Как и защо дойдох в мрежов маркетинг

Всичко това е много смешно и неочаквано.

Доскоро, както и повечето хора постсъветското пространство, аз съм скептичен за MLM. Не, аз не мисля, че неговите измами или нещо подобно. Просто не мога да си представя вашия успех в този бизнес.Разбира се, първият отговор, който се появява в главата си - защото "всички добри неща, които вече са обсъждани", или, с други думи, там е "първи дошъл - и маратонки, и ако не е първият. - пътеката зад гърба си и се задоволи с малко" Между другото, в действителност всичко не е толкова. Едно лице може да започне собствен бизнес много по-късно, и да я направи много повече, отколкото много от тези, които са били в девствени произход.

И така, какво е сделката?

Смисълът на знания и опит. Както, наистина, на друго място.

Е, вие казвате, а ние се надявахме да чуем някои откровение, една ужасна тайна и нещо против разпенващ! Но за пореден път чуваме банални неща ...

Добре. Тогава аз ще ви задам един въпрос. Кой знае какви знания трябва да има хитър, за да се превърне в лидер във вашата компания?

Бъдете в състояние да продаде? Бъдете в състояние да се налага ненужно покупка? Бъдете болезнено приятелски, любезен, и масло, за да го накара да се отрече неудобно? Отново можете да продавате?

Не, не, не и не отново!

В тази моя вина-и е! Бях убеден, че за да бъде успешна се нуждая, е умението на квалифицирани продажбите. И заедно с убеждението, че на пазара - това е лошо, че получавате това обезщетение и доходи срамно и неприлично (всъщност много прилича на спекулациите, нали ;-)?), Можете да си представите, това, което ме измъчва, тази дейност е довело. И за миналото си история Опитах MLM 2 пъти. Е, наистина, че е изкушаващо и наистина исках допълнително пари!

За съжаление, никой не ми каза, че тогава всички тънкостите на бизнеса, никой не ми обърна на снимката. Максимална, както е споменато по - крайната желания резултат в милиони долари годишни приходи, и следващата стъпка - да се обади и да каже приятели. И по какъв начин трябва да премине, за да се постигне успех, че се научите как да стане, какво да правя и да може да - не е дума, а не намек ...

Плюс това, досега наличната утайката от общественото мнение, които се занимават с мрежов маркетинг - това е лошо, срам, неудобно някак си.

С една дума, нищо не е допринесъл за моя растеж и успех в тази област. Дори и пламенен желание за пари. Аз бях в състояние да го приложат в друга, по-подходяща за мен и общественото мнение означава ... О, това е общественото мнение.

Първият урок. което е необходимо, за да се научи - да се научи да игнорира мнението на мнозинството от хората по определени въпроси (по-добри - за всичко). Понякога дори близо (не по всички въпроси, но във важни случаи не е необходимо да го вземе в мълчание и да приемат и да вземат предвид тяхното мнение и се стигне до взаимно разбирателство ... но това е друга тема разговор).Отърви се от страха от чуждите мнения, убеждения и други неща - ще бъде няколко пъти по-силен. Проверени! Така че започнете малък днес.

Така че, това, което е около една тайна в информацията и знанията, обладан от лидерите?

Всъщност, нищо тайно в нея. Просто някаква причина не говорим за това. Или те го приемаме за даденост. Дали защото първоначално не очаквах, че всеки ще може да се превърнат в лидери, така че защо тежест на лицето, преди време? И само защото по-голямата част - не са лидери, така че те не разбират или не разполагате с тази информация, така че може да давате на други хора не ...


Me разбиране това, което "трик" на мрежов маркетинг, това е след като е прочел книгата на Робърт Кийосаки "Business School". Точно в този момент реших да се присъединят към MLM компания.

2 най-важните неща, които дава опит в мрежовия маркетинг - практически бизнес строителни умения и способност за прехвърляне на тези знания на другите. Както Робърт Кийосаки сам казва, ако не ви харесва най-малко един от тези елементи - дори не се опита ...

Така че първото нещо, което идва в MLM, да научат как да се изгради бизнес. И необходимостта да се учат другите ми стана "подарък", бонус, както бях преди това потърси начини да се превърне в учител (в широк смисъл), за да предадат своите знания, защото за мен да видя успехите на другите - най-добрата награда за усилията ми за тяхното обучение.

Така че това, което се преподава това? Това, което се уча всеки ден?

И това е само най-основните неща, които съм научил. И там няма ограничение за този процес може да се подобри и да е ниво! Но колкото по-дълго сте в бизнеса, толкова по-атрактивен и изкушаващо става, така че бъдете внимателни - може да се пресели ;-)

Желая ти късмет на избраната песен! Аз вярвам в теб! Можете да сте сигурни, за да успее!

Отвратително присъщо бизнес.

Както и всяка друга пирамида, се основава на принципа на "да плъзнете нашата пирамида, колкото е възможно с други нещастници и вие ще бъдете богати и щастливи."
И, както винаги, на набор от марки: "Не слушай никого, ти си просто ревнува." Кийосаки (в чест на всички графоман характера mlmschikov), и разбира се, безкрайно uporotyh на своя "бизнес".

Какво ча така докосна нещо, което дори не може да чете текста? Когато казах, че не е нужно на стоките? Докато по пътя си да комуникират една миля комплексиран видял един типичен представител на фирма MLM, който крие своите несигурност при показното арогантност.
Продай апликатори да го наричат ​​бизнес, MLM дейност в нея, а след това се повтаря, че за тъп, МЛМ е просто начин на продажба. Но вие не четете, вие сте като бик на матадор Kid защото другите във вашия район не работят.

Можете да го научат никъде. Само с една разлика (очевидно, вчера съм пропуснал този момент) - само в MLM и екип, който ще подкрепя морално и действително (му опит и съвети), бързо да се даде необходимата обратна връзка и т.н.
В типичен бизнес е игра за оцеляване на мира. В най-добрия, трябва морални приятели или роднини за подкрепа, за да намери истинския професионална помощ - много трудно. Най-малко за по-голямата част от хората.

Аз съм ангажиран в разпространението на кафе с добавка от най-полезните от древни растения - Ганодерма (Рейши).
С други думи, навика да пие кафе се е развила от вредни за полезни с нашия продукт))

Аз също едновременно развитие на своя бизнес в областта на корпоративните финанси. Въвежда финансов контрол за по-малките фирми, които са постигнали известен растеж и развитие, както и необходимостта да се разбере не само доставката на отчетност в данъчната, но и за финансова дисциплина.