Как точно се направи заклинание Man с храна - Приложна магия


Как да се уверите, че сте го пише това точно работи? Това ще покаже вашите наблюдения. Те ще ви помогнат да се направи правилна оценка на работата му, а прогнозата е истински мъж заклинание може да повлияе на даден обект в бъдеще. Днес, маг Сергей Artgrom искам да посветя на разговор магия любов заклинание с храна. Такива prisushki и ефективни ритуали за любов Man технически прост, но тъй като те често се изпълнява в домашни условия.Правописа на храна

Обикновен човек поличби на любовта чрез храни - стойността на магически ритуали

По същия начин магьосник изпълнителят носи точно магия Man у дома с призив към мрака. Но всеки, който помогна на магьосника, което означава, вещица opoya непроменен жертва, и се състои в това, че течността, която се произвежда от магически манипулации (подкрепа privorotnye програма), хванати в капана на тялото на любимия. В една и съща храна - няма разлика.

Правописа на храна

Любовта към хранителни парцели са подходящи за редовна употреба.

Повечето от тези, които правят свои собствени поличби за храна, даде положителна обратна връзка за ефективността на тези магически ритуали. Можем да кажем, че магьосници и практикуващи, както и хора, близки до магията, тя даде добра оценка на тези прости ритуали на любовен еликсир, за да обичат Ман.

Ако сте любим съпруг живеят заедно, да извърши подобни магически ритуали не е трудно. Това на пръв поглед незначително влияние. запази съпруга следващия път, добро прилягане черни предсказания за любов. Те нямат странични ефекти и отрицателни. Така че не подценявайте любовните шепота. Нека видим как можете да си направите точната магията през омагьосан храна или напитка.

Любовта заклинание за храна и кръв

В неговите ефекти, сюжетът романтика в който човек на храната, като черна секси автомати. Причиняване на всеки човек, който е работил по подобен начин, силна жажда любов, физическо привличане, желание и ангажимент за честите сексуални контакти. Тази мощна правописа го правят мъжете за храна следва.

"Капки-сестра, красива девойка, да разговарят помежду си, аз (име), за да бъде с любимия си (име) помощ. Ключът към този случай от сега нататък и завинаги. Амин. "

Подарете си съпруг очаровани храна. Точно тази магия чрез храна у дома ще работи 7 дни. Вие няма да бъдете лишени от обич от хората му.

Как да си направим независима заклинание - обичам конспирация хляб

Практиката на магьосничество български има редица знамения, включително себе си, когато една от влиянията на компоненти е хляб. Хлябът има силна творческа естествена сила, която практикува магьосник може да използва в работата си.

Аз магьосник Сергей Artgrom искаме да ви предложим избор на 2 как да обяснят на мъжете по време на хранене. по-специално с помощта на магията на хляб. Такива prisushki се само нарастващите луна. Силата на зърно prisushki се увеличи, ако хлябът да се пекат собствената си магия.

Правописа на храна

Лесно е да се пише любов с топла питка

Това е - един стар, работещи бяла магия съпруга на един хляб; Можете да се рецитира и други храни. Много добра превенция прелюбодеяние. На топъл хляб четат конспиративни думи на любов, и след това да предложим един мъж. Той трябва да бъде първият, който вкуси храна на вашия вещица.Прочетете текста на една любов парцел до любимия си съпруг.

"Аз сгоден (име) изляза рано сутринта в открито поле, широк простор. Спра там, но силен вик, призове седемдесет и седем вихри, които са усукани, разходка из просторите. Аз ще ги накажа, които са били братя ветровито вихри във всички посоки, ще имат иззети простор на земята и на небето. Помолете ги да премахне тъгата така меланхолия, тъга сам толкова немощен, сираците с толкова нещастни майки. Вземете депресия и да го хвърлят в сърцето на възлюбения си, (име) годеника. Нека копнеж си в сърцето оцелява, въпреки че има тя расте. Да предположим, че (име) е отегчен и копнее за мен, съпругата му (име). За да се справи с мъката, че не може, Kruchina не надделее. Не знам го Спок под слънцето, под луната, или в мъглите избледнели или бели в снега или в душовете на кипене. Дума ме обичаш си веселба не отиде на гуляй, копнеж телесни удоволствия с мен, все пак, храната не се възползва. Приятели не аплодират, приятелки не се утешат. Казах му, че един сладък, съпругата му, аз съм червен пауните, душата му радост. Ти устата ми мед, ръцете ми Ти, пролет. Моята дума vedmachi здраво затегна дамаска стомана. Казва ми завинаги, сега и завинаги. Амин. "

Правописа на храна

А любовта парцел на черен хляб

За магията любов заклинание церемония Man следните компоненти са необходими:

  • ръжен хляб
  • сол
  • червен восък

Осъществяване на периода на Луната на кола маска, в петък вечерта. Желателно е да се пекат хляба сами. В съвременния град, не всеки може да наблюдава тази препоръка. но тъй като този дом независим правописа на хляб може да се направи с обикновен хляб на магазин.

"Да живеем на пламък на свещ апелирам, плът на земята команда, нека слуга (име), адрес ме тялото и душата си, да не се привързваш с цялото си сърце, черен дроб, кръв червено, къдрава коса непокорен, очите ясни, устието на захар. Че (име), сладки и желателно да е - през деня и през нощта и в ранните сутрешни часове и късно вечер, когато на месеца. Оставете го да изсъхне за мен, тъй като хлябът изсъхва, нека ми, ден и нощ, и в ранните сутрешни часове и късно вечер, когато си спомня месеца. Амин. "

"Тъй като птиците се тълпят в моя примамка, така любовни копнеж, унесеност, желая удоволствия pohotnyh (име) е свързана с него. Lure птици от въздуха пут, любов (името) на примами ми верни. "

Пето споменава - от пламенен желание, шестият - сърдечен копнеж. Седмата споменава - на раздяла, осми споменава - на Божията прошка. Девети споменава - да обичаме свободата. Кой е моя работа vstryanet, на ангел Господен да се помни, му, ръката ще е необходимо за светата икона ви разочарова, сложи на колене, молейки се за здравето на Божия слуга (име на лицето, което се почиства) сила. Както вече казах, така че всички се сбъднаха. Слуга на Бога (име) - Светия кръст, и враговете му - един пирон. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Сега и всякога и във вечни векове. Амин. "

Начало на правописа на дафиновия лист от елементите на гробището

Ya магьосник Сергей Artgrom Отбелязвам всичко любов заклинание Човек с храни. билки и подправки са магически примамка. Това заклинание при Man любов е предизвикана не от храна, той съдържа елементи на магия гробище и пълна nekroenergetiki.

Правописа на храна

За ефективно любов заклинание мъже ще ви трябва:

  • резба с / б
  • игла
  • риза върху които се осмеляват да омагьоса
  • 1 дафинов лист
  • 3 свещи
  • сапун

В пълнолуние в съответствие с правилата за да купуват х / т нишка в тона на нещо, което мъжете, които сте посочили за извършване на ритуала. В допълнение, трябва да си купите игла и дафинов лист. В същия ден, една нишка, 1 игла и 1 листа дафинов носят върху името на гроба на художника, а в краката prikopat късно за 9 дни. Да спазва правилата за работа на гробището.

На 9-тия ден цялата му плячка от гроба. Rite дома любов заклинание женен човек на дафинов лист трябва да се прави при залез слънце. Запалете свещите. От дясната страна постави сапуна. Това е, което сапун след това ще се измие на ризата на мъжа си. Дафинов лист лежеше на лявата си длан, покриване на правото и 3 пъти четат конспиративни думи:

"Като млади жени, които търсят в огледалото, но не достатъчно, за да ги към красотата на собствената си, така че моят съпруг (име) ме погледна (име), но няма да са видели достатъчно. Как ясно сапун отмива толкова съпругът ми (име) I (име), ще се влюбиш. Как риза бяло тяло ще бъде толкова, а съпругът ми е светло. Амин. "

Дафинов лист мелене леко изрязвам риза шев, добавете прах в заварка дупката след това шият. Това е - любовта към себе си магия, която работи именно защото се осъществява чрез гроб резерват, пълен с тежка тъмна енергия на мъртвите, в който се развива живот бавно, малко по малко, и държи здраво.

Облицовка да работи правилно. Възможни странични ефекти като скука, дълбока тъга и разочарование. Пламенен страсти като дяволски prisuhi ритуал не дават, но съпругът на изневяра и забравят да мислят.