Какво беше втория том на "Мъртви души" и защо Гогол изгорени неговите книги, култура, аргументи и факти

AiF.ru казва защо Гогол изгорени втория том на "Мъртви души" и какво приключения в продължението на историята трябваше да се проведе с Chichikov.

Това изгори GoldenEye

Защо Гогол изгорени втория том на "Мъртви души"?

Това изгори GoldenEyeНа следващата сутрин, Гогол, засегнатата му акт, оплака своя приятел граф Aleksandru Tolstomu. "Това е, което аз направих! Исках да изгори някои неща, за дълго време, за готвена и изгори всичко. Как нечестивите е силна - това е, което той ми каза преместен! И аз бях там много ефикасен схванали и обясни. Мислех, че за да изпрати на приятелите си като спомен за преносим компютър: нека да направи това, което искат. Сега всичко е загубено. "

Гогол заяви, че иска да изгори само скици и отпадъци от хартия, и втория том на "Мъртви души" в камината е изпратен в резултат на непредпазливост. Девет дни след фаталната грешка почина писателят.

Това изгори GoldenEye

Какво втория том на "Мъртви души"?

Това изгори GoldenEye

Освен това, според сюжета на втория том Chichikov срещна с отегчен земевладелец Платонов и вкара за съвместно пътуване до България, изпратен на капитана Kostanzhoglo женен за сестрата на Платон. Той говори за икономическите начините, по които тя е десет пъти се увеличиха доходите от наема от Chichikov страшно окуражаващо. Малко след това Chichikov, като пари от Платонов и Kostanzhoglo опитва да изкупи имота от фалит земевладелец Hlobueva.В "границата" между доброто и злото в втория том на романа внезапно възниква финансист Атанасий Murazov. не им донесе най-честен от 40 милиона рубли, той иска да похарчите за "спасение на България", но идеите му са по-скоро като сектантско.

Оцелелите ръкописни проектите завършват Chichikov намерен в панаира, който купува плата толкова сладък цвят червена боровинка го с една искра. Той е изправен пред Hlobuevym, която, както може да се види ", podgadil", или отрича, или почти лишени имоти от измами. Продължаването на неприятна разговор Chichikov спестява Murazov която убеждава един несъстоятелност земевладелец от необходимостта да се работи и да го определя за събиране на средства за църквата. Междувременно намерен на Chichikov и доноси за измами и за мъртви души. Въпреки това, помощта на корумпирани служители и ходатайство Samosvistova Murazova позволява на героя да избяга затвор.

* Cameo - бижута или бижута, изработени в техниката на барелефа на скъпоценни или полускъпоценни камъни.

Е как Gauvreau poehali.Esli ние говорим за злото, а след това тя може да се разглежда в светлината на Loong седнал на трон в лунните нюанси на синьо, тъмно sinego.Podoben cheloveku.Pri приближение (силно препоръчваме да не може да бъде доближен, vstavyat точно пред него, за да потърсите тя непрекъснато) .Ако приближение плът започва да избледнява и obnazhaetsya му skilet.V вдигна ръце, преминаване от една страна към тялото като mertsayuschuyuyu lunu.Poverh той е бил облечен като дълга риза, която отразява лунната светлина. Господи, спаси ме и спаси.

Това изгори GoldenEye

Аз добавите малко, че в първия си отчет, не всички izlozheno.Dumayu, че ние не трябва да бъде plevatsya.Hotelos какво би някой, който знае как да се направи, направили опит да го привлече. Чакам още един въпрос.

Това изгори GoldenEye

лекар Goshe: Няма съмнение, всеки има put.V моя случай, Книгата на Мъдростта предлага визия за един различен свят.

актуални въпроси

популярен

Най-интересното нещо в регионите

Най-интересното в социалните мрежи

Смятате ли, позволяват на децата си да ядат бързо хранене, картофен чипс?

Докажете, че не сте робот.