Как са първата брачна нощ булката и младоженеца съветите на

За много хора, началото на сексуалните отношения преди сватбата, първата брачна нощ не е мистериозен и тайните церемонии. Въпреки това, сега има хора, които вярват, че невинността на най-добре силата на булката. Е, как да брачна нощ трябва да премине. така че младоженците са били след това само едно приятно изживяване?В действителност, да се организират за първата нощ заедно е съвсем проста, трябва да се спазват двойката само на няколко правила.

Правилен избор на място

Какво направи първата брачна нощ

Това е един от най-важните точки: това е малко вероятно, че провеждането на първата вечер в общински апартамент, претъпкан завинаги да ходи напред-назад на хората могат да бъдат наречени очарователните и приятни.

Това е така, защото на двойката, които живеят с родителите си, се препоръчва да останат в хотел, или попитайте родителите си да отидат някъде (последното често се практикува от мюсюлмани).

Ако решите да останете, най-добре е да вървим напред и да се провери дали всички условия са верни. В края на краищата, той ще бъде много неприятно да се види, вместо една от луксозните стаи с джакузи общо помещение с малка душ.

Изборът на спално бельо

Създаването на подходяща атмосфера

Тази точка е най-добре да се направи момичета: те са готови да се обърне внимание на такива дребни детайли като комбинацията от цветовете на пердета и ароматни свещи: всичко трябва да е в първата брачна нощ съвършен!

Необходимо е да се въздейства върху всички сетива: да се грижи за приятна и отпускаща музика (изберете най-добрата си със съпруга си, тъй като музикалните предпочитания са уникални, защото някой релаксираща музика е соло на барабани в рок група, а за някой - лесно Symphony) малки свещи (те ще създадат необходимата мрак, като по този начин помага на булката да преодолее собствената си срамежливост), ароматни пръчици и тамян (внимателно се опитват да ги отрежете възможно алергична реакция към някоя от компютъра onentov), ​​както и леки закуски (няма нужда да се подготви една дузина пайове и един литър борш майката достатъчно хапки и пресни плодове). Опитайте се да не се пие алкохол, максималната - на чаша шампанско, за да се отпуснете.

съвети момичета

Какво направи първата брачна нощ

Предварително закупуване красив набор от дрехи, които си човек може да се насладите на прелюдията. Ако решите да се облече сватбена рокля скромен бял кит, вземете резервна ажурна бельо: Отнасяйте се жената, а той със сигурност ще запомни тази нощ за дълго време. Ако сте достатъчно смели, можете да танцувате еротичен танц, който насърчава стимулиране на любимия човек.

Ако смятате, страх, да кажете на Вашия любим веднъж - няма нужда от паника, че е необходимо да разберете и ще ви предложим малко разсеян.Опитайте се, доколкото е възможно да се даде водеща роля на мъжа. ако вашият съпруг ви обича, той ще се опита да направи първата си нощ заедно запомнящо се. Но това не означава, че трябва да се мълчи, ако ви боли или неприятно - по-добре да предупреди мъжа си, отколкото за лечение на микротравми резултат от полов акт.

Ако сватбата дойде на менструалния цикъл, тогава не се колебайте да го докладва на съпруга си, най-вероятно, той ще разбере и ще отнеме им брачна нощ.

Съвети за мъже

Какво направи първата брачна нощ

Не е необходимо незабавно да се опита да се нахвърлят върху булката (особено ако тя е първата й време) - не само рискувате да плаши момичето, но и да я нарани, като по този начин се допринася за развитието на сексуалната й студенина. Ако видите, че вашият съпруг некомфортно, опитайте се да я развесели и разсее: начало светлина разговор, да я помоля да се опитате плод или малко танц. Когато смятате, че момичето се отпусна, да зададете нея лек масаж, като се започне работа по ерогенните й зони.

Не забравяйте, че сексът е най-добре, когато вашият партньор е развълнуван: тогава той няма да изпитате дискомфорт, когато deflowering.

Основното нещо - не бъда груб любовник, да започнат да предприемат всички наведнъж през първата нощ. Опитайте се да бъдете по-мек заобикалящата любимия грижа и топлина - тогава той ще влезе в следните контакти са вече по своя собствена инициатива, а не заради семейно дълг. И при по-нататъшното сексуалната активност може да бъде изпълнена с най-различни експерименти (най-важното, че двамата партньори се ползват).

Ако жената иска да прехвърли близост поради някаква причина (тя имаше главоболие, че е лошо, тя беше прекалено нервна, и така нататък), а след това не я тази отрече. Не забравяйте, че наистина добър интимност може да бъде само на взаимното готовност.

Как са брачна нощ в различни народи и религии?

Какво направи първата брачна нощ

В африкански племена, в чест на традициите на предците им, невинна булка се счита за един вид срам. Ето защо момичетата са били лишени от невинност още в юношеска възраст или дори детство, което съпружеската вечер всеки ден събитие, но не и през нощта, пълна с мистерии и тайни.

Брачна нощ цигански народи завършва с тържествените висящи листове, които трябва да са били оставени петна от кръв (това потвърждава невинността на булката). Ако този герой не е семейството на момичето ще бъде опозорен завинаги.

Bolgariyane по време на парти преди брачния нощта, предпочитат да се въздържат от пиене на алкохолни напитки. Това се дължи на древната вяра: брачна нощ прекара в състояние на алкохолно опиянение, ще допринесе за раждането на болни деца.

Мюсюлманите вярват, цената за първата нощ на младоженците вярно мистерия. В крайна сметка, първата брачна нощ е началото на един нов живот момиче в семейството на съпруга си. Ето защо първата брачна нощ на мюсюлманите е коренно различна от представителите на други религии. Така че, мюсюлмани смятат за неприемливо дори случаен шпионират младоженците, предпочитайки да оставят младите сами, така че те направиха свои ритуали.

Един от най-известните ритуали на мюсюлманите - покрива втората половина мед и всички видове сладкиши (това е важно да се знае предварително, не някой от съпрузите на алергия към това събитие не завърши с трагедия). По същия начин, двойката привлече радостен семеен живот, изпълнен с приятни изненади.

За съжаление, за разлика от мюсюлманите, не всички хора е чест традиция, предпочитайки да имат сексуален контакт преди официалното брака. Понякога булката идва по пътеката към олтара, е бременна.

Вероятно всяка жена е изправена пред проблема с наднорменото тегло? В края на краищата, понякога това не е лесно да отслабнете да изглежда тънък и красив, чист страна или стомах. Диетите не работят, да отидете на фитнес, не ловуват или тя не донесе осезаеми резултати.