Как се лепят фалшиви нокти правилно у дома

В желанието си да бъде "най-най" понякога избутва момичетата да предприеме решителни експерименти с външния му вид. И нокътната плочка не е преминала тази съдба. Решавайки да се възползвате от нашите съвети за това как правилно да поставят изкуствени нокти (те имат друго име - "съвети"), вие без съмнение ще бъде в центъра на вниманието, и се възхищавах мъжки очи ще ви съпътстват за дълго време.Как да лепило ноктите без лепило

Помислете за основния им достойнство.

На изрязани плочи са удобни

Пластмасови изкуствени нокти имат много предимства:

 • Избор на цвят - изкуствените нокти могат да имат млечен цвят, за да бъде прозрачна;
 • Устойчивост при използването на съвети в ежедневието;
 • Дълготрайност СЪВЕТИ;
 • Лак за тях пази за по-дълго време, отколкото на собствените си нокти;
 • Използването СЪВЕТИ не носи материална вреда на здравето на ръцете си - в сравнение със сградата от съветите, които са залепени върху лепилото, има повече предимства от гледна точка на опазване на здравето;
 • Те може да се даде желаната форма с помощта на пила за нокти и пинсети.

Въпреки това, не винаги е възможно да се придържаме тези съвети в интериорни условия или бръснарница. Мога ли да ги залепят в дома и как да го направя правилно? Ние ще проучи по-подробно как се лепят фалшиви нокти.

Процесът на залепване на срязване плоча

Изборът на изкуствени нокти, трябва да помислите какво качеството, цвета и дължината на ноктите ви с по-интересно. И след закупуване на време, за да започнат свой лепене. Как ще го направи, нали?

Как да лепило ноктите без лепило

Ние списък на основните етапи в процеса на лепене СЪВЕТИ у дома.

 • Лепило на изкуствени нокти могат да бъдат само напълно здрави нокти, защото всяка инфекция може бързо да се разработи синтетичен материал.
 • Премахнете остатъците от стария лак и други вещества, защото ако те се придържат изкуствени плочи, те ще останат бедни и може бързо да излизам.
 • Не забравяйте да си купите и специално лепило, което ще се залепи изкуствени плоча? Това означава, че тя ще ви помогне да се трайно запазване на красотата в ръцете си.
 • Тя ще бъде правилно, ако преди да нанесете лепилото с нокътната плочка, за да постави на ноктите ви заковат-база, която помага за предотвратяване на мухъл.
 • След сушене бази се нанася равномерен слой от лепило, което се монтира непосредствено покриване плоча. Това действие се извършва с максимална предпазливост, за да не се наложи да ре-стик.
 • Сега можете да рисувате нови ноктите си, пуснати на техните рисунки и лепило кристали - Твоите ръце вече са придобили изтънченост и ослепителна красота. За прилагането на модели за тях, да се използва с глоба четка или игла. За да коригирате украсата, ги поставете върху все още влажна лак на основата на тънка пръчка, а след това се покрива с още един слой на лак-търговец на наркотици.
  Как да лепило ноктите без лепило
 • За момента търговски достъпни типове, имащи адхезивен слой. Това значително опростява процеса на лепене съвети, защото само трябва да вдигнеш съвети за размера.


Сега, когато сме обхванати как да се придържаме изкуствените нокти, да научите някои съвети, които ще ви помогнат по-дълго време, за да се насладите на резултатите от своя труд.

Специални съвети, когато с помощта на въздушни плочи

Обърнете внимание на следните препоръки:

 • Не се използват продукти, които включват ацетон, - вещество, който може да разтвори изкуствен плоча и предизвиква алергии.
 • Продължителност на носенето на изкуствени нокти съвет е ограничен - след 2-3 седмици се препоръчва да ги премахнете, за да се даде възможност на останалите да си нокти.
 • Поставянето му изкуствена красота на своята нокътната плочка като у дома си, да имат търпение, защото сами по себе си, за да направите това не е много лесно. Специално предизвикателство е съвети за инсталиране на дясната ръка с ляво.
 • Ако един от съветите неслепени, опитайте се да се произнесат по него с горещ въздух (например, изпращане на струя въздух от сешоар) - това ще помогне за укрепване на свойствата на лепилото.
 • През деня, опитайте да натиснете по-често съвети към повърхността на ноктите си чиния.
 • След като се ръцете с вода внимателно да ги изтрие.
 • По време на изпълнението на домакинска работа е препоръчително да се носят ръкавици - това ще спести и ноктите и кожата на ръцете от въздействието на агресивни химикали.

За да се премахне изкуственото нокътна плочка, следвайте следния списък от действия:

 1. Поставете ръцете в контейнера с достатъчно топла вода.
 2. Чрез 15-20 минути лепило започне да се разтваря, в резултат на което ви е лесно достатъчно, за да се отстранят върховете.
 3. Plate се отлепи от основата до върха му.
 4. След това, с помощта на лакочистител за отстраняване на остатъци от лепило.
 5. За да се ускори възстановяването лично нокътната плочка, лак за лечение на вашите специални средства, за да се възстанови по-питателна и се покрива с безцветен лак терапевтичен ефект.

Както можете да видите от тази статия, лепило ноктопластика плоча у дома това е напълно възможно. Сериализирането спазването на тези инструкции, вие ще бъдете изненадани от резултатите и да разберат, че такава красота може да се получи не само в салони за нокти, но и у дома.

Желая ти късмет в постигането на красотата на ръцете си и търпение, за да се научат толкова чувствителен случай като лепене СЪВЕТИ у дома!