Как да започне собствен бизнес от нулата - работна версия

Как да се изгради своя бизнес
Създаване на бизнес от нулата, това е наистина му творение, а не купуват, това е невъзможно да се каже, и това е може би най-маса на тези примери, да насочва. Какво искаш да кажеш на бизнес от нулата? Това е, когато започнете да правите бизнес с само това, което имате, като правило нищо. Но вие трябва само да си мозък и смелост, за да започнете, останалото ще дойде от само себе си.Винаги можете да вземете участие в съвместния проект на човека, който вече има всичко, можете също да вземе стоката на консигнация, но най-добрият начин за създаване на бизнес, е да посредничи.

Това означава, че можете да намерите доставчик и да намерят мрежата за продажби, и затваряне на тези две ресурс за себе си, да има процент от продажбите на продукта, преминаващ през самите тези дейности.

Ако включите въображението, тя затвори нагоре точно такъв посредник, можете да отидете навсякъде, за парите, които не е необходимо. Но способността да общуват и да се преговаря по необходимост, защото да сключи споразумение с фирмите, по този начин, за да бъде в състояние да ги интересува от техните услуги.

Този вид бизнес е в началния етап, разбира се, ще се проведе на времето си и работата си, но по-късно, някои от отговорностите можете да делегира. И в крайна сметка, ще има същия начален капитал, който може да се постави в желаната посока.В крайна сметка, ако се регистрирате такъв договор с голям от производителя, и голяма дистрибуторска мрежа, в този случай, само един договор може да се определи в милиони долари.

И не мисля, че това трябва да се прави от специално наети хора, компанията няма значение колко пари ще дойдат при него, а по-скоро на директора на пука, който върши работата на продажбите. Така че обърнете главата си и въображение, можете да започнете бизнес от нулата, дори отрицателен, защото парите в бизнеса не е важно, най-важното е възможността да се мисли.

Нека сега конкретен пример Нека разгледаме как можете да започнете бизнес

Така че нека да видим как този начин за започване на бизнес:

Има две възможности: да намерите опции за закупуване, ще откриете възможности за продажба.

Така че гледам и двете опции.

1. Открихме вариант на покупка.

Той решава дали е подходящо предложение, и ако той впоследствие купи този апартамент, а след това ще имате размерът на които сте се съгласили.

2. Намерихме вариант на продажбата.

Приходи по този начин, не забравяйте да заделят 30-40% (ако искате да развиват бизнеса си) за по-нататъшни разходи.

По-добре е да се наемат студенти. Те са активни и на заплатите изисква по-малко. След това, ние чакаме ... Скоро тя ще даде плод.

След като сме натрупали (закъснение) от 40-50 хиляди души, може да се пристъпи към втория етап на развитие на нашия бизнес. Ние намираме на пазара (десет милиона тона), отдаване под наем касиер, е желателно общителен, купуват стоки на панаира (пазар на едро), и можете да започнете.

Така че върви нашият втори етап. Отново да се спестят пари от печалбите. Стигнали сме до едно ново ниво на по-нататъшното развитие, имаме нужда от повече пари.

След това е да решите какво ще правите с парите, които сте спечелили. Можете да продължите да развиват своя бизнес, а вие може просто да оставя всичко, тъй като е и да направи пътя и заслужи.