Как трогателно Жена

Докосването на различни части на тялото могат да бъдат намалени момиче луд, а дори и да предизвикат силна любов и страст. И понякога те могат да я доведе до лудост и да предизвика само желание - никога не е срещал човек, който я докосна. Ето защо, всички по-силния пол трябва да знаят как да се докоснат до едно момиче, за да донесе удоволствие си.Как да се докоснат Жена: основни съвети

На първо място, за да се разбере как да се докоснат до едно момиче. което трябва да знаете неговия характер и предпочитания. Някои обичат човек с буен нрав, други - нежна и търг. Във всеки случай, почти няма момиче няма да се откаже от белите дробове и почти докосва въздуха в полза на резки и груби ласки. Те може да е подходящо по време на безумна страст, но не и с любовната игра.

Момичетата обичат да се възхищават, обичани, обгрижвани. Ето защо те са толкова популярни с дълга и нежна ласка и докосване, без значение от страна на органа, до който се допре човек. Нежност - на базата на технологията и да гарантират, че тя ще бъде удоволствие. Ако започнете да се докоснат до момичето от свещеника, сякаш замеси тестото се в най-добрия може да ви изпрати да учи в кулинарно училище. Същото важи и за галене на гърдата, бедрата и особено половите органи. Всяка грубост по отношение на тази област е в състояние да се бори сексуално желание не само за цялата вечер, но никога - с определен човек.Къде можете да се докоснете Жена

Този въпрос може да се отговори "винаги", най-важното, за да знаят как да се галят някои части от тялото на момичето. В същото време там са чувствителни точки на женското тяло, на пипане, което им придава особено удоволствие. Ето защо, трябва да помислите за най-важните от тях:

С ушите, че е важно да не се прекалява и да се ограничи леко докосване. Шия и деколте трябва да внимателно инсулт, плавен преход към кожата на главата, леко отпивайки корените на косата. Този масаж е също перфектно релаксиращо.

Вътрешната повърхност на бедрата и долната част на гърба е много чувствителен към невестулката, тъй като в тези области най-деликатната кожа. То трябва да се извършва бавно, с върховете на пръстите си нагоре и надолу, тези зони.

Сандъкът е почти на главната ерогенна зона при жените след полови органи. И противно на общоприетото мнение, чувствителността е не само в областта на зърното, но цялата гърда. Ето защо, галене на гърдата трябва да бъде нежна и страстна в същото време. За да направите това, най-добре е да се докоснат до тази област с дланта си, леко притискане и освобождаване на зърното.

Как да се докоснат до едно момиче "случайно"

Ако искате да се докоснете на момичето, но не разполагат с добра причина за това под формата на поне намек за отношението, ние можем да предложим на предсказвам бъдещето на ръката й. В повечето случаи, любопитството надделява и тя се съгласява. Това е вашият шанс да й даде приятно усещане от допира дланите и китките й.

Можете да предложите да я направя масаж. Това е най-добрият вариант, за да задоволи желанието си да докосне тялото на жената и в същото време да доставя удоволствие на момичето. Можете да започнете с масажа на главата, плавен преход към задната част на главата и шията, и след това преминете към по-решителни ласки.

Разбира се, можете също така да обрисуват случайно докосване, например, в обществения транспорт или да помогнете на едно момиче да се направят някои физически упражнения. Не е зле дори предлагат да я научи да играе тенис или билярд. Тези игри дават възможност да се докоснат тялото на жената и в същото време да се преструват, че този процес изисква обучение.