Как да започна да се докоснат до момичето, както и когато това е възможно, ако не я докосва,

Като момчета докосват момичета
Започнете да се докоснат до най-доброто, веднага след запознанство. Когато стане ясно, да протегне ръката си, като че ли ще има човек и се разклати внимателно. Можете ли да направите шега ", такава топла / студена ръка от вас направо бързам енергия, аз го харесвам." Тайно ти кажа, че много момичета завиждат обичай мъжки ръкостискания и така в почти всички случаи тя с удоволствие ще ти помогна.Къде можете да се докоснете момичето в началото на собствения си?

По време на всяка шега, тъй като тя с усмихваш или се смее, можете да се докоснете рамото, точно над лакътя или на гърба. Такава връзка трябва да бъде достатъчно. Обикновено на този етап всички момичета дават едно докосване.

Първият нарязани разстоянието

На следващо място, вашата задача ясно показа интереса си към нея като сексуален партньор. За тази цел, подходящ вече подробно проучване на ръцете си. Можете да предсказвам бъдещето на ръката. За това се изкачи до всеки сайт на хиромантията и да видите стойността на линиите. По време на гадаене може да пише всеки ерес, най-важното, уверен глас и да говори нещо смешно. Например, че ще има 4 дъщери от "голям" човек ... или това е Gorrie? Не, човече, просто черно. Отново, ако кажем, този пример в сериозен тон, че е възможно да навреди на момичето. Играйте, тя беше удоволствие да се включат в играта. Момичетата обичат тези игри, а ти ще бъде голямо удоволствие, ако се отпуснете и да се насладите на процеса.

Дори повече намалява разстоянието

Разбира се, през цялото това време там не трябва да бъде неудобни паузи в разговора. Съобщението трябва да е удобно и безплатно. В идеалния случай, ако след 15-20 минути след началото на комуникацията ви, толкова повече, казва тя.

В следните области - това раменете, гърба, коса.

След масажа ръце може вече започват да отидат в по-интимни части. Изправете косата си, като ги слагат в раздела или perekin през рамо, за да комплимент на косата или ухото, което все още не сте виждали. Сега, когато един добър виц, който я докосне, не е за ръка, а зад гърба му, за да гали. Забелязва всичко. Track реакция.Много важен момент. Каква е реакцията на докосване, счита за положително?

Тя се започва да реагираме и хранени тяло

Това е рядък случай, когато такова право идва. Ако видите такава реакция, като цяло, това е вече много иска да види като затворите. Това означава, че можете да имате значително намалява разстоянието и тя е готова да целуне и да отвори достъпа трябва да се по-интимните места.

Неутрална реакция (няма индикация, че тя харесва, но не е преустановила)

Това е най-важната пречка. Често бях летял, когато се блъсна в такава реакция, и след известно време престана да продължиш напред. В действителност, ако тя не се съпротивлява, това е голяма реакция. Не забравяйте, че момичето трябва да покаже, че не е на разположение.

Мекият вас или грижи окачването

Ако едно момиче не си позволи да се докосне за гърба, раменете и корема (все още не сме стигна до по-интимните области), но тя не толкова леко (само премахва ръката си, или да поиска "това е причината" не дърпа в същото време леко се отклонява) след това тя е и доста нормална реакция. Развийте леко натиска, се връщам и опитайте отново. Обикновено, такава реакция се извършва 1-2 пъти на всеки етап, намаляване на разстоянието.

Такава реакция - типичен тест за постоянство, и се среща най-често. Ако сте тук soleshsya, че няма да се получи. Има само един изход - да се продължи след намаление на цените, дори и ако момичето все още не е напълно ви дава възможност да се докоснат.

Рязко отрицателна реакция

Изглежда има проблем с партията или установени в този момент между имате доверие.

Освен това, всички едни и същи. Вие продължавате да се докоснат до момичето, постепенно преминаване към по-интимни части. След като разберете, че свободно да докосвате си гърба, раменете и преминете към шията, от външната страна на бедрата. На този етап вече е възможно да "каже нещо в ухото си", като в същото време да я хапе или целувка по врата и да поиска това, което тя харесва повече))

След това просто го помиришат, гали. Ако тя се дава, за да се докоснат до врата и задната част на главата, тя е готова да целуне. Можете да се облегна на нея самата, за да продължите комуникация и да започнете да целува врата й, триене на носа и shekami си на бузите и носа й. В един момент осъзнаваш, че е развълнуван и готов да целуне. От тази гледна точка, или може вече да минава успоредно на вътрешната ръка на бедрата и гърдите.

Разбира се, по време на разговора до силно намаляване на разстоянието трябва да се поддържа не за политика или за оптимален ъгъл на атака на крилото за модерни изтребители. популяризирани практики. Най-важното, не забравяйте, че тя също иска да се затвори. Не по-малко, отколкото си я искам, тя иска да я докосва. Просто има правила, които трябва да бъдат предприети. Ако не мине теста си, скъса не само вас, той прекъсва по същия начин, така че, ако не се отдаде да го докосна, а вие се слеят, това не е ", тя не даде", "и сте всички отрязани". Не забравяйте, че.