Както тюрбан зашити свои ръце майстор класа детски шапки

Планирайте да направи Нова година бебе костюм султан или нужда от лятото Панама за бебето? Тогава разберете как пришити тюрбан с ръце. Майсторски клас на най-простия модел на тази прическа е представена под формата на инструкции стъпка по стъпка. Снимката е даден в допълнение към етапите на работата.

Как да шият лятна шапкаОт прости до сложни

Тюрбан - шапка, която традиционно се смята на изток. Особено по начина, по опаковане плат нарязани по главата и сръчни формиране красиви гънки. Може вратовръзка тюрбан с ръцете си по няколко начина. За жителите на южните райони на Земята действа върху формирането на обичайното митра на главата му става въпрос за обикновено и всеки ден. Но за да не се усложни процеса, опитайте се да се направи проста шапка, много прилича на реалния тюрбан. Този лимит може да се използва не само като елемент на карнавал костюм, но също така, например, да се заменят плетени жилетки за малки деца през лятото. Това описание е най-вероятно, подходящ за което го прави такова малко нещо.

Как да шият лятна шапка

Тюрбан с ръцете си: на необходимите материали

За производството на тези тюрбани използват скъпи и красиви материи - коприна, брокат и т.н. Благодарение на гънките умерените плътност са получени в същото време ясно и мека. В допълнение, тези материали притежават отлична форма. За приспособяване на модела представени желаната тъкан е по-тънка. Тя може да се използва като тъкан и памук трикотаж. Но това трябва да се има предвид, че крайният чалмата е доста проблематично поради изгладят бръчките, образувани. Следователно nemnuschimsya даде предимство на материали с малка смес от синтетични влакна.режещи продукти

Sewn тюрбан с ръце е много проста. Преди работа, отстранете измервания за изграждане на шаблона. За да направите това с помощта на две рулетки за определяне на разстоянието - на главата и дължината на обиколката на основата на шията от гърба на горната част на челото. Начертайте правоъгълник. Ширината й е равна на половината от първите измервания (плюс 2 см от свобода), а височината - втори (плюс 8-10 см в пухкавост капачки). При рязане, обърнете внимание на следните надбавки шев:

- До 1-1,2 см от двете страни на ширината.

- 2,5 см над долните хоризонталните линии за продукти подгъва.

Тъканта трябва да бъдат сгънати на две, се изправят навътре. Fold се намира на горния край на шаблона. В крайна сметка, само да остане nezastrochennymi страни. В допълнение обособяването малък правоъгълник около 6X8 см, за проектиране на предните гънките в шапка.

Как да шият лятна шапка

Как да шият тюрбан с ръцете си? етапи на работа

  1. Зашийте летвата за дизайн се сгъва в предната част. За да направите това, малък правоъгълник наполовина по гънка обърната навътре и да драска за къси и дълги страни, оставяйки свободен горната парче. Развийте и otutyuzhte.
  2. В основната част за свързване на страничните шевове, поставяне вътре в един от горните краища на подготвената лента (nezastrochennym край навън и промиване с конци).
  3. Отстранете митрата и подгъва по долния ръб.
  4. Разширете го да му ръба, където околен довършителни лентата. Съберете красив шев при същите гънките и ги покрийте с отгоре-надолу каишка. Tuck плитката на грешната страна, оставяйки на предната част на дължина от около 3-4 см. Закрепете на свободния край на обратната страна на мястото pristrachivaniya дъска в ъгъла.
  5. На следващо място, тюрбан с ръцете си е направен от задната част. Увийте го с друг конец към себе си. Поставете меките гънки и ги закрепете с няколко шева.

Както можете да видите, просто направи подобие на източната шапка с ръцете си. В симулацията, тюрбан карнавални костюми могат да предоставят във форма на пръчки, ярки панделки или пера.

Как да шият лятна шапка