Както и с ръцете си правилно сглобяване на мебели

Начало »статии» Обучение за събиране на мебели ръцете

Как да се съберат на мебелите си
Припомняме ви, че можете да поръчате мебели монтаж повикване ☎ (499) 394-03-19! Преди да отидете на пазар в магазин за мебели, измерванията трябва да се направи внимателно предварително района на коя позиция си чисто нов гардероб, легло и бюро. При изчисленията, имайте предвид, че не само трябва да остане достатъчно пространство в стаята, важно е, че неговият размер мебели органично погледна в дома си.Защо това е толкова важно? Тези купувачи, които са купили в къщичката си с ниски тавани килер впечатляващи размери, се чувствам като джудже в непосредствена близост до "хулиган".

Придържайте се към златната среда: да не се купуват твърде малка или гигантски мебели размер - от която току-що спечели.

Преди започване на работа, да се запознаете с основните грешки при сглобяване на мебели. които позволяват начинаещи!

Решете материали

Важно е да се разбере какъв материал трябва мебели. Най-често се използва в производството на мебели:

  • Плоскости (просто DSP), композитни дървесни материали и шперплат.

Обикновено тези материали се използват за производството на мебели ценови сегмент на "икономика".

DSP - не е само по себе си е много надежден материал. Имало е случаи, когато материалът е буквално се разпадна от един добър удар.

Как да се съберат на мебелите си

MDF - също представлява материал направен от натиснат дървесни влакна. Външно практически не се различава от това "дърво" и разполага с достатъчно сила.

Как да се съберат на мебелите си

Шперплат - също често се използва в производството на мебели. Този лек и издръжлив материал, екологично чисти и безопасни. Тя е създадена от листове от фурнир залепени заедно.

Как да се съберат на мебелите си

Тези материали са по-скъпи в сравнение с предходната. Ламинат представлява множество слоеве от пластмаса, свързан с шперплат. Тя изглежда почти неразличими от естествено дърво, за разлика от ламинат, който не избледнява с времето. В допълнение, този материал е доста силен и издръжлив.

Как да се съберат на мебелите си

Естествен фурнир - тънък "слой" редки дърво като абанос и червено, се прилага към повърхността от по-прости материали (например, бор). Пазаруване за мебели, изработени от естествен фурнир ви убие два заека с един куршум. Първо, вие ставате собственик на най-високо качество мебели с луксозна текстура. Второ, цената на този материал е доста приемливо.

Как да се съберат на мебелите си

Безспорно най-трайни и най-скъпият материал. Той идеален за проекти, които трябва да издържат на значителни натоварвания на теглото. Често те са свързани в съответствие с "лястовича опашка" и имат отлични защитната обвивка.

Как да се съберат на мебелите си


След това трябва да се даде отговор на някои въпроси себе си:

Вземете нещата в свои ръце!

Ако продавачът не знае отговора на въпроса си и просто свива рамене в отговор, обадете се на центъра за услуги или на горещата телефонна линия на. Те могат да получат полезна информация, която не е в списъка на етикета. Използвайте тези полезни съвети, преди да направите голяма покупка.

Сега нека да поговорим за това какво трябва да търсите при закупуване на мебели

Отворете кутията с данните възможно най-скоро.

Колкото по-бързо намиране на неприятна изненада, толкова по-добре. То може да бъде липсващи части, надраскани или бичен елементи. Ако доставката не е извършена правилно, и някои елементи от "Хит", компанията ще бъдат задължени да ги замени за своя сметка.

Когато дойде време да се захванем за работа, обърнете внимание на предупредителни етикети върху опаковката, като "се!" Или "Не отваряйте с помощта на остри предмети!". Повярвайте ми, ние не трябва да вземе под внимание тези предупреждения.

Предварително се подготвят необходимите инструменти.

Ще имате нужда от тях само шест:

1.metallicheskaya ролетка с предпазен механизъм,

Как да се съберат на мебелите си


2.shestigranny гаечен ключ (включен в повечето готови комплекти от инструменти)

Как да се съберат на мебелите си

3.elektrichesky отвертки и тренировка,

Как да се съберат на мебелите си

Как да се съберат на мебелите си


5.nazhdachnaya хартия с размери на зърната от 60 до 80 (полезен за "изглаждане" на износени ъгли), както и нивото на дърводелски, за да се уверите. повърхността е права линия.

Как да се съберат на мебелите си


6.zhestyanye банките да поставят в нейните винтове, пирони и други дребни предмети, без които не можеш да направиш. Не бъдете мързеливи и да оправи тези малки детайли, и работата ви ще бъде много по-ефективна. В допълнение, така че частите, които трябва винаги са на една ръка разстояние.

Как да се съберат на мебелите си

Правилно организира работното си място

Най-добре е да се съберат на мебелите е в стаята, където той ще се намира. По този начин, не е нужно да го плъзнете нагоре по стълбите или разглобява и сглобява отново, ако това е, например, не се "измъкне сам" в рамката на вратата. Погрижете се за това предварително и ще се спаси от масите на потенциални проблеми!

Не забравяйте добре да се подготвят и работна повърхност!

Работата трябва да бъде само върху твърда повърхност - предварително чисти далеч килими и други декоративни интериорни елементи. Също така, не забравяйте за покриване на пода със защитно фолио - да се грижи за безопасността на половете в апартамента по-рано.

Опитайте се да избегнете най-често допусканите грешки при самостоятелно сглобяване на мебели

1. Да не се допуска крекинг на дърво по време на работа с чука. Използвайте изолирбанд върху третираната повърхност. Когато ноктите е вече успешно пребит, тиксо могат да бъдат отстранени.

2. Гледайте пръстите си! За тази цел можете да дойде по-удобно магнитен държател нокти (ThumbSaver). Това устройство посочи магнитна глава, който привлича винтове, пирони и скоби и здраво ги държи на едно място - това е, върши работа за вас!

3. Не прави ужасни процепи между частите. Предмети трябва здраво и напълно се придържат към един друг.

4. Да не се правят глупави грешки по време на работа. Докато работи в ръката си, трябва да бъде скоба с пролетта. Това просто устройство, ще ви помогне да поддържате мебели от множество нежелани драскотини.

5. Не се опитвайте да се обърне на винтовете в предварително пробитите отвори. За да се справи с този проблем, трябва да търка повърхността на дупките обикновен парче сапун, а след това винта на дървото ще бъде много по-лесно.

Така че, вашите мебели се сглобява. Вие искате да го направите малко по индивидуалност и усещане създател? Нищо не може да бъде по-лесно.

Ето какво можете да направите!

Инсталирайте колелата.

"Мечета" на краката на мебели не само ще направят по-висока, но и удобен за пътуване. Завийте колелата, той обикновено е съвсем проста и това не е проблем.

"Хвърли кънки!"

Много библиотеки осигурява допълнителни краката на мебелите. Вие искате да направите мебели поглед по-модерно? След това ги премахнете!

"Reflash" скрепителни елементи

В много модели на мебели, за съжаление, се използва malopriglyadnye, грозни дръжки. При закупуване на нови слушалки, уверете се, че часовете той е напълно подходящ не само за дизайн на мебели, но също и наличните конектори.

Промяна на цвета!

Боядисани в различни цветове може да бъде всяко мебели, дори и ламинат. В този случай, трябва да използвате маслени бои. Преди прилагането им на повърхността трябва да се шлайфа и грундирани.

На добър час! Но това е по-добре да се свържете с нас - обадете се сега ☎ (499) 394-03-19!