Какво да кажа за едно момиче, за да й угоди

Как да се угоди на едно момиче.

С цел да се угоди на едно момиче, което трябва да бъде такова, че първоначално всички хора. Ако знаете, че нейният бивш приятел или млад човек, който е залепен за нея, но винаги се получава борбата обратно, трябва да бъде точно обратното. Ако не сте като всички останали (или поне да се преструват), тогава ще първоначално интерес към момичето, но да се докаже този факт не е така.Какво да кажа момиче

Във всички учебници по психология казва, че за да се угоди на необходимостта да се "се интересуват, а не интерес." Попитайте предварително, което е интересно момиче, да научат тези неща и да бъдат готови да покажат своята информираност. Повече се интересуват от вътрешните, а не външните качества момичетата. В този случай, тя ще разбере, че не го третират като красива кукла, но като човек, който има душа и техния вътрешен свят. На свой ред, момичето ще ви хареса.

Какво да кажа момиче

Какво да кажа момиче

Не забравяйте и за външния вид и нещо за обувки. Когато ходиш до момичето да се каже, на няколко секунди, те гледа, а след това поглежда обувките. Тези няколко секунди на достатъчно момичето да направят изводи за вас.

Но най-важното - да бъде естествено и забавно. Candor и чувство за хумор - това е най-мощното оръжие, което помага да спечели сърцето на момичето.

Какво да кажа момиче

Много актуален въпрос на днешната епоха. Защото във връзка с са включени слушалките на ушите, ние сме по-малко и по-малко да разговарят помежду си. Все по-голям брой докосвания на ключовете върху бутона Да. Фитнес и намалява. И ако "хванат" човекът веднъж годишно и да кажа нещо като "хванат" на момичето, а след това обиците й от ушите на изненада vystegnutsya.

В същото време, науката за вербална съблазняване е трудно, но не много. Позволете ми, както и в "100-1", направете списък с примерни теми подходяща за началната фаза на съблазняване жена. Например, аз наистина обичам да говоря:

1. За Любовта (как изглежда шоколад, за да мармалад, за колбаси и други подобни).

2.Your звездичка небесен (това, което те ни включва, примамка, магнити, име и т.н.).

3. За модните тенденции (това, което имаме нужда, необходими и неизбежни).

4.O сатирични и философски афоризми (аз го обичам, когато едно момче ме налива афоризми, както изобилието на кофата).

5.O музика (добре, ако един човек има ухо за музика, и можех да пеят заедно с него няколко стиха).

6.O здравословен начин на живот (не като болни изображения).

7.O храна (особено за салати (I трябва да ви кажа това, което е днес, яде салата, от която той взе, защо мълча и т.н.).

8.O личния си хоби. Без значение колко изненадващо, може да се окаже, че е по-добре да се говори едновременно. Всички едно и също, а дори и изнудват принуди шоуто.

След обсъждане на по-важните теми и ще бъде спокоен. В един момент.

Какво да кажа момиче

Да се ​​говори за нищо. Вие трябва да се води! Вие се позовава на един мъж. Първо трябва да изберете за себе си една тема, в която момичето е също да го разглоби да я много заинтересовани. Само не "натоварване" му свърши. Нека да е най-доброто от умен или глупак, няма разлика. Не сгъвайте стик. За да започнете, просто да е лесно да говоря.Намерете точката на контакт. нека да се чувства по-добре с всички останали.

Опитайте се да бъдете малко по-загадъчна. но не е странно. Не бъдете толкова просто като мед стотинка.

С тях с изключение на една, какво друго да предприеме. Момичета, най-вече като роб, е необходимо силата и нежността, но всичко в умерени количества. Но не забравяйте, че има и жени-лидери. Ако сте доволни от него,

след това отново сте избрали. Сега ние говорим за редовна ситуация.

Какво мога да кажа? Покажи се в положителна посока. Бъди добър и щедър, момичетата много ми харесва. Възможно е дори в първия си мандат. Умът на мъжете. Странно, той отива на заден план. Харчете парите е по-кратък. ))) Дори и в мълчание можеш да направиш, а не непременно това, което казва. Вие ще го обичам. Всичко останало след това, на една и съща среда. Основното нещо, което тя, след като тя е налице. Няма нито една жена, която щеше да се поддаде на нея. Женствена материал.

Жената първоначално домакини. Това е същността на това е включен. Умело да го използвате

вие ще имате желания от вас. Това не е да пиша е моя опит пише.))) В банята трябва да си мачо. и лаконично мачо не се случи. Заредете с подаръци жени. Бъдете смели. Жените трябва да бъдат защитени, не забравяйте за това!

Какво да кажа момиче

Момичетата обикновено обичат, когато те клекна ушите, т.е. като ушите))) Мисля, че най-важното, че не е необходимо да се говори за някои сериозни теми, ако човекът с момичето все още слабо се познават помежду си. Тъй като момичето и тогава ще трябва да се изгради сериозна мадам. Просто трябва да бъдете себе си, още по-добре би било, ако човек знае как да се шегуват с момичето, че ще бъде лесно да се общува. И ако не можете да се шегуват, или не знаете, че границата между черен хумор, вулгарни и общ, а след това можете да започнете с въпроси като: Какво обикновено правите в свободното си време? някакви хобита? много искали да отидете? каква музика слушаш? и т.н. След тези въпроси, може би веднага ще видите един куп други, идващи от тях. А освен това, така че човек може да разбере какво те са по-чести с момичето.

Обикновено по-ранен етап, когато не съществува някаква връзка, или когато има приятелство и изведнъж започва да отидат в личните отношения, вътрешно напрежение възниква между едно момиче и едно момче. Не е ясно какво да кажа, когато да се каже, че не е ясно кой и какво интереси и които имат някакъв домашен любимец дразня.

Струва ми се, че в такива моменти, без значение какво да кажа, просто говорим непрекъснато за всичко, опитайте се да се смея, да се зашемети. Основното нещо тук не е да се прекрачва границата, не започнат да говорят откровени цинизми. Направете го така, че потокът на момичето не успя да ви кажа, че тя побърза и всичко останало. Тя трябва после да съжалявате, но не е твърде рано да се направи крачка напред.

Какво да кажа момиче

Кира V. [4,5 К]

Аз ще напиша това, което ми хареса най-много в първата си половина, и аз се влюбих в !! внего влюбил в продължение на още си спомням първата ми среща с него, че той се интересува от мен и семейството ми, че всичко започна с въпрос: "Как решихте ? направим тук в колежа защо избрах тази професия, които правите родители - майка, баща, професия и т.н., и имате ли братя Къде живееш? " - Изглежда, най-основните въпроси, можете да зададете униформа, но те не са толкова характерни за другите момчета, защото всички тези и питат за нищо. И веднага след това тежестта на манифеста. След това въведете това, което искате да направите, след колежа ?? как виждаш себе си? каква професия, където да работят. т.е. е всичко, грижовна и сериозни. По време на обяд в ресторант, и в допълнение, че той upeval zadavt въпроси той ме гледаше как се яде, какво искате да ядете повече, и т.н. Нека да го купи, нека да го купите. - много скъпо - защото вечерята. Тогава той предложи да го извървим за raznoryadke, там е вече по-лесно и по някакъв начин по-романтично, отколкото е било за всичко и за нищо - takog след вечеря сладки и грижовна съм се разделиха и разговорът течеше от само себе си.

Говорете по-малко за себе си - вашата любима, в смисъл на самостоятелно похвала, говори за това, да задава въпроси за своите предпочитания и хобита. Ако момиче нещо, което да ви попитам за мен, да речем, искрено, не ограничава общи приказки. Намерете общи теми, които са интересни да говоря с теб и двете, са изразили интерес към всичко, което го прави. Не забравяйте да попитате за деня, да слушате. Най-важното нещо, когато говорим за една жена - способността да слушате, искрено, с интерес, както и да поддържате разговора.

Преди срещата, опитайте се да разберете това, което тя се интересува от това, което книги да четат, какви филми, която обича. Ако вашите вкусове са диаметрално противоположни. по-добре и не трябва да започнем една връзка. Дори и да podnapryazhetes и известно време ще се опитаме да живеем ви интересува за дълго време не е достатъчно. Не са общи интереси - няма комуникация (ако това не се направи zaiteresuetes). И в общение просто бъдете искрени и да се покаже на грижи и внимание (не твърде трудно), малки изненади винаги са момичета приятни, приятни изненади ще бъдат само във ваша полза.