Как се убива човек на думата

Всички сме чували фразата "думи могат да убият", и е съвсем вярно, защото безгрижни твърдения наистина нарани чувствата на даден човек и морален болка често е много по-трудно физически. Понякога, обаче, е необходимо отпор. Davayte поглед към начина, по който може да убие човек с думи.

слабости

Най-лесният начин да се убие човек, е, ако знаете, че слабостите му - удар за комплексите-трудните. Тук фразата "Кой е собственик на информацията, той е собственик на света" може да бъде много полезен. Вие знаете, че човек изпитва заради допълнителното тегло - го наричат ​​дебел, страда заради проблеми с момичетата - да го спомням. Въпреки това, ние подчертаваме отново се наведа към такова поведение е на стойност само тогава, когато те нападнат се ангажирали.обиди на случаен принцип

Ако не знаете за слабостите на човека, може да действа просто търсене с помощта на различни обидни думи. Това, разбира се, по-малко ефективен метод за наказание на нарушителя, но винаги има шанс, че по стрелба напосоки, ще падне.

Фразата "на думата може да убие", в действителност, а не празни думи. Нека си припомним, Агата Кристи роман "Къщата в провинцията" Жената разбира, че съпругът й ще я убие, и когато той я води до мазето, където ужасен трябва да се случи, тя му съобщава, че е имал дълъг разбира всичко и го пъхна отрова в кафе, въпреки че тя никога не е направил. И какво се случва? Убиецът е толкова пропити с тези думи, които наистина умира. Силата на предложение? Страх? Какво е убил този човек? Трудно е да се разбере, и това е, разбира се, артистично фантастика, обаче, случаите, в които едно лице са загинали заради самохипноза, се случват в реалния живот.

Както можете да видите, силата на думите е изключително висок, така че бъдете много внимателни с тях и да използва обидни думи само в крайни случаи.