Как се забавляват да говорим за едно момиче, момче, с формалното и неформално общуване, на

Как да поговорим малко за себе си

В различни ситуации може да се наложи да разкажа малко за себе си. Това може да бъде един познат, и романтична среща, както и среща с бъдещия си работодател. Как се забавляват да се говори за себе си? За историята се оказа информативни, интересни и не е затворена? Разбира се, трябва да се разбере в каква ситуация се говори за себе си.Неформална комуникация. Както се казва - никога не получи втори шанс да направите първо впечатление. Поради това е кратка история ще помогне на вашия събеседник да се разбере, че такъв човек, и ще решават за теб. Вече знаем как да се мълчи с момиче.

Започнете винаги с усмивка и приятелски спътник. Много молба: "Кажи ми малко за себе си", води до задънена улица, лицето е неудобно и става ограничено. Ето защо е важно да се отпуснете. Чувствам се уверен. Понякога това отнема време. Така че можете да поискате от спътника си: "Какво можете да кажете за мен от пръв поглед?". Такъв малък диалогов прозорец ще ви позволи да се отпуснете и да се съберат повече вашите мисли.Официално комуникация. Ние говорихме за това как да общуват по време на работа. По-често, отколкото не ви се иска да говоря за себе си на работното място или в заетостта, в интервюто. По-добре е да се мисли за вашия отговор по-рано. Не е необходимо да се повтаря точно резюмето. Можете да в рамките на няколко изречения, за да предадат своите умения за работа и да каже: ". Повече информация може да се намери в моята автобиография" Ако имате въпроси, се опита да отговори конкретно и кратко. За допълнителни въпроси се появяват странни фрази.

Работната среда разказва за себе си на професионални позиции.

Говорете ясно и по същество - най-важното в официална кореспонденция.

Разкажете ни за себе си - след това се създаде позитивен човек във връзка с вас, а не просто да му даде кратка информация за себе си. Нанесете в разговор през целия си общителност и чар. Също така важно е искреността, affectedness усети веднага.

Нека първото впечатление на комуникацията с вас винаги приятна сума.