Как да заченат точно изчисляване момиче

Можете да използвате нашите услуги и да се създаде календар на зачеването и контрацепция: отидете →

Много жени, дори и като малко момиченце, мечтаят за дъщеря си. Но не винаги мечтите се сбъдват бързо и лесно. Това се случва, че една жена една от един раждат синове, всички обичат, но тайно тя продължава да мечтае за едно малко момиче - малка дъщеря. От забременяване, момиче? Какво трябва да направя, за да мечтаят да се превърне в реалност?


Какво трябва да направя, за да зачене

Кои дни от цикъла

Много хора вероятно вече знаят, че сперма съдържа двойки хромозоми: YY и XY. Ако яйцеклетката е оплодена от сперматозоид с YY хромозоми, момчето се роди. Ако сперматозоидите до яйцеклетката стигне до XY-хромозома, а след това момиче се ражда.

Така че, Семенните мъжкия втори Y- хромозомата е много по-мобилен от жени, носещи Х хромозома. Но спермата, което ще ни даде на момчето, много по-малко издръжливи, отколкото при жените, и да умре бързо. По този начин, за да си представим едно момиче, полов акт, е желателно да се направи ден в продължение на три или четири, преди овулацията. Тогава сперма на момчетата не могат да оцелеят до овулация! А сперма извършване нас пожелах момичето, все още е в състояние да стигнем до яйцеклетката!

Поради това, жените, които мечтаят за дъщеря, трябва внимателно да погледнем календара, писане дни цикъл и преброяване предполагаем овулацията. И за да се определи дните на овулация. трябва да се направи графика на базалната температура в продължение на поне през последните няколко месеца.

Пози за зачеване

Смята се, че такава поза като човек на върха ( "лице в лице"), дава по-голям шанс да заченат момиче. И при това положение, че е желателно да не се въвеждат една жена до оргазъм, свеждане до минимум на вълнуващи ласки, защото в този момент променящата се среда на влагалището с кисела до алкална. сперматозоиди момчета не ми харесва кисела среда! От друга страна, момичешки сперматозоиди могат да живеят спокойно в повишаване киселинността на средата, което показва голямо издръжливост. И не може да се използва смазващо средство, че да повлияе на киселинно-алкална баланс на влагалището.

Какво трябва да направя, за да зачене

секс изчисляване на китайски маса

Изчисление на пол на детето в съответствие с древната Ведите

Древна Веди ни каже, че има определен режим на месечните дни, засягащ раждането на момиче или момче. Как да се изчисли тези дни?

Това е проста: момичетата се раждат, когато те замислена за нечетни дни месечно (седмо и девето дни), а момчетата - дори и в (шестата и осмата дни на цикъл на жената).

Смята се също, че ако един човек е по-млад от жената, че е един добър шанс да има първо дете, момиче. Но това не се отнася за тези деца.

Какво трябва да направя, за да зачене

Обновяване на кръвта на двойката

Смята се, че кръвта на мъжете се обновява на всеки четири години, а при жените - веднъж на три години. Това е момента на зачатието, на броя на годините на бъдещия баща, разделен на четири, и по броя на годините на майката - за три. И ако останалата част, като разделена на мъжете повече, отколкото при жените, е момче. И ако една жена иска да зачене едно момиче, първо трябва да се направи такова изчисление.
Но ако единият от съпрузите има голяма загуба на кръв, например, преливане, кръводаряване като донор, и жената да кръвозагуба включва раждане, аборт, е необходимо да се брои от датата на последното кървене, а не от деня на раждането.

метод етаж планиране на диета

Налице е също така мнение, че диета жени в предната също могат да повлияят на раждането на едно момиче или момче, засягащи киселинно-алкалното равновесие в организма. Например, за да се роди бебето, бъдещата майка трябва да се яде най-много въглехидрати храни, съдържащи: тя може да бъде сладкиши, печени изделия, мед, конфитюр, конфитюр. Също така се препоръчва да се пие повече мляко и млечни продукти. От това меню е за момичета рожден ден майки трябва да въведете във вашата диета яйца, скариди, раци, морски и речни риби варени.
За да заченат дете от женски пол предпочита плодове като ябълки, круши, грозде, кайсии, череши, банани, портокали, мандарини.Също така, има и друг много интересен факт. През Средновековието, жените, които искат да им се роди дъщеря, пълнолуние поръсени им первазите захар, но ако искате един син - сол.

Какво трябва да направя, за да зачене

Активни мъже преди зачеването

За бързо зачене едно момиче, един човек е по-добре да се въздържа в продължение на седмица, или дори две, по пол, и една жена в този момент трябва да се опитаме да не провокира мъжа си за интимност. Нека този, по това време ще работи активно, спорт.

Астрология метод

Според тази наука като астрологията, има дванадесетте знака на зодиака. И тези признаци се делят на мъжки (Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци, Везни, Водолей) и женски (Дева, Риби, Телец, Рак, Скорпион, Козирог).
Ако смятате, че астрологически метод за зачеване на дете от желания пол, когато жената се отнася до зодиакални на човека, както и съпругът принадлежи на този, вероятността от раждане на момичетата е много висока.

ефектите от време

Налице е също така убеждението, че това, дали една жена се ражда едно момиче или момче, повлиян от времето. Така, например, да си представим едно момиче е по-добре в студа, но не и в топло време. И в Германия смята, че най-вероятните бъдещи родители момиче, ако го представим в дъждовно време.

Ефект на кардинала

В древен Китай смята, че ако една жена по време на интимност, тя е глава на север. Съответно, една жена ще роди момче, ако в момента на зачеването, главата й беше на юг.

Какво трябва да направя, за да зачене

метод Budiansky

Има и друг интересен метод, разработен от двама съпрузи на учителите в името на Budy. Те обърна внимание на факта, че дните на раждането на своите студентки съвпаднаха с месец на раждане на майките на тези деца.
Budy вярвам, че това не зависи от мъжки пол на детето. Но от една жена, зависи изцяло! Повече от тридесет години са променили начина си на Budy, която помага да се изчисли на пола на детето от кръв.

На първо място, на метода на Budy, една жена трябва да има здрави менструален цикъл, с цел правилно и правилно планиране на желания етаж бебето. Необходимо е да се определи четно или нечетно число цикъл е бил в момента на зачеването, най бъдещи майки.

На менструалния цикъл трябва да е още! Или, ако една жена е замислен в менструален цикъл странно майката, и тяхното странно цикъл забременее момиче.

И така, какво трябва да знаете, за да им се роди момиче на метод Budy? Не забравяйте да месеца на зачеването и раждането дата повечето бъдещи майки и месеца на зачеването на бебето! Препоръчително е да се направи дефиниция на менструалния цикъл календар за две години.

менструален цикъл на жената може да не съвпада с менструалния цикъл на майка си. В крайна сметка, това се случва, че едно дете се ражда недоносено или след изтичане на срока. И тогава ще трябва да се изважда от датата на раждане на една жена девет календарни месеца. Ако една жена е роден осем месеца, е необходимо да се вземат осем месеца.

Какво трябва да направя, за да зачене

Преглед на жени, които са родили дългоочакваното момиченце

Наталия: "Исках две деца. Но винаги съм си мислил, че ако първото момче аз ще се роди, а вторият ще се изисква да се планира и, разбира се, момичето! Опитах се да се възползват от китайската таблица, която е свързана с възрастта на жената и месеца на зачеването. И аз го направих! Отглеждане прекрасна дъщеря, ние всички много, много! "
Олга: "Винаги съм мечтал само на момичето и се страхуваше, че мечтата ми, няма да се сбъдне, тогава мисля, че Ill дали да роди за първи път. Бяха решили да използват метода, когато се яви на едно момиче, което трябва да има сношение няколко дни преди овулацията. Съпругът ми и аз съм така, аз забременях с близнаци! "
Ирина: "Преди много време четох, че можете да си представим едно момиче, ако полов акт е в класическата поза. Съпругът ми е било така. Аз не знам, това е съвпадение или не, но ние стигнахме до едно прекрасно момиче дългоочакваното. Толкова съм щастлива! "
Александър: "Първият ми син, но аз наистина исках момиче. Очаквах я овулацията по график на базалната температура. Опитайте се да запазите полов акт не е бил в деня на самата овулация и денят в четири. Бременните не веднъж, а пет месеца по-късно, се придържат към този принцип. Получих дългоочакваното дъщеря. Аз не знам, че е случаен съвпадение, но тази теория съм потвърждава от техния пример. "
Елена: "Веднъж чух, че има метод Budy. Там ще трябва да знаете месец концепцията ми, за да се изчисли очакваната дата на зачеване на бебето и месечния цикъл. И си помислих, като толкова успешно! Сега години дъщеря ми и половина стар. Този метод е помогнал или не, но мечтата ми е изпълнено! "

Какво повече трябва да се чете:

 • Какво трябва да направя, за да зачене
  Боли ме дали да роди за първи път - но си струва толкова страхува от него?
 • Какво трябва да направя, за да зачене
  Мога ли да пия Мащерка време на бременност?
 • Какво трябва да направя, за да зачене
  Complivit - витамини за бременни
 • Какво трябва да направя, за да зачене
  Какви са противоалергични хапчета могат да се използват по време на бременност
 • Какво трябва да направя, за да зачене
  Пренатални витамини Femibion
 • Какво трябва да направя, за да зачене
  боя за коса за бременни и кърмачки