Какво градински цветя в червено

По мое мнение най-често срещаните цветя градина е рози, макове, гладиоли, астри и лалета. Те идват в червено. Мога също да добавите тези червени цветя градина:Цветна градина с червено цвете

Божури са любимите ми цветя. Аз със сигурност не отговаря на божури плътен червен цвят, но това не може да не ги споменавам.

Цветна градина с червено цвете

Моето откритие на миналата година, уникални цветя Gelihrizumy. Уникалността е, че те имат цветя трудни, бодлив, след като рязане за дълго време не избледняват (може да се каже, че той не избледняват), покълването на тяхната 100%. Тя може да бъде направена от сухи цветя, за да ги възхищаваме цяла зима.

Цветна градина с червено цвете

Кемпиън многогодишно цвете

Цветна градина с червено цвете


Лилии. Също така никога не съм срещал истински червен цвят, но в близост до него

Цветна градина с червено цвете

Ако решите да се оцвети цветна леха на червен цвят, за създаване на червени цветни лехи, можете да използвате тези градински растения, цъфтящи червени цветя:

Гайлардия, Gelihrizum, Попи, Малоу, хризантема, ХОЙХЕРА, Tsiniya, Tselloziya, Gladiolus, Рози, Кемпиън, съсънка, Begonia, Krapivka (цвят на листата, но не и цвят), върбинка, Begonia, Кана, берберис (червено, бордо листа) Лалета, Primula, Далия и Салвия.

Цветна градина с червено цвете

Някои цветя са нюанси на розово или лилави цветя, но в общия брой изглеждат чудесно.

Третият - карамфил.

Е, въпреки че макове те не са толкова ярки за нас. Ярко червен Salvia може да се види от разстояние при всякакви легла. Много ярко цвете.

Червени Далия цветове.

От по-рядко може би Вербие. Това се случва, и да се мотае-Даунинг.

Цветна градина с червено цвете

От ampelnyh доста червена петуния.

Но в края на лятото цъфтят червени гладиоли и червено ASTER. Ето колко най-често срещаните, но много красиви цветя червени нюанси!