Как трогателно момиче точно там, където можете да се докоснете ръцете на жените - онлайн списание за мъже

Без значение на кое място да изберете към днешна дата - клуб, ресторант или вкъщи. Основните задвижващо средство, което едно докосване контакт, който е отделен изглед. Ако на пипане е извършена правилно, тогава вие ще бъдете в състояние да открие всяко момиче, и й даде голямо удоволствие.В един момент, можете да се докоснете момичето?

Ако поканите момиче да прекарате вечерта в клуба, можете спокойно да се пристъпи към действие от датата на начало. За да започнете, можете да я прегърна и прошепна нещо в ухото й галещ. Тази тактика се възприема доста адекватно. Ако вашата среща ще се проведе в ресторант или кафене, с нюанси трябва да изчакате малко.

Като момчета докосват момичета

Първата ви задача ще бъде разположен в непосредствена близост до момичето. За да се докоснат можете да започнете само когато момичето започва да се интересува. Този период може да продължи за кратко време, около 20 минути, а понякога може да се забави в продължение на два часа. Ето защо, трябва търпение. Ако частта от момичетата ще се появи положителни емоции, а тя ще разбере, че тя те харесва, можете да започнете да се докоснат, да я накара да се смеят.

Каква трябва да бъде с едно натискане?

Ако вашата шега ще доведе до момичето се смее в този момент, не може просто да я прегърне, но също така и да отиде в една целувка по устните. Такъв процес е оптимален старт създаване на физически контакт и най-добрата да знаят как да се докоснат до момичето.

При никакви условия, само в случай, че може да прибегне до попадение, когато те ще бъдат приятно за вас. При най-малкото чувство на дискомфорт с натискането на една жена трябва да бъде изоставена, защото тя чувства същото и резултатът би било нежелателно за двама.

три етапа могат да се разграничават докосване, преходът към следващия етап трябва да се проведе постепенно.

В първата фаза може да се използва само на първоначалния допир това момиче трябва да се гледа като на случаен принцип. То може да бъде, например, шепот в ухото си. Това действие е доста интимна, като ушите са разположени ерогенни зони. Следователно, дори леко докосване до ухото, веднага да започне жена.Вторият етап се състои от модерни нюанси, включително играе с ръце момичетата. Ти просто трябва да хванеш ръката грациозно момиче в ръката си, гали от външната страна на дланта на ръката си или от вътрешната страна с палеца. Висока чувствителност е различна област на ръката, на китката, лакътя и край.

Отиди на пипане, така че можете да използвате симулация гадаене с палми. Можете да кажете на момичето, че ръцете ви са много сходни, и просто не пусна ръката й.

Шега, която е предизвикала смях момиче, можете да се окажете оръжие. Би било по-добре, ако не прегърне кръста и раменете на жената. В този случай, вие също ще бъде в състояние да инсулт гръб и врат, който също е стимулант ефект върху момичето. След врата може да бъде в ръцете на масаж косата на задната част на главата, където има друга ерогенна зона.

Всички тези елементи трябва да се появят по време на разговор с придружител. Въпреки това, за да се избегне внезапното, трябва да се опитате да се отпуснете момичето. Като цяло, темата на комуникация няма да е толкова важно, защото вниманието на всички на момичето ще се фокусира върху усещанията.

Вълнуващи жени действа и галят крака. Ерогенни зони са подколенен и външно бедро. Но тези щрихи вече ще бъдат по-откровени. Използвайте ги, само в случай, че тя реагира положително докосването на първите два етапа. Имайте предвид, че вие ​​също трябва да бъде в отпуснато състояние, докато докосвате момичето.

Като момчета докосват момичета

Действия за прелъстител

В резултат на успешното изпълнение на сензорен тя напълно се отпуска и започва бързо да се вълнувам.

възбуждане на начало е доста трудно да се определи. Ако едно момиче започва да се огъват под въздействието на допир, гушнеш за вас, можете да бъдете сигурни, че тя е развълнуван. За началото на възбуждане може да показва блясък в очите, устата открехната дълбоко дишане и други реакции.

Всички тези прояви са явни признаци на възбуда. Въпреки това, обърнете внимание на реакцията не е толкова лесно и в реалния свят. С цел да не се загубиш в съмнение, можете да използвате други помощни средства. Ако тя ви позволява да напусне ръцете на тялото й, а след това да докосвате донесе удоволствие си. В този случай, можете да преминете към по-напреднали докосване ум.

откровен привързаност

Този тип връзка има много мощен афродизиак ефект. Това са различни видове целувки, включително целува по врата и атмосферно пълнене. В този момент можете да смучете и оближе ушите на момичето, гали вътрешната страна на бедрата, разположен в близост до слабините. В допълнение, можете да гали гърдите му през дрехите и работи ръцете си под него, разтривайте мястото между краката на върха на облекло.

Такъв откровен докосване ще накара момичето много развълнуван, и можете спокойно да разчитате на правенето на любов с нея след края на първата дата. Вече знаете как да се докоснат до едно момиче и всички тайни на изкуството на докосване на момичето, ние можем да се гарантира само на ефективността на действията си на практика. Ако трябва да се научат как да целуне изображението да изглежда и не забравяйте, какво да се прави в какъв ред.