Как да вмъкнете картина на сайта е вярна

Как да вмъкнете изображение в уебсайт
Как да вмъкнете картина на сайта, която приписва се кандидатства? Тези проблеми са изправени всички, които отварят сайта им, защото е известно, че текстът на страниците се възприема много по-добре, ако тя е снабдена с изображения.Как да вмъкнете снимка на уебсайт

Поставете снимка на страницата, можете да използвате само един IMG таг. В този случай е необходимо да посочите къде да получите на снимката.

Това се прави с помощта на SRC атрибут. името на изображението и неговото разширяване, са дадени в кавички, а името трябва да бъдат написани на латиница:

Ако снимката е в друга папка на вашия компютър, нека се IMG. че не е наравно с индекс файл, трябва да се регистрирате и пътя към тази папка:

Ако сайтът Ви има система за управление на съдържанието тип WordPress, а след това желаната папка, където изтеглените изображения се създават автоматично, или ще трябва да се създаде специална папка в корена на сайта.

Размери на изображението

Как да вмъкнете картина на сайта, за да се покаже както на снимката на страницата? За тази цел, както и за по-бързи изтегляния, вие трябва да определите ширината и височината на изображението.

Ширина е показано с ширина атрибута. а височината - височина. По този начин, нашата сметка може да се купи, например, изглежда така:

Ако тези параметри са записани чрез атрибутите на блоковете може да се пропусне. Ако е необходимо да се промени всякакъв размер, например, да се направи ширина 200 PX, височината се мащабира автоматично до посочения ширина параметър.

Размерите на изображението може да се определи, като изберете Properties от контекстното меню. където в раздела Подробни данни са ширината и височината.

Тези ценности и да влязат. Ние трябва да се уверите, че вашите измервания съответстват на реалното, в противен случай браузърът ще се коригира, но ще отстрани свой собствен начин, тоест, както обикновено, крива.

Тези стойности са необходимия минимум, който трябва да бъде определен, за да се показва правилно на снимката в сайта. Със сигурност има и други освен тези атрибути.

Местоположение на текст по отношение на изображението

Как трябва да се позиционира по отношение на текста на изображението определя атрибут подравняването - привеждане в съответствие, с което се определят начините, текстът ще обгърне нашия картина.

Например, наляво ще означава, че картината ще бъде изместен в ляво и текстът ще тече около него в дясно. По този начин, нашата рекорд ще бъде:Ако дадете подравняване стойност на атрибут на правото. изображението се премества в десния край на страницата. По този начин, изображението може да бъде вкаран в сайта никъде.

Отстъп в текст

Как да вмъкнете изображение в уебсайт

Следващият важен параметър, който трябва да се каже, се компенсира от ръба на изображения в текст.

Там е специален атрибут, който е отговорен за това пространство, то се изписва като hspace и цитати показват своята стойност, например, 10 пиксела:

По същия начин, там е атрибут, който е отговорен за горната граница. Той пише по същия начин, само vspace.

Текст, вместо изображения

Следващият важен атрибут IPG маркер - н атрибут. Той става важно, когато потребителят вижда страница с деактивирани изображения или по някаква причина на снимката не се показва в уеб страницата.

В този случай, вместо на изображението, което потребителят вижда текста, който ще бъде вписан в цитира атрибут ALT:

граница на изображението

Друга характеристика, която трябва да се спомене, е на границата - на границата, край. Той изисква в случаите, когато, например, не се нуждае от изображение рамка. В този случай, посочената граница = "0":

И последно - разбира се снимките оживяват на сайта, което го прави по-привлекателни и подобряване на цялостния дизайн на сайта. но трябва да сме сигурни, че сайтът не е претоварен графични изображения и различни анимации, защото тя е за тези причини, че страницата се зарежда за дълго време, а посетителите често напуснат сайта, а не в очакване на откриването му.

Как да се оптимизира вашите снимки онлайн, за да увеличи скоростта на зареждане на страници, можете да прочетете тук.

Така че, в този запис, за да се разбере как да вмъкнете картина на сайта е вярна, който в този случай можете да приложите качества и ценности.

Други, свързани с вписвания:

 • Как да вмъкнете изображение в уебсайт
  Как да защитите вашия WordPress сайт
 • Как да вмъкнете изображение в уебсайт
  Как да се ускори WordPress сайт и разтоварване хостинг
 • Как да вмъкнете изображение в уебсайт
  Почистване и оптимизиране на Word Press база данни
 • Как да вмъкнете изображение в уебсайт
  Как да премахнете дублиращите страници на сайта, създаден replytocom
 • Как да вмъкнете изображение в уебсайт
  Защитете WordPress сайт
 • Как да вмъкнете изображение в уебсайт
  Инсталиране на WordPress хостинг, създаване на сайт