Как Lizunov какво и как

Lizun - детска играчка под формата на светло Medusae което е подобно на дъвка с желеобразна структура. Тя се нарича «Slime» На английски, тази играчка. По-долу ще разгледаме как да се направи Lizunov у дома.Lizun може да приеме всяка форма, протягайте се, да бъде под формата на контейнера, в който се пуска. Въпреки факта, че Lizun започна да се продава за дълго време, тя все още е популярен и в търсенето на децата в нашата страна и в чужбина.

Въпреки това, направете Lizunov ръцете си по-интересно, отколкото да го купите в магазина много, защото в този случай можете да направите точно това, което чувствам като с индивидуални характеристики, консистенция, цвят, мирис и свойства.

Как Lizunov у дома: съвети и методи за производство

За детски играчки, ние със сигурност ще избере най-естествени материали, също така може да бъде Lizun произвежда безцветен в случай на алергии при децата. В тази статия ще ви покажем как да се направи Lizunov. За да направите това, което трябва да се запасите на всички необходими компоненти, така че да не се разсейва по време на процеса и напълно се предаде на творчество.

За производството на тази играчка, можете да използвате най-различни материали - от лепило за шампоан.

Какви са Lizunov

Как най-добре да се създаде и съхранява Lizunov

Някои съвети, за да ви помогнат да направите вашето творение по-добре и по-интересно, както и да удължите живота на обслужване.

Съвети за вземане на у дома:

 1. Добавяне на разтвора трябва цвят гваш, какво би ви Lizun беше ярка
 2. За повече красота и оригиналност може да добавите красота пайети
 3. За приятен мирис играчки могат да паднат в смес от етерични масла
 4. За това ще Lizun не разглезени дрехи, оставяйки следи, както и да е по-гъсто, можете да добавите 2-3 капки оцет.
 1. Lizun се съхранява в затворен контейнер, в противен случай той изсъхва
 2. Не слагайте играчката далеч от източници на висока температура - около камината или батерията, както и на слънце
 3. Не слагайте Lizunov на порести повърхности - вълна и други дрехи или килими, или тя бързо се задръсти

Сега нека да разгледаме начини за производство на Lizunov. Прочетете всичко и да изберете най-подходящия за вас.

Lizun силикат лепило и течен препарат

Може би най-бърз, лесен и надежден метод за получаване на такъв играчка.

 1. Силикатна лепило (1 бутилка).
 2. Концентриран течен препарат под формата на гел
 3. боя
 4. Капацитет и острие

Вземете опаковката, налейте около 1 супена лъжица се лепят, добавете боята, разбъркайте добре, след това вземете гел за измиване и залейте една чаена лъжичка в нашия капацитет. Всичко това е необходимо отново разбъркайте добре. Резултатът е вискозно вещество, като в ръка и каша и до гладка. Нашата Lizun готов.

От PVAc и натриев тетраборат

За да се направи тази играчка, ние трябва:

 1. PVA лепило (за предпочитане прясно дата на производство)
 2. боракс (на разположение в аптека или всяка аптека)
 3. Гваш или багрило храна за придаване на цвят
 4. Пластмасов контейнер 2 единици и бъркалка за разбъркване
 5. Гумени ръкавици (възможно здраве, така че да не мръсни ръце)
 6. Хартия кърпа или салфетка
 7. Мерителна чашка или лъжичка

Обличане ръкавици, в други въпроси, като са удобни, вземат PVA лепило и се излива в пластмасов контейнер, 100-200 мл на лепилото, в зависимост от желания размер. Добави гваш, и разбъркайте добре, докато гладка. След 1-2 флакон вземат боракс разтвор в зависимост от това колко избра лепило (100 ml - 1 бутилка и т.н.), ако боракс прах, след това се разрежда във вода (1 супена лъжица 1 чаша топла вода ), всички добре намесва. Получената маса се поставя върху хартиена кърпа за всички излишната влага е отишъл, след завръщането Lizunov 5 минути в плик и го омесете добре, ние получаваме от пакета за завършен играчка.Как Lizunov без тетраборат на PVA лепило и нишесте

Какво ще правим:

 1. Нишесте в течна форма
 2. PVA лепило
 3. пластмасова торба
 4. боя

Ние приемаме пакета и залейте с около 100 мл. течно нишесте (нишесте предварително порода 1: 2), се добавя много малко природен багрило, добавете PVA лепило 30 ° С. и затваряне на торбата и се разбърква до гъста маса. Остатъкът се отделя и водата в торбата каша Lizun 5 минути. Магазин играчки в затворена камера, и хладно място (действие около 7 дневен срок). Ако Lizun придържаме към ръцете, е необходимо да го направи отново, за да се намали количеството на нишесте или положи повече лепило.

В първите два случая, ние сме готови Lizunov на PVA лепило. Тази играчка не струва много. Много добре, когато едно дете се занимава с вас е добро развитие и урок за деца. Следваща гледаме още няколко начина за приготвяне на храна, но без лепило.

Какви са Lizunov

Lizun без PVAc, сода и натриев tetroborata миене детергент

Необходимите съставки, за да създадете Lizunov:

Контейнерът се излива препарат за миене сума по ваша преценка, може да е някъде 50-100 гр. постепенно се налива вода, за да се контролира дебелината. След това добавете боята и после заспивам сода. Когато се смесват нещата, може да имате гъста, добавете малко вода и разбъркайте отново. Вашият играчка е готова.

Това Lizun не е много естествен, така че след като детето да се загуби, те трябва да си мият ръцете.

Сега ще разгледаме най-сигурната форма на Lizunov е Lizun брашно, разбира се, той също не може да има! Но за децата, това е повече от подходящо.

Как да Lizunov без PVA и натриев тетраборат, направен от брашно и вода

 1. брашно
 2. гореща вода
 3. студена вода
 4. Естествени багрила, храна

Капацитетът излее варени брашно от около 100 гр. предварително да го преминат през сито. След изливане на около 50 грама. не много гореща вода. След това разбъркайте всичко до гладка, и да се гарантира, че няма бучки, че е възможно да го направите с миксер. След добавяне на багрило, и се разбърква отново се лепкава смес. Ако се получи течност, можете да добавите брашното добре, или обратното, ако здраво на водата. В това си качество, Lizunov сложете в хладилника, където тя ще достигне до пълна готовност.

Какви са Lizunov

Lizun на прах за пране и PVAc

Трябва да създадете играчка у дома:

 1. Течен прах за пране
 2. PVA лепило
 3. оцветяване на храните
 4. Капацитет и острие
 5. гумени ръкавици

Вземете PVA лепило и да го излее в тенджерата, в размер на лепило зависи от желания размер на вашия Lizunov. Капа малко боя, само на три капки. След това вземете прах 3-4 супени лъжици. лъжица и се поставят в контейнер. Всички добра комбинация. Бихме искали нашата Lizunov до желаната еластичност. След извадя и началото на месенето на тесто, докато стане хомогенна. Да се ​​съхранява в затворен съд, валидността на 1 месец. Ако е необходимо, сложете в хладилника.

Следващият вид Lizunov ще бъде най-дългият в подготовката си, но резултатът ще ви зарадва, защото Той е най-подобен на магазина. Да не забравяме и в процеса са свързани с деца, трябва да е интересно и забавно да си направим играчка.

Lizun от глина и желатин

Друг начин на производство - е да го направите от желатин и глина. Такава Lizun добре ще задържи формата и е по-малко, отколкото аморфна Lizunov, постигнат в други рецепти.

За да създадете такъв тип нужда:

 1. деца пластелин
 2. желатин
 3. Две контейнери (пластмасови и метални)
 4. рамо

На първо място контейнер 1 супена лъжица желатин, попълнете една чаша топла вода и се оставя да престои в продължение на един час. Когато приемащата определено време, място контейнер с желатин и вода в газа да заври и отстранете от огъня. След това внимателно каша 100 грама глина в ръцете си. Сълза глина на малки парченца, поставя в пластмасов контейнер, налейте вода и 50 грама каша глина във вода гребло.

След щателно смесване на съдържанието в двата контейнера, до получаване на хомогенна маса, и се съхранява в хладилник, докато Lizun готино. Lizun пластелин е готов!

Какви са Lizunov

Ние правим Lizun на шампоан

Такава Lizun извършва бързо у дома, но не е много издръжлив. Но поради лекотата на производството, този метод е доста популярно.

Съставки, необходими:

 1. Всяко шампоан;
 2. Как може повече пресни лепило "Титан";
 3. ръкавици

Вземете една силна найлонова торбичка и се изсипва в нея лепило с шампоан. Ratio - шампоан две части лепило - три. Равенство на торбата и внимателно се смесва всичко докато сместа стане плътна. Можете да поставите торбичката в хладилника за по-добра консистенция. Lizun готов за употреба!

Ние всички се научили да готвят Lizunov различни начини, разбира се, за да изберете всички по ваша преценка. Но понякога се случва, че играчката се превръща лепкава, течността и след това се срива и не хомогенна, не забравяйте да добавите основна съставка, докато желаната еластичност. И ако е така нещо се обърка, да вземе играчка и да направите. Тъй като няма ограничение до съвършенство.

(Все още няма оценка)