Как се става интересно за мъжете три стъпки, които да ви помогнат да стане интересен за мъже

Както е показано интересна
Съвременните дами натрупани много погрешни схващания за това, което една жена се интересуват от мъже. Това отчасти се дължи на образование, отчасти с изображения на бляскавите жени, мигащи телевизионни екрани и кавъри на лъскавите списания. В някои отношения, предразсъдъци подават в душата си приятели със своите съвети, както и в някои отношения със собствен тъжен опит. И те са преследвани, недоволни от недостижим идеал, опитвайки се да отслабнете преди четиридесетия размера, перфектно да оформяте прическата си и да има безупречна кожа. Много хора са много близо до идеала. Те са почти идеален. Все още мълчи. Защото, ако те отвори устата си. да говоря с тези кукли нещастни мъже на около. Не защото те са глупави, не. Но, просто, много не знам какво може да се каже за един мъж. Те знаят как да бъдат привлекателни, но как да бъде интересно? Нека разберем как да стане интересен за мъже.
  • На първо място, интересна жена е лесно да говоря. Интересна жена не се страхува да каже глупост. Ако си умен, мъжете не забелязват пропуски от ваша страна. Момичетата често поемат строг и превзето и правилното поглед. Направете сериозно лице, опитвайки се да изглежда възпитан, интелигентен и загадъчна. В резултат на това човек се облягаме на него и да се поддържа разговора, говорим за времето, тя определя стандартните въпроси, които не стават твърде популярните отговори. Разговорът не е залепен, впечатления един от друг смазани. Човекът вече не се обажда, а тя се чуди какво е направила погрешно - дали вилица в грешната страна качват или грешен подстрижката прави.


Да, човекът първо преценява жената визуално. Но тогава той завързва разговор. И всичко зависи от жената. Ако стане интересно за него, той може да разчита на дълго ухажване, ако не, тогава "ме закара, външен вид на филма," той няма да се обади.
  • На второ място, интересна жена живее интересен живот. Едва ли е необходимо да се обясни, че домакини не са живи интересен живот.
  1. проучвания или работи (не обсебен от своята дейност);
  2. спортувате (постоянно, а не от време на време);
  3. четенето на книги (shockers - това не е книга);
  4. гледане на филми, особено новинарски);
  5. не гледам телевизия (като че ли все гледа да не се разпознае.);
  6. има хоби (например, фотография, танци, конна езда. Наслаждавам е необходимо да има човек, който да ви разбере. За съжаление, много малко хора знаят как да плетат и тъкат ресни).
  • На трето място, за да станете по-интересно за мъже, жени, ден трябва да бъдат запълнени. Начало - работа, работа - къщата - не за нея. Гости с един човек, тя се вписва в натоварения си график.

Но в интервю интересна жена никога няма да се проведе монолог за колоритен живот. Нейната задача е да се съберат мъж на диалог, в който си джентълмен осъзнава, че човекът пред него, самостоятелна, гъвкав, светъл, с ясни приоритети в живота. Не е необходимо в разговора наоколо, за да се съглася с един човек, понякога трябва да го противоречат. Представители на една силна половина на човечеството страшно обичат да се докаже, че те са прави, освен това, спорът съживява разговора.Интересна жена може да се очаква не само възхищение, но и да се уважаваме и чувства, които не рядко израждат в любовта ...)))

Е, аз се заключи, че съм човек не е много интересно. И аз не правя спорт и плетат-разкрасявам и живота на моето малко работа у дома и frazachki съм искал да кажа, труден за разбиране. И така, какво да направя, ако направите това и да се превърне в друг - това означава да упражняват насилие върху себе си ... Изглежда, всяка жена за себе си трябва да реши дали да се запази и да се надяваме, че ще го намери човек, или промяна в името на muzhskog внимание.