Как да украсят завесите с неговите възможности ръце снимка

Windows играят важна роля в интериора на всяка стая. Те ви позволяват да изпълват стаята с естествена светлина и да даде възможност да се насладите на красивата природа, която заобикаля къщата ни. Но още по-голямо влияние върху дизайна на стаята се отрази правилно поставени щори и декоративни елементи. Най-често, прозорците са украсени с оригинални завеси, тюл, органза светлинни завеси, които са подходящи по цвят и стил на цялостния дизайн на помещението. Но понякога, обикновен вид завеси не са достатъчни, за да се създаде оригинален дизайн на помещението. В този случай, прибягва до самостоятелно декор завеси, като се използват най-различни аксесоари.Украси за завеси с ръце

опции за декорация

За обичайния завесата, например, в кухнята, започна да си играе с нови цветове, могат да се използват за украса:

 • цветни мъниста,
 • плат цветя, ръчно изработени,
 • парчета лента.

Украси за завеси с ръце

Въздушна завеса в кухнята украсяват миниатюрни лъкове от сатен, висулки, мъниста, както е показано на снимката. За да създадете деликатен декор върху краищата на завесите може да бъде прикрепен към големи мъниста.

Украси за завеси с ръце

Дори ако просто си купи нова завеса органза, че се чувствате достатъчно интелигентен, за отстраняване на първоначалните притежатели на кадифе, сатен плат. Трансформирайте скучен вид пердета в кухнята, за да помогне за спирането, ръчно изработени от изкуствени цветя. Добави тържественост тънки сатенени панделки, които държат цветни пъпки.

Украси за завеси с ръце

За украса на пердета в спалнята с ръцете си, като се използват оригиналните Ламбрекени, грайфери и подходящи по цвят и стил аксесоари. Притежателите могат да бъдат направени с помощта на парче органза, дантела, панделки, пискюли ресни. Всеки декоративен елемент на завесите могат да бъдат украсени с цветя, създадени от същия материал, като основните аксесоари.

Украси за завеси с ръце

Ако стаята е направено в романтичния стил, завесата да украсите dzhabot. Това е вид завеска, която дограмите с мека и красиви плисета.

За завеси в римски и гръцки стил е идеален череша четка, златисто, кафяво или бежово.Украси за завеси с ръце

Буквалното трансформация скучни завеси помага украшение направено от мъниста, създадена със собствените си ръце, декора на плат пеперуди, дантела. В детската стая завеси могат да бъдат украсени с изображения на анимационни герои, изработени от хартия или плат цветя.

Украси за завеси с ръце

Украсете със завеси за Нова година

Ако всекидневните декор органза завеси, можете да използвате всякакви подръчни материали, за подготовка за новогодишните празници, искам да се издаде един апартамент по специален начин. Например, завесите в стаите, можете да украсщват медальон Коледа, направен със собствените си ръце, показани на снимките. Създаването й ще трябва:

 • дебел картон врязване шаблон
 • тънък сатенена панделка,
 • малко парче тъкан, подобна на цвета на сатенена панделка.

Украси за завеси с ръце

Първият срез от картон и тъкан две идентични модел под формата на овал с посочи долна част. Поставете плат заготовката на картон, от една страна, и от друга - се нарязва на ивици и се образува в малки бримки, сатен лента. Топ продукти украсяват празничната лък, изработен от цветни панделки. Готовият продукт е приложен към завесата с помощта на декоративни игли и красива завеса за Нова година е готова.

Украси за завеси с ръце

Още няколко оригинални идеи

Демонстрирайки въображение, можете да постигнете невероятни резултати в декорация на пердета. Един от най-оригиналните методи на декорация е скелетизация, което ще изисква:

 • красиви листа,
 • Soda 200 грама,
 • един литър вода,
 • четка за зъби с меки четина,
 • мастило в касетата.

Украси за завеси с ръце

Избирането на листата с най-красивата форма, те са потопени в разтвор на сода и да се готви за около половин час. Това е много важно, че течните листата разположени свободно. След като съставът на кипене, листата се разпространяват върху плоска повърхност и четка чиста кърпа листа. Периодично, всеки лист се промива със студена вода. За изпълнението на тази процедура трябва да бъдат много внимателни, да не се навреди на сигурността на листа.

Украси за завеси с ръце

След листа се изчиства и се вижда ясно, специална структура, тя се поставя върху плоска повърхност, под товар за пълно изсъхване. В последната стъпка, листата, покрити с боя, като се внимава да не се наруши целостта на материала. В резултат на това трябва да има ажурна украса, като на снимката, която може да бъде закрепена към завесите с декоративна залепване.

Украси за завеси с ръце

В заключение, ние отбелязваме, че завесите украсяват собствените си ръце, можете да използвате различните елементи на декора. Например, мъниста, панделки, цветове, направени от плат. Също така се използва Ламбрекени, грайфери, лъкове. За да актуализирате скучно поглед от обичайните завеси, допуска използването на всякакви декоративни техники, във връзка с родителската полет на фантазия.

Украси за завеси с ръце