Какво и как децата ни да четат книги за деца

По мое мнение, една хубава книга може да улови и да се опита много повече от най-колоритен и интересен филм. Много хора забравят, през годините, но вечерите, прекарани с Бредбъри, Набоков или Krapivin, спомням доста ясно. Книги наистина научи принудени да изгради замъци в главата и лицето боя в детайли. С една дума, книгата - това е добре.Но нека да погледнем днешните деца, и нашите, и др. Какво те четат? Колко? В крайна сметка, много се е променила през последните години.

И в тази област, които имаме, се оказва, че има проблем. Поради твърде нестабилен икономика, купуват нови книги не са цялото семейство, и библиотеките са доста оскъдни попълване. Аз няма да дам номера, обаче, да ви кажа, че по-голямата част от книгите от библиотеката просто остарели, защото децата ни е трудно да се разбере пионерската романтиката и стойността на деца, които са израснали преди много години, когато съвсем друг ред. Така че, не е в състояние да купуват хубави книги, какви алтернативи има за нашите деца?

Интернет. На днешния ден в Интернет можете да намерите огромно количество книги, за да задоволят всички вкусове. Но четене от монитор е различен от четене на хартия книга занемарено. Освен това, тя е в нашата страна, процентът на хората, които използват интернет, все още не е толкова голяма. TV. Медии, макар и не пряко свързани с книги, обаче, са алтернатива четене. Мисля, че много читатели ще се съгласят, че това не е голям. С поглед към телевизора, трябва да не мисля.

Въпреки това, някои от децата, разбира се, да четеш. Но какво от това?

Както знаете, всеки път, когато техните герои. От една страна, това е логично и положително, от друга страна - това е тъжно. Times, защото има много различни герои - също. Сега детските други герои. Изцяло нови жанрове, които се използват, ако е имало, то не е във форма и размер. Романи за момичета, детски детективи, детска фантазия. Разбира се, Хари Потър децата ни по-близки от чичо Степан. Но аз не съм склонен да вярвам, че това е трагедия. Прочетете по-малко - това е факт. Но сега там е добре да четат на децата, които обичат класиката. Някой и все още пропити с "алени платна" или я оставя главата на Жул Верн.няма, ок. ) Да, и това е от "техническо" удобство моменти "слепване". добре, или ако развитието на психичното доста по-напред от физиологичните. Да, всичко, разбира се, това се случва, но е български есе / презентация обикновено, т.е. просто напишете компетентно.

Ако трябва да бъда честен, обикновените гимназии в обща, че е време да се разпръсне. Той е човек да се заблуди, не, защото там не се научи нищо. В още първоначален преподава. Клас на 6-ти все още всичко е наред. Но след това не знам какво има правене на децата и учителите. Студентите знание само на ниво 7-8 клас, не повече. Тя е в най-добрия случай. В MSU, разбира се, на нивото на 10-ти, но и не трябва да излизат след редовното училище и с преподаватели. Това означава, че ако родителите не са самите преподаватели.
Sense, която ги финансира? Да Pay Maryvanna милион, то е да се знае вашия обект от него няма и не се спирали в главата няма да се увеличи.
Крайно време е да се разбере, че броят на училищата определят от броя на учителите, които могат да преподават, а броят на децата, които искат да научат. Във всички училища, нито едното, нито другото не е достатъчно.
Така че, защо държи vsebolgarskuyu фука, човек се чуди? Да, и за пари.
ИЗПОЛЗВАЙТЕ необходимо да се организира във всеки клас два пъти годишно. И това не е така, че материалът на трета класа може да получи три от 11-ия. И парите, дадени от резултатите от изпита родителите. И не за полагане на изпита в училище, и на друго място. Когато дори правото няма да бъде наясно с всяко училище или дали тя е дете на училище. И ако три, след това нищо. И ако двойката - глоба. Номер - лишаване от родителски права.

Какво може да ви посъветва за момичетата?

оригинален есе за допускане до MSU. най-годишните грозни тематични творби. Бих искал да KomMissia стъпи на гърлото на систематичен подход му и взе този талантлив човек в MSU!

Човече, като, записан в MSU, но напразно :-) Тъй като в същото време тя влезе в литературния отдел в поезия, IMHO, там, за да го научат би било по-интересно и по-близо.

Теми - с мъх покрити. И на езика на мъхест формулиран.
Ето защо, поемата в темата.
Като цяло Филологическия факултет на Московския държавен университет - това е интересно?