Как да започнете кухня обновяването дизайн-проект снимка

Кухня - олицетворение на комфорт във всеки дом. Кухни отдавна са престанали да бъдат на място, изключително за готвене. Ярък пример за това - кухня-всекидневна, които са станали много популярни. И ако в тази стая, можете да поканите гости, той просто трябва да бъде предмет на горди собственици! Така че, за да започне ремонт на кухнята - с покупката на мебели, разделени със стена или на пода, или може би избора на домакински уреди?Добри кухненски ремонти

За да се получи в кухнята на мечтите си, ще трябва да работим усилено,

Има една поговорка: да оцелее ремонт - това е като да мине през този огън. Наистина, ремонта често се свързва с много неудобства, значително време и финансови разходи. Разбира се, ако имате възможност да поръчате кухня до ключ, с което приканва за този екип от работници и се оставя да почине за няколко седмици, се казва в поговорката не е за вас. Повечето хора, ако не и дори правят ремонти в кухнята с ръцете си, колкото е възможно да се разбере всички тънкостите на процеса за наблюдение. Мислейки за да започне обновяването кухня, много от разглеждане на снимки в интернет и в специализирани печатни издания, осветява най-невероятните идеи. Резултатът е креативен интериорен дизайн, наистина променят местата за лице и функция за готвене. Например, кухненски бокс с кът за сядане или обучение.

Традиционни ястия включват ремонт шпакловка по стените и тавана или монтаж на тавани, боядисване или тапети на стените на тапети облицовки на работната повърхност на керемиди или монтаж на перона за кухнята, монтаж на вентилационни системи, работещи с водопровод, монтаж на кухненско обзавеждане.

Добри кухненски ремонти

Съвременните технологии позволяват да се създаде силно реалистична компютърна кухня проект

Ремонт на всяко помещение е препоръчително да се започне с подготовката на идеен проект. Ако не се чувствате възможността за създаване на своя собствена, той може да повери на професионален дизайнер. В края на краищата, кухнята е една стая, която функционалност е обект на специални закони. Ако дойдете да създаде свой собствен дизайн на кухня, трябва да сте наясно с особеностите на регионите, а не да го научите по време на работа с проекта за дизайн.

Най-важното нещо в дизайна на кухнята - мебелите са вписвани компетентен в работната зона. Тази зона включва мивка, котлони, абсорбатор, хладилник, съдомиялна машина, ако е налична. Ето защо е полезно да се помни, някои от споразумението правилата на работната зона - място за готвене.

работно място сум в дължини на страните трябва да бъдат от 3 до 6 м. Ако нещо не се вписва в тази формула, най-добре е да преместите мебелите или уреди наведнъж, а не когато проверката е, че дължината на работното пространство е наистина неприятно за домакините. За да преместите мивката, ще трябва услугите на водопроводчици, можете да преместите на плочите, благодарение на гъвкав маркуч газ.

Добри кухненски ремонти

Избягвайте излишни разходи позволяват точно изчисляване на строителни материали

След описанието на проекта е готова, трябва да се изчисли, необходими за ремонт на кухнята си материали. Обърнете се към експерти за ремонт: водопроводчици, електротехници, занаятчии довършителни работи. Те не само да помогне за извършване на изчисленията, но също така посъветва най-удобното местоположение на акведукта, най-функционално осветление, най-добрите крайни материали за стени и тавани.

Най-подходящ корк или винилови тапети, керамични плочки. Залепване миещи тапети и винил-добре с помощта на специално лепило, което предотвратява появата на плесен. Можете да използвате боята? Правилно подготовка на повърхността с помощта на специални лепила за стени, за да се избегне появата на мухъл. За стените е перфектен латекс. По-добре да рисувам за издръжливост в два слоя.

Винил и коркови подове са лесни за почистване и много добре абсорбира звука, модерна гумено покритие почти не се износва. Етаж керамични плочки е красива и здрава, но има значителен недостатък - тя е студена. Красива паркет в кухнята изглежда, но е неудобно да се почисти. Затова най-добре е да изберете за кухня подови синтетични материали.Работна повърхност

За нея ламината се използва по-често. Изкуствен мрамор или неглазирани плочки - по-скъп вариант. Красива, но е трудно да се грижи за естествен мрамор, гранит, шисти и естествено дърво. Обърнете внимание на зоната около мивката - това ще бъдат изложени на влага, така че е най-добрият избор на мивка от неръждаема стомана със специални "уши", което е удобно да изведе измити чиниите.

Добри кухненски ремонти

Някои операции в областта на козметичните ремонти могат да се извършват без да се разглобява цялата кухнята

Ако е необходимо да се замени на прозореца система, тя трябва да се направи на първо място. След като направите всички комуникационна линия на таваните и стените, ако е необходимо, изграждане на нови стени от гипсокартон.

Декорирайте тавана на кухнята може, използвайки таван гипсокартон панели или плочи, окачени тавани. Но най-добрият вариант се счита за водоотблъскваща боя на водна основа. Що се отнася до настилка, можете да изберете материала, според вашия вкус и финансови възможности. За подовите настилки в кухнята се препоръчва използването на водоустойчиви материали - балатум, плочки, естествен камък. Стени също не трябва да се страхуват от влага, особено в работната повърхност. Използвайте като престилка за кухня плочки, стъклени или пластмасови панели.

Важен момент в процеса на обновяване на кухнята е монтирането на осветление. За удобство, стопанката на работната повърхност е по-добре да инсталирате луминесцентни лампи. Виси над лампа маса за хранене. Ако високи тавани в кухнята, можете да се разгледат различни варианти за осветление на няколко нива и осветление в стените.

Следващият етап е монтирането на мебели и аксесоари, които ще направят вашата кухня уникален и изключително удобни.

Планиране, за да започне ремонт в кухнята, имайте предвид, че на базата на тази предпоставка все още работи триъгълник, защото основната функция на кухнята е все още готвене и хранене. Върховете на триъгълник кухня - печка, хладилник, пералня - трябва да бъдат на оптимално разстояние един от друг. Идеалното разстояние между печката и хладилника - по-малко от 2.7 m и пътя на черупката - не повече от 2.1 m от плаката и охладител.

Добри кухненски ремонти

Неуспешен поставяне на измиване в този случай прави неудобен за използване на значителна част от работната повърхност

Грешки, направени на етапа на планиране на ремонтни работи в кухнята, а в бъдеще може да донесе неудобство. Така че се опитват да елиминират дефекти на ранен етап на ремонта. Така че, за да започне ремонт на кухнята, и какви грешки трябва да се избягва?

  • Грешка № 1: твърде дълго работна повърхност

Тази грешка често се прави от щастливите собственици на голям кухненски бокс. Опитвайки се да се сложи всички мебели и шкафове покрай стената, те правят неприятно процеса на готвене. Домакинята е постоянно да се носи в кухнята на един от неговия край към другия. Ако мястото позволява, издигането кухненски остров или U-образна структура. Имайте предвид, че разстоянието между фасадата трябва да бъде не по-малко от 1.2 m, а след това го ще бъде разширено напълно, а остава свободно пространство за преминаване. Общо ефективна площ на повърхността ще бъде достатъчно голям.

  • Грешка №2: естествен мрамор в кухнята

Повърхността на естествен мрамор трудни за почистване. Този материал може да се използва в хола или спалнята, но не и в кухнята. В края на краищата, структурата на мрамор - порест, така че мръсотия прониква дълбоко вътре, и я извадете от там не е възможно. Изберете Плотове от изкуствен камък или гранитогрес, те са много по-лесни за почистване.

  • Грешка №3: ​​изпъкнали дръжки на вратите

Те намаляват ъгъла на отваряне на вратата на шкафа, който се намира в един от ъглите, вътрешни намесва отворени кутии. И ако в същото време в кухнята тесен проход на изпъкнали бутони ще се придържат към облеклото.

  • Грешка №4: претегляне структура и намаляване на площ

Много направи таваните и стените от гипсокартон в малки кухни, като по този начин намаляване на техния район. Това прави стая по-малки и стенни облицовъчни панели или облицовка на. И ако решите да използвате за декорация мозайка фасада, дори ако това ще завърши само като мозайка много "по-тежък" дизайн.

  • Грешка №5: гланц и дърво

Добри кухненски ремонти

Дизайнерите могат да предлагат интересни възможности за дизайн на кухнята, на която собствениците дори не знаят,

Gloss кухненски фронтове изглеждат безспорно впечатляващи. Но проблемът е, че те трябва да бъдат почистват ежедневно, а вероятно и повече от веднъж. Повърхностите се замърсяват отпечатъци от пръсти и изглежда помия. Същото може да се каже на стъклената масичка за хранене. Въпреки факта, че те са визуално разширява кухненската зона, дори и в най-здрав стъклото в крайна сметка получава почеса. Освен това, за такава таблица е много трудно за закуска без да се събужда домакинството дори да се постави плоча на масата много внимателно, ще почука силно.

  • №6 Грешка: твърде широки чекмеджета

Мебелни магазини предлагат шкафове и маси с чекмеджета, ширина е 120 см. На празни кутии, се поставят лесно, но ако те са плътно опаковани с ястия или в кутии от кисели краставички, тяхната широчина и простор вече не можете да щастлив.

  • Грешка №7: рафтове вместо кутии

Въпреки факта, че шкафа или масата с рафтове за по-малко от чекмеджета, с изключение на това не е необходимо. Съдържанието на кутията лесно да се огледам и да намерят това, което ви трябва. Ако вместо рафт кутия, трябва да премахнете цялото съдържание да се постигне целта.

  • Грешка №8: няма място за малки домакински уреди

Желаем ви успешен старт и големи, за да завърши ремонт в кухнята!