Как правилно да се пие водка - учене експертни съвети

Как най-добре да се пие водка

Трудно е да си представим един празник без традиционна руска водка. Тя реши да отпразнува всяко важно събитие в живота ми. Но това тържество се състоя без инциденти и остави в паметта на приятен спомен ви съветваме да прочетете за това как да се пие водка. Познаването на някои от нюанси, вечерта ще бъде адекватно гей човек, и на сутринта се събуди без главоболие.1. Получаване. Пиенето на водка трябва да започне с подготовката на тялото на високи дози алкохол. Няколко часа преди пир може да пие 50 мл водка за предварително тялото започва да произвежда вещества, които блокират ефектите на алкохола. При хората, този метод се нарича "тече в черния дроб", или "ваксинация".

Един час преди празника е по-добре да се яде нещо, мазнини, като масло сандвич или парче бекон. Въпреки това, мазна храна, не абсорбира алкохола, те просто избутване началото на неговото въздействие след известно време все още ще бъде в нетрезво състояние. За абсорбция алкохол идеално активен въглен, наличен в аптеките. Достатъчно е в продължение на 20-30 минути преди почивка пият 6-8 хапчета, и вие сте почти гарантирана да не се "намали" на масата.

2. пиене. Pleasure носи само малко изпотяване водка. В никакъв случай не трябва да бъде топло. Предварително бутилка се охлажда в хладилник за 2-3 часа, но не и във фризера. "Peremorozhennaya" водка с парчета лед незабавно опиянява защото замръзнала вода кристализира по стените или дъното на бутилката под формата на лед и се налива в стъклена почти чист алкохол, който замръзва при ниска температура.

Как най-добре да се пие водка
Водката трябва да е студена, но не ледена

По-добре да се пие водка от 50 грам очила на един дъх. Първо трябва да дишате дълбоко, след това да вземе глътка на следващото дъх. След това отново дълбоко издишване, да се отървем от алкохолните пари, и да доведе до удължението на ароматно хляб за "zanyuhanny" пиян.Водката снек-нататък, тъй като гореща сърдечен и постепенно преминаване към студа. Измийте надолу водка не се препоръчва или в крайни случаи, като напитка не съдържа въглероден диоксид, което дразни стомашната стена, което води до бързо интоксикация. Това сокове сигурност, плодови напитки и плодови напитки. Експертите препоръчват между първия и втория чашите да направи три минути почивка. След третата чаша, колкото е възможно, за да напуснете масата в продължение на 15-20 минути и да се разходят.

Норм водка концепция на личността, всеки е себе си. Това е време да спре да пие, когато стане трудно да се вземе глътка водка и просто "няма да отида". Това е най-сигурният сигнал, когато се появят, това е по-добре да не се подчинявам, дори това да изисква от компанията.

Не можете да смесвате водка и други спиртни напитки. Въпреки че няма научно доказателство, но опита на много хора знаят, че можете да подобрите само с употребата на алкохолни напитки степен. Вие пиете нещо по-силно, отколкото водка? Не мисля. С намаляване градуса подготвят за тежка сутрин ...

Как най-добре да се пие водка
Тя свали степен ...

През зимата, след като голяма доза водка, не е необходимо да излезем навън, за да се охладите. Най-вероятно, ще бъде по-опиянени. изтрезнее малко помощ танци или други умерени упражнения.

3. На следващия ден. На следващата сутрин след бурен празник не може да се коригира здравето на алкохол, включително бира. Употребата на алкохол за облекчаване на махмурлука - един сигурен начин да алкохолизъм и zapoyu в продължение на няколко дни.

Помощ за подобряване на здравето: саламура, минерална вода, бульон, топъл душ и разходка на чист въздух. По-добре е да не се пие кафе, дори и една чаша може да повиши вече високо кръвно налягане, увеличаване на тежестта върху сърцето.

По отношение на замразяването на водка.
Бизнес пътуване. Пиячка в хотела ... Шофьорът: в допълнение към чай, не, не.
Night: 30-32 замръзване. Бутилка в колата на паркинга.
Сутрин: Е, не толкова добре ... Бутилката в колата: леда, а в центъра (като цилиндър) бълбука, вероятно алкохол.
Аз трябваше да отида до магазина. И тогава, и след това "ледът е счупен."

Водката е необходимо да се вземат по-добре, с висока степен на защита на бутилката, макар и скъпо, но по-трудно да се сблъскате с прясна вода гъба. С предястие, особено тежка е по-добре да не ходи до момента, и тялото ще бъде толкова трудно. Така че, закуски, ферментирали зеле върви добре, лимони. За да се пие повече течност без газ, тъй като алкохол изходи течности от организма. Zapivki по-добре да се вземе хинин. Преди пиячката напитка gepaprotektor. Хвърлят след пиене въглен или друг абсорбент. На сутринта се пие витамин С и аспирин. Не можете да намерите махмурлук!

Водката, това е добре. Основното нещо в умерени количества, а не често.