Как да вмъкнете снимка на уебсайт

За да вмъкнете картина на интернет страницата е правилно, е необходимо да се определят на етикетите (или да вземе в таговете). Той използва етикет . Името му идва от английски език и изображението представлява - изображението. Оригиналното име на снимката се използва като параметър за маркера, като компютърът трябва да се разбере какво картината или снимката, която искате да поставите на уеб страницата.Картина се появи на мястото на мястото, където тя трябва да бъде в съответствие с вашата идея, поставете следния ред в кода на страницата:

За да се разбере какво е заложено на карта, ние се върне пак в английския речник: SRC - е съкращение на думата-източник, в превод - източник на живот. С други думи, съкращението «IMG SRC» може да се преведе като "източник на името на изображението / файл."За да вмъкнете картина на сайта е вярна, и тя се показва в правилната перспектива, трябва да определите размера си за снимки. Ние се използва параметрите на (широчината на изображението) и височина (височина на изображението), както и размера на изображението е посочено в пиксели.

След това се вгради код ще бъде, както следва:

Така че, когато мишката върху изображението допълнително показва някакъв текст, като "Фото сайта на бъдещото изграждане", е необходимо да се използва вариант - н и низ самата ще бъде, както следва:

Тази функция може да бъде полезна при запис на движението на разстояние функция графичен дисплей в интернет браузъра. В този случай, когато отворите страницата, вместо снимка ще бъде показан на текст - Фото мястото на бъдещото строителство. Ако потребителят иска да види този образ, той ще бъде принуден да се активира (активиране) на дисплея на графики в браузъра си, за вашия уеб сайт.