Какви са най-интелигентните и лоялен порода кучета човек в света, най-най-предан на собственика на кучето

Рейтинг на най-лоялните породи кучета

Ако ще да има у дома си четириног приятел, най-вероятно е първо да получите едно куче, което ще изпитате повишено чувство на лоялност и преданост към техните собственици.Известно е, че почти всички кучета могат да имат привързаност към господаря си, но някои кучета имат усет за лоялност. Поради това, нека разгледаме какво най-лоялните и най-хубавия породи кучета съществуват и до днес.

Лидерът сред кучетата на привързаност към собствениците си е едно прекрасно куче е Гранична коли. За разлика от много други кучета, тази порода изпитва чувство на привързаност не към една конкретна член на семейството и на цялото семейство.

Ето защо, ако имате малки деца у дома, на колито ще бъде добър приятел, както за вас и за вашите деца.

Най-страхотната кучето

Мнозина вярват, че най-повишено чувство за лоялност към техните господари са немски овчарки и може би това е вярно. Също така, някои хора смятат, че това е най-красивото куче в света. За разлика от Коли, немски овчарки са рядко, прикрепени към всички членове на семейството, като правило, те избират един собственик, но собственикът на избраната лоялността магазин през целия си живот.

Най-страхотната кучето


Най-добрата порода куче за деца са лабрадор ретривър. Тези кучета са много нежен и мил характер, така че те да се разбираме добре с хората и да се отнася добре към всички членове на семейството. Лабрадор ще бъде верен на всички, които са около него, той никога няма да избяга от дома си, където е израснал, а напротив, ако Лабрадорът се губи, а след това той се стреми да намери пътя си обратно.

Най-страхотната кучето

Във Франция, особено за ловни кучета порода Epanol Бретон е получена. Тази порода е лесно да се обучават, и както се оказа, е с високо чувство за вярност към своите господари. Epanol Бретон еднакво добре се отнася за всички членове на семейството и винаги са готови да изпълняват команди, дадени от тези, които го заобикалят постоянно.

Най-страхотната кучето

Вероятно сте виждали порода бигъл. който сега може да се намери в много домакинства. Такава популярност не е случайно. Бийгъл по природа са по-скоро като котки, отколкото кучета. Те никога не са имали агресията и да същото през целия си живот са лоялни към семейството, жилището.

Най-страхотната кучето

Не по-малко популярна порода са боксьори. Кучетата от тази порода, както и немски овчарки, избират майстор които са лоялни към целия си живот. Boxer не може да продава или подарява, възможно най-далеч от тази, която той е избрал господаря боксьор започва да показва агресия, или просто да умре.

Най-страхотната кучето