Какви думи да унижи човек

  1. Физически данни. Не е необходимо да се критикува, хвалят достатъчно дума или изглеждат по друг човек с добра мускулатура
  2. Дадености. Фразата "Но Лермонтов на твоята възраст е бил признат за гений" - и вашия партньор са гарантирани за да получите някои не, и депресия.
  3. Финансова жизнеспособност. А много болезнено въпрос за мъже. Можете дори директно не мога да кажа нищо, и той е бил в истерия: Е, какво мога да направя, а не в пари, щастие, просто някой даде да се направи добри пари, а останалата част да не се изхвърлят хвърлянето.
  4. Pipisichnaya тема. Всеки човек може да се каже, че "има и по-големи и по-добре." Но това може да се каже, че само с кого да общуват по-точно не става.
  5. "Часът на мама Boy" и страхливец - прекалено хубаво удар

и така нататък, хората нещо по-различно, така също трябва да ги обиждат по различни начини.Ако това е така, трябва да силно

Тук съм лично Джени, на всички вас в списъка ще навреди само на финансовата жизнеспособност на, всичко останало за умен човек е пълна глупост:

1 Физически данни. Човек не може да бъде Аполон, но тъй като с тази жена има нещо, вързани, така че тя е направила избор в негова полза.

2 Talent. Мъжете в повечето случаи няма да е грижа, че тя е в сравнение с това, което има Лермонтов. Не всеки трябва да има такива таланти. Той може и да се каже, че Лермонтов губещ в личния живот, или че той не е модерен превоз.

4 Pipisichnaya тема. Ако човек знае, че жените с него и, че той не е импотентен, така че той няма да се притеснява, че му казва една жена, взети поотделно.

5 Boy Часът на мама. Е, ако човек наистина е така, че тези такси следва да бъде разказана своевременно, а не в моменти отмъстителна негодувание. Страхливец същото, виновен необходимостта факт.

Така че скъпи Джени, само бабите са :) Човек, който не може да го направи, който не може да осигури за себе си и любимите си хора - достоен, ако не и презрение, а след това укор.

Мисля, че повечето от тях това унизително - майка ми pisyulka

Но сериозно - скромен човек е много тежки думи. Аз лично не ме интересува кой какво казва за мен.

Особено, странно, има перспектива за равенство важно.Какво жените казват за мен, аз не възприемам, както аз разбирам, че той може да се каже, от злоба или завист.

Какво казват мъжете, аз го приемам като здрави, конструктивна критика, и ако мога да се опитам да го оправя. Ако не - и аз казвам, че не мога. За нищо и няма решение. Унижи ме както искате по този въпрос, не ми пука, защото знам, че идеалният човека в природата. Всеки по свой собствен "пробита".

Отмъщението не е най-доброто човешко качество, не се наведа, за да му urovnya.No все още много, ако е необходимо, му върна в една и съща монета, но бъдете сигурни, да се бели монета.

Унижават възможно. а по-скоро дали е необходимо?

Ако решите да се прекъсне напълно с него, кажи му с високо вдигната глава: Ти си много добър и красив, аз не съм достоен, имам нужда от по-добър и по-привлекателни, съжалявам, че разбрах, че това е станало твърде късно!

Пожелавам на добър час и грижа не е затръшна вратата.

ти ме обиди, той чака за лудия ще бъдат покрити и ще се радваме на etogo.Lishite го това удоволствие, да пазят себе си в ръцете и тихо, без емоция, доведе besedu.Ot може да се покрият луд.

Как боли човек

Жените-невероятно създание: капризите на обвиненията, избухвания се заменят с нежност, нежни думи, показна демонстрация на безпомощност. Освен това, ако не се постигне действието целта ви трябва да е по-силен ентусиазъм и желание да се обиждат. Как? Мисли се скитат, объркани, опитвайки се да стигне до повърхността, но. отново потъва. Просто отидете на "въртене" на самото дъно на здравия разум. И когато изглежда, че няма решение, се излиза от женска уста фразата: "Нека просто бъдем приятели."

Момчета, ще ме разберат.

Мога ли да отговоря за истинския човек ...

Този човек не е обиден от празните обвинения, както и да коментира случая той реагира по съответния начин - правят изводи и отива по-далеч.

Ако говорим за деца, които като че ли искат мъжете тук, разбира се, на първо място за оплаквания:

Но ако има "човека", който иска да оклевети обидни думи, за да си отмъстят, че е по-добре да "пусне" на нея (него, че се проявява благодаря) и да се премести без него.

Недостатъци на всеки се стреми да се скрие.

А "източник на гордост" - да се облича с шоу.

Но вие можете да "похвали" се превръщат в недостатъци, е подигравка.

Всеки човек, някак си горд, че той е възрастен)

И винаги можете да покажете обратното.

Той има много момичета? - Хлапето търси мама и все още се колебаят! )

Той защити мнението му? - Raskapriznichalsya нещо подобно, учи-път))

Независима? Мълчаливо всичко се решава? - Държи се като тригодишен, който не се е научил да говори)))!

Той е съгласен с жените? - крие зад полите на жените, Zayubun! ))

Нека sopelki podotrot.

И нека се държи като добро момче.

Лично аз го имам цялото си майка. По дяволите, през целия си живот ще си спомня.

Мисля, че ще работи за други хора.

Е, ако сте унижават жените, то не е на разходка. Те са най-добре в сравнение със старите жени.

Но това съм аз между другото)

PS Вярно е, че е налице липса на унижение. Много дори може да започне да се унижават в замяна. Необходимо е за вас?