Как да вратовръзка шалове в мюсюлманския красиво и правилно

В ислямския свят, всички дамско облекло, което оставя отворен само лицето и ръцете, наречена хиджаб. В западната култура, т.нар само за носене на забрадки, носени от мюсюлманските жени. Този традиционен елемент от облеклото, момичетата се учат да завърже ранна детска възраст.Хиджаб в съвременното общество

Изток винаги е привличала тайнственост и цвят, и е най-капризните дами по целия свят започват да използват хиджаб като декорация на костюма му. И така, днес, в продължение на много жени, въпросът за това как да вратовръзка шалове в мюсюлманския е от значение.

Как да се връзвам шал на арабски
Момиче, възпитан в западната култура, също може да се научи това изкуство, още повече, че те могат да се мъчите със собствени оригинални методи и хиджаб. За жена мюсюлманка, има ясни правила за това как да вратовръзка шалове. В мюсюлманския - това означава, че от шапката не трябва да надникнем, не кичур коса, и не трябва да се види, нито ушите, не обеци. Тя може да се отвори само от лицето, и, освен това, не е позволено да парадират с бижута, като мюсюлманка не може да покаже богатството си.

Как да се носят хиджаб

Как да се връзвам шал на арабски
Помислете за няколко начина как да вратовръзка шалове в мюсюлманския:

  • Единият вариант включва използването на малки букви, което се нарича Бон. Първоначално поставен върху нея, а след това по-късно в началото на сгънатия триъгълник шал вратовръзка, опаковъчна краищата около врата си, и поправянето на гърба на главата си. По-лесният начин е да се намушкване забрадка под брадичката.
  • Като алтернатива, можете да използвате Bon Myhr - правоъгълен шал, изработен от плат без приплъзване. Неговата износени, се крие цялата си коса, а краищата им са увити около главата. Топ носят хиджаб, а краищата се крият под Mihr.
  • Друг вариант на това как правилно да връзвам мюсюлмански забрадки - комбинация от двете клиновете, а те могат да бъдат с различен цвят. Този метод позволява на жената да се украси, без да нарушават ислямските закони. Долната хиджаб вързани назад, и горната част се увива около лицето и прикрепена към ухото.
  • Дългият шал може да се драпирани над главата си и да определи задния му край, а след това завъртете турникета от тях и го увийте около главата си, обезпечаване с щифтове.
  • Един от начините как да вратовръзка шалове в мюсюлманската, тюрбан, който сега е особено популярен в Турция. За да се връзвам хиджаб по този начин, тя се сгъва по диагонал и сложи на главата си. Прати въже единия край и го увийте първо отзад, а след това около главата, останалата част от скрити под кърпичка. Същият процес се повтаря с втория край на кърпичката, а след това изправете митра на главата му.


Как да се връзвам шал на арабски
Според законите на шериата, като всяка жена е мюсюлмански, трябва да отидете на хиджаб. В страни като Афганистан или Саудитска Арабия, е задължително носенето. В някои други, например, във Франция, Таджикистан, Тунис прие закон, забраняващ носенето на забрадки в училищата. Каквато и да е отношението на властите, дори и сред мюсюлманските жени са привърженици, така и противници на хиджаб. Но във всеки случай, без този атрибут не можем да си представим източната жената, която от ранна детска възраст овладял науката, как да се връзвам красива мюсюлманска забрадка.

Как да се връзвам шал на арабски