Как да спечелим пари от къща бродерията на

В наше време, за да се печелят добри пари не е задължително да има постоянно и добре платена работа. Ако искате да разберете дали можете да печелите пари от занаяти у дома, бъдете сигурни, че, да. За тази цел не е необходимо, за да излязат от къщата, това е достатъчно, за да знаят как да се предлагат услуги за създаването на уникални продукти, а самите клиенти да достигнат за вас.Защо ръчна изработка ценен така?

Нещата и предмети, които се правят със собствените си ръце имат специална енергия и оригиналност. Тази дейност се нарича ръчно изработени. С други думи, ръчния труд. Най-важното нещо за ръкоделие седи у дома може да се изкарват добри пари. Хората са склонни да плащат много за изключителни права за производство, а не за завода са неща, които се случват всяка секунда. За да бъда като другите никой не иска, е важно да се подчертае от тълпата и да се забележи и признати. И за това, че е най-най-подходящи неща, направени на ръка.

Занаяти като бизнес

За да се поберат на работата на "ръкоделие като у дома си"?

Този допълнителен доход е най-оптималния за майки, които прекарват времето в отпуск по майчинство или жени, които търсят нов високо платена работа, които се нуждаят в момента на допълнителни финансови ресурси. Съвременната жена периодично се сблъскват с финансови затруднения. По различни причини, определен вид дейност не е възможно, тогава възниква въпросът - как да се себе си и семейството се хранят? Голям опция, ако семейството на съпруга печели достатъчно, за да се покрият всички разходи. Но реалността е, че често една единствена заплата не е достатъчно за всички нужди и трябва да се намери най-различни начини да се правят допълнителни пари.

Кой друг се вписва в дома? Всички тези, които търсят независимост, обича да планирате безплатен, които се нуждаят от допълнителна финансова подкрепа, и най-важното - любов за създаване на уникални ръчно изработени неща с ръцете си.

Занаяти като бизнес

Бизнес план: как да се направи занаяти у дома

Ако сте сериозно за спечелване на ръкоделието, не забравяйте да се направи бизнес план, който трябва да изберете една ниша аудитория, обучение, материали, работно място, търси клиенти, и така нататък. D. По-долу накратко разгледаме всяка секция.

Избор на ниша

Първо трябва да се разбере какво точно вие ще направите: плетени играчки, за да направят продуктите в техниката за декупаж, за да се създаде изключителни украса в техника kanzashi на дрехи, ремонт, правят поздравителни картички за празниците или да правя нещо друго.

Най-важното е, да реши какво иска клиента си, какво ниша в съвременния пазар все още не е заета, за която хората са готови да дадат парите си. Изборът на правилната посока, просто ще трябва да се движи уверено и стабилно по даден маршрут. И вие ще трябва да почака за сигурен успех.

Ето един конкретен пример за избора на ниша за печалби по ръкоделие - тема сватба и някои ръчно изработени продукти можете да създадете с ръцете си.Много интригуващо събитие в живота на всеки човек, който ще ви донесе допълнителни доходи - това е сватба. Така че, това, което са в състояние да предложи на младоженците какви продукти са готови да изпълняват, да седи у дома си в любимите си инструменти?

 • Хавлиени кърпи, ръчно бродирани с сватбената тема (вж. Тайните на бродерия сватбени кърпи).
 • Салфетки с индивидуална бродерия, които използват на пръстена в офис регистър.
 • Носни кърпи с отделни мотиви.
 • Изключителен чанта булка.
 • Отделните ленти за машина орнаменти и обвързващи младоженци бутилки.

Като цяло, от порядъка на предложения, можете да ограничите само от вашето въображение. Ако подходим случая с усърдие и честност, това е гарантирано, за да получите солидна доход по време на престоя в дома си.

Съвет: За начало, не е необходимо да притежавате всички видове бродерия - просто се съсредоточи върху един и да го подобрява.

изследвания на аудиторията

Какви занаяти можете да направите у дома?

Всеки! Бродерия, плетиво, шиене, декупаж, сплъстяване, лексикони, kardmeyking, изделия от полимер глина, във форма на пръчки, които създават декорации ... Всякакъв вид ръкоделие е подходящ за създаване на техните продукти или предлагат услуги. Вижте. Готов бизнес планове за декупаж. Шивашко меки играчки. създаването на коледни костюми за домашни любимци.

Къде да купя материали за ръчна изработка?

Любителите на занаяти не трябва да се плаши или липса на дълго търсене на подходящия материал. В големите градове има специализирани магазини за бродерия. Освен това, чрез онлайн магазини във всеки град има доставка до дома на различни видове висококачествен материал. Струва си да припомним, че те са в основата, на базата на ръчно изработени бизнес и затова е по-добре да не се спестят пари и да не използват импровизирани нискокачествени материали.

Къде да работят у дома или да наемете стая?

Вие сте били обучени, за закупуване на необходимите материали. Това е време, за да реши къде да работят у дома или да се вземе от стаята? За начинаещи, отговорът е очевиден - у дома. Въпреки, че тя създава някои неудобства, но спестява семейния бюджет. Особено в първите стъпки на бизнес у дома.

Цена продукти

Как да намеря клиенти?

Участие на пазарите: силни и слаби страни

Създаване на онлайн магазин, който продава ръчно изработени продукти

 • Обърнете се към програмиста, който специализира в обекта;
 • Осребряване на сайта в интернет и да се създаде своя собствена интернет страница;
 • Реклама онлайн магазин с помощта на специалисти на свободна практика: маркетинг.

И най-накрая

След като е занимавал с вид занаят сериозно, дори не може да се мисли за търсене на друга работа. След работа по много по-добре и по-ефективно, а печалбата може да бъде значителен, тъй като продуктите са ръчно изработени във всеки един момент на стойност повече. По този начин, за да започнете малък занаятчийски хоби може да се превърне в бизнес на свободна практика.

Сподели статията в SOC. мрежи:

Можете също така да се интересуват от:
 • Занаяти като бизнес
  Как да спечелим пари от Декупаж?
 • Занаяти като бизнес
  Прости варианти на печалби по ръкоделие
 • Занаяти като бизнес
  Как да спечелим пари в шивашки играчки
 • Занаяти като бизнес
  Както бродерия конци на трикотаж
  1. Занаяти като бизнес

  Благодарим Ви, че великите идеи на приходите в ръкоделието! Всичко е планирано и изложени на рафтовете - наистина от А до Я.

 • Занаяти като бизнес