Какво е Хостел стаи (снимка)

От колко време сте мечтали за пътуването и най-накрая реши да изпълни мечтата си? Но за лош късмет, бюджета, който имате, смирен, и ще остане в хотела не може да си позволи за вас. Няма значение, най-добрият избор за бюджета пътешественик ще Hostel. Останки делото за малки, за да разберете какво хостела, неговото право на избор, за да вземе решение за ценообразуване.Концепцията на хостела: какво е това?

какви са

Има общежитие стаи, които имат повишени условия на комфорт, стаи в него са предназначени за един или двама гости. Но вие можете да изберете по-икономичен вариант - едно легло за нощ приюта в общността десет или дори двадесет съседи. Всичко ще зависи от това колко сте готови да останат в него. Във всеки случай, дори ако спрете избора си на общежитие със самостоятелни стаи, то ще бъде по-евтино от една хотелска стая. С всички необходими основни услуги и удобства, което получаваш.

Критериите за избор на общежитие

След като разбира, че този хостел, трябва да решите как да не бъдат хванати по свой избор, да плащат много по-скъпо, отколкото заслужава. Както и хотели, общежития имат свои собствени стандарти, различен стил, простор и качество на услугата. Избор на подслон, моля, имайте предвид следното:

  1. Изберете място на бъдещето си пребиваване преди да отпътува за, пристигайки до целта си, не губи време да го търси в непознат град.
  2. Местоположение. Колко близо имота е до центъра на града, което транспорт обмен в непосредствена близост до него.
  3. Избирането на подходящ вариант за себе си, както и условията и правилата за пребиваване.
  4. Сравни различни видове настаняване.
  5. Научете повече за вида на плащането, като включва еднополови или разнополови настаняване.
  6. Има климатик в стаята. Той е от особено значение, ако пътувате по време на най-горещите време на годината и броя на големия брой лица.
  7. Вече на място проверка, включени в спално бельо и кърпи цена или не.
  8. Е ключът към шкафчето затворен.
  9. Независимо дали има достъп до Интернет. Смятате персонал предоставят, ако е необходимо уреди като сешоари, ютия, електрическа кана.
  10. Включено в закуска на цена.

хостели го

резервации за подбор и общежитие

Резервация предварително е особено важно, ако ще да пътуват през лятото или коледните празници. През този период, особено голям приток на туристи, както и да се намери евтин хостел, който ще отговаря на изискванията, необходими за вас може да бъде проблематично.

хостели го


Разбира се, можете да дойдат и да се намери свободно хотел, който е точно за вас, но не разчитам на него, поради които искат много, и повечето от тях се грижи за тяхното преселване по-рано. При търсене, използвайте специалните обекти, които предлагат помощ при избора и описание на хотела. Като правило, те ще намерите цялата информация, която трябва: какво е хостел снимка на номерата им, условията. Единствената уговорка - са едни и търсачките не разполагат с превод на български език, ще трябва най-малко основни познания по английски език.

Сигурност и бдителност

Ако ще да живеят в една стая с непознати, да се грижи за безопасността на вашите вещи.

хостели го
Разбира се, никой не говори за това с вас ще живее крадците, повечето хора имат същите цели като вас - да прекарат нощта. Но ситуацията може да е различна, затова особено ценни предмети, не оставяйте без надзор, и е по-добре да предаде стаята за багаж. В този случай, можете да бъдете сигурни, че пътуването няма да бъде помрачен от кражба на неща, които трябва.

Hostel недостатъци

Разбира се, в допълнение към огромен брой предимства, както и всяко друго място за престой, общежитие хотел има и своите недостатъци.

хостели го

Митове за общежития

Настаняване в хотела - съдбата на бедните

Над 40% от настанените в тези институции - хора, които трябва да пътуват за работа в различни страни и те избират този тип настаняване. Следователно, за да остане в хостела, можете да получите чудесна възможност да се запознаят с опитни туристи, които просто ценят своите средства, сред които да ви докажа.

Хостели - знак на почит към модата

Много хотелиери смятат, че хостелът - това е временна мода, и то скоро ще премине. Това не е така, всяка година по тяхно услуга използва все по-голям брой туристи. Вярвайки, статистика, има повече от 20%.

Хостелът - общежитие с неудобни и мръсни стаи със стари мебели

Отново объркващо. Собствениците на малки хотели следят репутацията им и искат туристите да се върнат, за да ги отново. Ето защо, дори и във версия на икономиката на хостела ви очаква чиста стая с модерно обзавеждане. Някои от тях са изненадани от неговия дизайн. Например, Стокхолм има хотел, оборудван в тази равнина. Когато можете дори да прекарат нощта в една стая, която някога е служил като салона на самолета?

хостели го

В хотела има дори и основни услуги

Мит че разпространява хотелиери. Обектите са напълно оборудвани, а някои от тях дори са с плувен басейн, сауна и бар. Някои собственици, ще ви помогнат да се определи времето за почивка. Prompt, който екскурзии по-евтино да се наложи само да се види в своя град, с помощта на евтини повикване на такси.

Учене, което е един хотел, след като се запозна с условията на живот в нея, след като направи преглед на всички плюсове и минуси на този тип настаняване, изборът ще бъде направено въз основа на такава алтернатива: изберете хостел и спаси бюджета си за екскурзии и сувенири, или да се даде предимство на хотела, може да получи цялата гама услуги и луксозни апартаменти, но харчи много повече пари. И не забравяйте, хостелът - не само място за сън, това е цяло неописуема атмосфера, която трябва да се опита поне веднъж в живота си, освен това, че е една чудесна възможност да се срещнат с интересни хора от различни страни!