Как да започнете да пишете любовни поеми

Мисля, че във всеки случай има художници и занаятчии там, като Моцарт и Салиери. Художници не са непременно познаване на рима, срички стил. Те са специален дар от Бога, специална състояние на ума, написан по повелята на сърцето, те са дадени. До този момент, този подарък може да "спи", но идва "пролет" и лицето се събужда, започва да се създаде.всички занаятчии са научени, бизони, направи правилата. Те може и да са добри в това, но с оглед на това голямо усилие и старание.

Разбира се, талант нужда вдъхновение. Стилове на любовта без lyubvi- вероятно като любовни поеми, но не е полет. Не е инвестирала чувства в слушателя не се появи реакция, емпатия. Само линии на хартия. Така че не забравяйте да се обичат.

На първо място, ние трябва да разберем, че стих - това е занаят, а не груби или гладки картата собствените си емоции. Отношение към поезията като висша математика с елементи на липсата на логика: строгите размери strofika задължително рима - и в същото лудост емоции, циментиране стихотворение в шедьовър.

  • (Като експеримент, можете да замените всички известни стихотворение за любовта, подмяна на всички думи синоними. Вижте какво се случва.)

Четвърто: за да се избегне влиянието на алкохол, а държавата да бъдеш влюбен в процеса на писане, за добро поезия получава трезвен. Това се отнася до показването на емоции, а изборът на метафори: Трябва да се помни и да се покаже. а не да живеят и да се докаже. дори и ако опитът се случи снощи.Но когато се изисква резерв записани ще бъдат създадени груби емоции, а след това се опитват да направят всичко, което според каноните на поезия.

За да пиша стихове за любовта, трябва да:

1) се влюбя, в противен случай няма да има вдъхновение;

3) да разбере техниката на писане на линиите попада в една от съществуващите поетични стилове, подкрепени от рима;

4) да бъде, ако не талант, но най-малко поетичен способността, като лошо написани стих, с цялата си духовна и проникване, тя не се възприема, ако не звучи наред.

С цел да се нещо да пиша, да започнем с това, като минимум е необходимо да го научат по-добре, трябва да се влюбя, и е желателно да се несподелена, а след това си нереализираната любов, може би, но не е задължително да се сублимира в поезията, добро и да научат правилата на поезията, прочетете другите " поезия, но винаги в основата на емоция трябва да бъде да се напише добра поезия, чувство за различни стихове са просто "нищо".

Има един интересен въпрос? Попитай го на нашата общност, ние със сигурност намерите отговора!

Споделете своите знания и опит, да печелят награди и репутация, да намерят нови и интересни приятели!

Попитайте интересни въпроси, нека качествените отговорите и да печелят пари. Още ..

статистика Проект Месечни

Нови членове: 7039

Създаване на нова тема: 31279

Писмени отговори: 87,193

Начислени точки репутация: 1304649

Връзката със сървъра.