Как Lizunov в дома, списание Она-znaet жените

Как Lizunov у дома

Запомни филма "Ловци на духове"? Един от най-популярните герои от филма, разбира се, беше Lizun - лепкава призрак, не ужас на другите, както и обратното, като ги кара огромно съчувствие. След филма е бил освободен няколко играчки, които имитират това прекрасно творение, което е в ръцете на детето може да се превърне в една топка, и във всяка друга маса, която ще се придържаме към стените и да изпълнява други функции за забавление.


Купете си играчка - просто, но да се направи свои ръце много по-интересно. Колкото повече време у дома понякога се простира много дълго и да не пречи на неговото изтъни не скучна професия за създаването на чудо за бебето си. Повярвайте ми, не знаят как да се направи Lizunov у дома, можете да добавите точки за радост, която изразява вашето дете. Ще се насладите на вземане на играчки, толкова повече ще бъде в състояние по някакъв начин да избяга от монотонността на ежедневието, като детето си колоритен парче положителен!

Така че това, което имаме нужда за създаването на тази играчка:

1. PVA лепило
Със сигурност все още имате запаси от PVA лепило, което е много подходяща за работа с хартия. Само трябва около 100 грама лепило за играчка. Препоръчително е да се извършва нова лепило, а не този, който се съхранява в гардероба си за повече от една година.
2. Топла вода
Подходящи вода от чешмата, тя трябва да бъде при стайна температура. Lizunov за да са достатъчни и половина чаши вода.
3. Borax (натриев тетраборат) или боракс
Това могат да бъдат закупени в аптека или в домакинството магазини.
4. багрило
За Lizunov по-добре да се вземе безопасно боя, така че детето да е по-малък контакт с химикали. Това може да е една капка от зелени неща, малко сок от цвекло или просто блясък. Зеленка доведе като оцветител за тази играчка, като универсално любимец на CINE Lizun е точно същия цвят.
5. Съдове за смесване.
Тя трябва да бъде мерителна чашка, пръчка за разбъркване на компонентите и лъжицата.

Процесът на създаване LizunovМетод № 1
Ние започваме да се създаде, разтваряне на една супена лъжица боракс във вода. В друг контейнер, смесете една четвърт чаша лепило и една четвърт чаша вода. Ако решите да използвате боя, трябва да се добавят към тези два компонента и се разбърква старателно. Бавно се добавя разтвор на боракс на лепилото да се даде желеобразна маса.
Получената смес трябва да се сгъсти и си Lizun готов за употреба! Преди да даде детето си, измийте получената смес се под течаща вода.
Метод № 2
Има и друг начин да се направи Lizunov у дома. Това ще изисква поливинилов алкохол (сух прах), която ще трябва да се постави в контейнер емайл и се разрежда с вода. Това трябва да се прави, както е указано на опаковката, а не повишаване на целия пакет наведнъж. Получената смес се подпали в продължение на 45 минути и се разбърква непрекъснато, така че тя да не е да се изгори. След това сместа трябва да се охлади.
Натриев борат се добавя на стайна температура вода (една чаша вода, необходимо 1-2 супени лъжици. Лъжица прах). Изчакайте, докато кристалите се разтварят, филтър. Поставянето на натриев борат и алкохол (съотношение от 1 до 3). Веществото постепенно се трансформира в мазен маса. Остава да се боядисват с оттенък на сместа - и Lizun готов!
Можете да експериментирате, като Lizunov различни размери и цветове. Можете дори да добавите етерични масла върху играчката детето ви има приятна миризма.
Не забравяйте, че ако детето ви ще се насладите играя с Lizunov, ще трябва да го направя повече от един път, като тази играчка е краткотрайно и след няколко седмици вече губи своя чар. От първия момент на играчката не може да се случи, ако се смесва неподходящи съставки: Lizun може да е твърде мек или обратното, еластична и не се придържаме към повърхности.

Къде да съхранявате Lizunov?
Какви са Lizunov

Lizun обича хладно и трябва да се избегне повърхности с купчина или кожа. Не е необходимо да го съхранявате на открито. След като детето си достатъчно много с него, сложи го в един буркан със затварящ се капак или в найлонова торбичка. Lizun не може да устои на топлината, тъй като тя започва да изсъхне от прекомерна топлина. Ако забележите, че играчката губи свойствата си, добавете малко вода и се реанимира това, че сега вие знаете как да се направи Lizunov у дома.
След като свири с Lizunov трябва да мият ръцете си със сапун и вода, както и местата, на които се докоснаха. Опитайте се да не докосвате Lizunov за дрехи или за всяка тъкан или отломки, където има малки частици, тъй като те ще се придържаме към нея завинаги.
Не забравяйте да гледате детето си, когато той ще играе Lizunov! Този хитър играчка оставя мазни петна, които са трудно да излъскване. Въпреки радостта от вашето бебе, струва си да му напомня, че трябва да играят внимателно. Децата обичат да играят Lizunov, така че тази играчка е просто задължени да посетите стаята на вашето дете!