Какво да се каже, в интервю при кандидатстване за работа, примери историята на себе си, трябва да

Какво да се каже, по време на интервюто, така че трябва да се работи?

Как да поговорим малко за себе си
"Вие не получи втори шанс да направите първо впечатление" - каза легендарният Коко Шанел върху външния вид.Catch фраза важи и за себе си.

Кани ви на интервю за работа, работодателят осигурява единственият шанс да го убеди да даде ценна позиция за вас.

Важно! Работодателят плаща внимание не само на речта си, но също така и на външния си вид.

Не забравяйте правилото за 30 секунди - трябва половин минута, за да угодят на работодателя, не се затегне своята история, говори кратко и до точката. Основното правило - по-малко, но по същество. Придържайте се към плана, но не се запомни текста, в противен случай няма да бъде интересно да слуша. Примерите, които разказват за себе си по време на интервюто ще намерите по-късно в тази статия.

Защо самостоятелно представяне?

Работодателят е задочно решил за вас, въз основа на обобщението на данните и профили. Изглежда, че той все още иска да знае? Защо самостоятелно представяне по време на интервюто?

Как да поговорим малко за себе си
Работодателят иска да чуе, на първо място, че имате точно качествата и уменията, които той търси.

Например, да кажем, че можете да се забавлявате и приветливи риза-човек, твърдейки, за поста на специализиран персонал, не най-добрата идея.

В този случай е препоръчително да се характеризират като лице, отговорно и изходяща.

Той отдавна е обичайно, че по време на интервюто поиска да говори за себе си. По време на своята история работодател ще оцени маниер и разказ, способността бързо да предаде на слушателя най-полезната информация.

Една история за себе си по време на интервюто: пример за алгоритъм

Преди да отидете на интервю, не е излишно да се знае повече за компанията. Потърсете информация в интернет, четат коментари. Прочетете какво, според работодатели, качествата на специалист. Тези данни ще ви помогне да идентифицирате нуждите на работодателя и да ги използват като основа за историята.

Не е еднакъв образец на всички форми на организация, но цялостната структура се освобождава, която можете да се променя в зависимост от спецификата на фирмата.

Как да говорим за себе си, нали? Историята може да бъде разделен на няколко точки:Помощ! Тази структура е на базата на представянето може да бъде допълнена и изменена, за да ви хареса!

Как да се отговори на въпросите в интервюто за вас. Не забравяйте, че не се нуждаят от дълги обяснения, достатъчно, за да се направи кратък разказ за себе си.

Така че, самостоятелно представяне по време на интервюто - пример или извадка история за себе си по време на интервюто. Интервю на фирма "Фокус" на позицията на специалист по продажбите ще отидат Соколова Елена.

Как да поговорим малко за себе си
Моето име е Елена, моята специалност мениджър активни продажби.

Аз съм на 31, женен, има син - ученик на 10 години.

Аз говоря английски разговорен ниво, и да имат опит на шофиране на 8 години. Присъстваха обучения: "Hard продава", "потребител психология", както и лични обучения растеж. Когато компютърът е включен "вие".

В работата си се стреми да постигне оптимална производителност, не се задоволява с посредствени резултати. Интересува се от професионалното развитие и израстване.

Аз може да се характеризира само като целенасочено, със силна воля човек, способен да реши проблема с лидерството бързо и ефективно. Работа в продажбите е невъзможно без комуникационни умения, стрес и отговорност, които аз не съм лишени.

Свободно време обичам да прекарвам с предимство: да карам колело, четат, да се отпуснете със семейството и приятелите.

Мисля, че това е всичко, което исках да ти кажа. Благодаря.

Помощ! Имайте предвид, за по-голяма яснота в историята на Елена всяка решетка точка в отделен параграф!

Не Какво да кажа в интервюто? Има няколко точки, по които тя е по-добре да си мълчи в историята си.

Как да поговорим малко за себе си
На първо място, ние не трябва да се говори лошо за ръководители и колеги от миналото работа.

На второ място, не казвай на работодателя за вашите грешки и пропуски в професионалната сфера.

Вашата история не съдържа капка съмнение в собствените си способности и професионализъм.

Останете уверени и не подценявай собствени заслуги, но не прекалявайте с самовъзхвали. Намери пример за това как да се говори за себе си по време на интервюто по-рано и да го ремонтирам за себе си. Не забравяйте, че всичко е добре в умерени количества.

Как да се анализира отговора?

Работодателят, чрез анализиране на вашия отговор обръща внимание не само информационен, но и от други фактори:

  1. поза. Не са затворени пози, не затварят със събеседник, опитен работодател веднага ще забележите липсата си на доверие;
  2. начин на говорене. Повече увереност и спокойствие в гласа си, говори с средна скорост, без поглъщане думи. Следете вашата реч и не използвайте думи - паразити (така да се каже, като, така да се каже);
  3. реакция на провокативни въпроси. Остани с достойнство, да отговори разумно, не на конфликти;
  4. вашата държава като цяло. Да не се разклаща на работодателя като лист, но не се получи, за да се фамилиарност, опитайте се да си представите себе си в най-благоприятната светлина;
  5. външен вид. Кокетни дрехи, чисти обувки, чист косъм - на такъв спътник изглеждат добре.

Дори ако изрично решите какво да каже по време на интервюто, и кое не е - следват около "златната среда" и във всеки случай, не лъжа на работодателя.

Ние не сте намерили отговор на своя въпрос? Научете как да се реши точно ти е проблема - формуляр за връзка консултант онлайн в дясно! Това става бързо и безплатно!