

енциклопедия

(От френски. Рикошет), отразени полет снаряд, куршум или други. Твърди, поразително бариерата под лек ъгъл към повърхността му. Например, за артилерийски снаряди на различен ъгъл на поле (меки, твърди, ниско) варира 15≈20╟.

палеца | удар топка отскочи от рикошет на стената - отразената движението на тялото удря повърхността на бариера под лек ъгъл (обикновено куршум обвивка или камък.). Бариерен / повърхност може да бъде повърхността на водата.

Преглед на детска игра. Хвърляне плоски камъни на повърхността на водата.

Честите проекти духат. механизъм, който прилича на билярд.

Рикошет или рикошет - един вид инсулт с цигулката на базата на естествени "подскачащи" лък по време на движение по протежение на низ. Изглежда така - лък "удари" на низа, следвани от плъзгащи се върху него. Поради хвърлят скокове поклонят на низа, но се връща и скача отново, и така няколко пъти. Всичко това се случва бързо и по естествен път. В същото време, лявата ръка притиска последователността на бележки. И лък скок се дължи на еластичните свойства на бастуна си.


Тъй като амплитудата на подскачащи малки и чести, тази техника е подходяща за изпълнение на бързи пасажи. където всяка нота Оказва се, остър и светло.

Сортовете на този прием - Saltando и тремоло. Технически тремоло лък прави същото нещо, но една бележка се провежда в лявата ръка.
Ricochet-saltato - бар, рита коси вдигна лъка през струните, обикновено се използва непрекъснато група.

Примери за използване на думата скача в литературата.

Ако ние сме в състояние да направим билярд удари с седемкратния отскок. тогава той не струва нищо и да се изчисли само в ума.

Докато бях кратки изблици и плитчини на дюшеме на моста преместени от ферми, куршуми около мен и yarilis, стомана I-греди марки и бръмчаха от рикошети. сякаш някой дръпна рязко китара струни изпод краката на летящи чипове.

Следващият удар зора сигурно щеше да ме убие, но аз - никога не съм мислил, че тези умения по-бързо влизат в навик - падане, той хвърли в извънземното под мишница позлатен Empire стил стол, който е gorodoshnaya малко извършена от масата една торба Зората на, и рикошет и нарани момичето.

След като формата му следва естествената форма на бреговете на острова, който се появява в резултат на shallowing на вътрешно море на Palazzo, но сега крепостта е напълно права линия и подредени под ъгъл спрямо рикошет снаряди, броня.

Влизайки в кабината дясната страна и кука на гърба презрамка улея за удари клип лампа плъзгаща част от лявата страна, се отклонява от ляво на дясно отново кука челюст и повреждане на фенерчето.

Piece рог на изобилието отскок отскочи от покрива на Костенурките, люлее spiked колелата му.

Но Бог не винаги се наказват преките извършители, рикошет изкупление често имат деца и внуци до седмия поколение.

На предния капак и центрофугата се появи ярко жълто пламъци, искри полетяха от отскача на витлото, както на шлифовъчния диск.

Дали Lavdela избор, той би предпочел да остане на краката си и да доведе до вода, която gadsky покрив, стрелят по кучката и фантазия си човек, но в последната размяна на огън Lavdela боли ориентира най-добре. и го хвърли върху чакъла, разширяване на корема нагоре като проститутка два процента.

Когато останаха сами със себе си, Дъг се е държал като нормално дете: понякога плаче, понякога не само си очукан отскок от войната си с Пийт.

Ако абсолютно ploek брега и разстоянието не е близо, по-кратко, ако ъгълът на инцидент е много остър, vzmoet на фракция отклонява нагоре.

В основата на възстановяването се отби от водата и се заби в vosemnadtsatidyuymovoy съд дъб корпуса.

Те излъчва съобщения, от които става ясно, че самата Quinta е поканил удар отломки разби луна, за залп от балистични ракети шум в процеса на кавитация и небалансиран разширяване на фрагменти рикошира боли планетата.

Replica Това беше рикошет боли свещеника, и чичо му, очевидно планира рязко продължаване, но той не е в състояние да се насладите на реакцията на думите му, за роднини, тъй като, ако беше на мястото си, да говори на висок глас и бързо, в полза на гората знаеше, че Ксавие подобни неща да кажа и трябва само антидот - незабавно изключете техния общ силен разговор.

За щастие, с предната ниша покрит отломки и черупките, попадащи в плосък таван от малък ъгъл, отскок отскочи и вой, сякаш ядосан, изпадна в минно поле за врата, а избухна TNT наситена земята.

Източник: Библиотека Максима Moshkova