Как да си направим завеси

Тези дни, завесите на прозорците могат да бъдат светлина тюл и могат да бъдат тежки и нощни завеси. Платът за пердета избира в зависимост от целта и формата на прозореца. Тъкани от памук и дишаща не електрифицирани. Синтетичните материи поддържат формата си добре, имат хубава блясък. Чрез съставянето на тъканта може да бъде обикновен и шарени. Основна фигура визуално намаляване на прозореца и обикновени завеси са по-подходящи за малки прозорци.На първо място, измерване на прозореца си. На това зависи размерът на плат, необходима за шиене пердета. Ширината на завесата трябва да бъде равен на стойностите на прозорец в ширина от 2-3. Колкото по-сложен искате да имате изграждането, толкова по-голям трябва да бъде завеси. Завеса дължина зависи от вашия вкус. Най-добре е да се направи облицовани завеси.

Намаляване на основния материал за пердета, позовавайки се на дъното подгъва помощи за - 20 cm, най - 8-10 см, страничните квоти - 2-3 см.

Рязане на лайнера плат, както и основният материал, само ширината на подкрепата трябва да бъде по-малко от 5 см.
Fold сърцевинния материал и лигавицата дясната страна заедно и prostrochite страничните шевове, оставяйки neprostrochennymi 30 см под и 10 см. Премахване на завесите по лицето.

Сгънете на върха на основните платнени завеси и подплата от вътрешната страна на 4-5 см, да ги popliteus с щифтове. Желязо завесите. позовавайки се на прогнози на тъканта на лигавицата на тръбовидните 2,5 см.

Завеси зашити лента точно под горния ръб на завесите. Всеки надлъжна линия трябва да върви в същата посока.

Fold двойно дъно ръб на основната тъкан вътре 8-10 см, а след това желязо. Ъгли завеси огъне на 45 градуса, нарязани на излишната тъкан и след това го тропосайте. Шева ръб на основната тъкан.

Fold двойно дъно край на тъканта на лигавицата на вътрешната страна на 8-10 cm, като помощ за основната тъкан от 2-3 см, след съединителни щифтове, желязо и желязо подгъва ръка на основната тъкан или зашити шев скриване на пишеща машина. Внимателно завършени странични шевове ръчно криещи шевове.Кухня - е част от помещенията, в които лицето притежава достатъчно голяма част от свободното си време. Тук се подготвят и да вземе храната си, докато са далеч времето, пиене на чай и приятен разговор с любимите хора. Не е изненадващо, собствениците на апартаменти искате да направите кухнята си уютен. Въпреки това, липсата на яркост може да бъде трудно.

Как да си направим завеси

бели тапети

С цел да се визуално тъмна стая изглежда по-осветено, а в същото време просторен, стените е по-добре да се направи светлина. Те могат да бъдат чисто бяло, което, обаче, не е много практично, ако обичате да се готви, но не си поръчате храна изключително от ресторанти. Подходящ млечни продукти, бежово или слонова кост тапети, плочки или боя. Желателно е, че стените не са били рисуване. Вашата кухня posvezheet веднага.

ярки акценти

Сочни акценти също ще ви помогнат да направите кухнята запалка. Turquoise салфетки, определени от кухненски прибори с дръжки оранжево, ярко розово кълцане борда и няколко саксии с билки на перваза на прозореца не претоварвайте стаята, но го правят красиви и удобни. Изберете завеси от топло жълто или зелено. Дори и осветена от бледата зимното слънце тъмно кухнята, те ще направят по-весело.

Да бъде светлина

Ако прозореца в кухнята получава достатъчно естествена светлина, за да запълни липсата на изкуствена светлина. Желателно е да се създаде и ярки светлини режийни, и виси на стената няколко лампи, така че можете да изберете в каква светлина ще се чувстват удобно в момента. Можете също така да се симулира прозорец, настройка оцветени стъклен прозорец със светлина, например, над масата за вечеря. Възможно е да се монтира една малка крушка в долната повърхност на кухненски шкафове да запали падна само на работното място, където можете готвя. Също така, осветлението може да се инсталира по периметъра на кухнята.

минимализъм

Светлината на огледалото

Кухнята не е прието да се мотае огледала, но те са в състояние да визуално направи стаята по-лек и просторен. Изберете кухненски мебели с огледални вложки. Тя ще бъде оригинален външен вид, да добавите светлина в тъмния кухнята, а вие можете да нагласите времето разрошени време korpeniya над сложно ястия прическа.