Как се пише бизнес писмо - проба, проба, шаблон, бизнес писмо форма

Получаване на писма

Полетата "Да", "Як", "Скрито копие"

Трябва да се разбере, че не забравяйте да използвате правилно полето "До", "Як" и "Ск". Това зависи от вашите действия или действията на получаване на писмото получателя.Как да пишем ясно и по човешки

Ако отговорите не забравяйте за бутона "Отговор до всички" на - това ще ви спести в копията от началните букви на получателя и вашия отговор, няма да ги отмине. Премахване на нежелани получатели или да добавите друга възможно винаги.

Полето "Тема"

Не попълвайте това поле. Хората, с които можете да съответства може да получи стотици имейли на ден и използвайте това поле, за бърза оценка на значението на писмено съдържание.

Тема следва кратко отразява темата на писмото. Заглавия като "Въпрос", "Hello!" Или празни заглавия, издадени за вас или начинаещ, или липса на основни умения с бизнес кореспонденция.

"Значението на буквата"

Ако имейлът съдържа информация за дългосрочните промени, в текста на договор или друга информация, на които трябва да обърнете внимание на първо място, значението на използването на "висока", тя ще предостави писмо до папката "Входящи".

  • Да не се използва напразно "висока" значение!
  • А лично писмо или имейл кореспондент бизнес със забавна бизнес, а не на снимка или препратка отбележи значението на "ниска".


писмен отговор

Как се прави бизнес писмо

Как се прави бизнес писмо

Структурата на бизнес писмо

Генерален директор
LLC "Конкорд"
Dobrovolsky PI

Уважаеми Павел Илич!
или
Уважаеми г-н Dobrovolsky!

Освен това, в 2 - 4 точки трябва да бъде представена ситуация, изразявайки личните си мисли и чувства по въпроса и обяви искането за конкретни действия или предложи начин за решаване на проблема си.

Необходимостта от кратко обобщаване на всички писмени букви и логично заключение.

Пример: Аз съм сигурен, че ще се разбере, че в тази ситуация, а в близко бъдеще нашето сътрудничество ще сляза към нормалното.

Пример: С уважение, генерален директор на "Dawn" фабрика за мебели Киселев АД

Пример 1: P.S. За да Ви информираме, че процентът на дефекти в суровина партида, получена преди 3 часа, се увеличи до 17%!

Пример 2: P.S. Ръководителят на отдела за приемане на суровини ще отговарят на вашите експерти във вашата компания утре в 14:00 часа.

Заявленията са по желание допълнение към основния текст на писмото и, следователно, са направени на отделни листове - всяко приложение в своя списък. Всеки от своето перо няма правила.

Как се прави бизнес писмо