Как да си направим справяне с ръцете си правилно zakidushka

Името "zakidushka" е най-често срещаните и характеризира един от най-лесен и удобен начин за риболовни уреди.

За да го създадете у дома, ще трябва да се запасите на:Как да се изравнят по zakidushku

zakidushek предимство е, че се дължи на относително ниска цена и простотата на дизайна на такава предавка в един резервоар, може да бъде разположен около дузина, че няколко пъти ще се увеличи вероятността на улова.

Това се справят за рибарите като zakidushka напълно подходящи както за големи, бентосни риби, както и за малки, фини улов.

Zakidushek значително предимство е фактът, че те се гарантира ефективното риболов дори и на тинесто дъно, с корени и растителност.

Какво е zakidushka и да я хване?

Какво zakidushek дизайн? Всичко е съвсем проста - това е монофиламенти с голям диаметър, най-добре е да се отнеме до 0,8-0,9 мм, към който е свързан с печати и една или повече куки на каишка. Препоръчително е да инсталирате каишка кука въдицата малко по-тънък от основните.

Останалите края на риболовната линия трябва да бъде namatat специален метод намотка намотка зависи изцяло от начина на хвърляне.

За улов на шаран перфектен zakidushka инсталиран корито.

За опитни и опитни рибари, които знаят как да се върже правилно на каишка към основната линия за риболов, можете да използвате и специална линия за каишка.

процес на догонване

Точно както при всеки друг справи, риболов например шаран на zakidushka трябва да започне с внимателен подбор на примамките, които впоследствие ще отпадне.

На шарана най-добрият "лов" в езерото с твърдо дъно, и чисти с минимум растителност. След такива препоръки за улов на каракуда на zakidushka гарантирани за да донесе на улова.

Характеристики, тайни и трикове за лов и подготовка

За да използвате zakidushku като риболовно оборудване, не се нуждаят от много знания и умения, но и да се вслуша в препоръките и съветите на специалистите все още не би навредило:

 1. Ако риболов включва една нощувка в езерото трябва да бъдат подготвени предварително за себе си фарове. Това ще освободи ръцете си и да поддържа справи, да я дърпа, да ловят риба от рибата.
 2. Необходимо е внимателно да се доближава до избора на линия за zakidushka, тъй като малкия си напречно сечение е по-малка от вероятността, че тя ще бъде пренесена.
 3. Идеален за риболов zakidushka вариант ще бъде резервиран предварително няколко zakidushka които впоследствие могат да бъдат разположени по дължината на резервоара. Така, че е възможно няколко пъти да се увеличи вероятността да се прибера вкъщи с техния улов.
 4. За риба ухапване аларма ще избере най-подходящите прости камбани.
 5. Бъдете сигурни, да се вози на езерото трябва да вземе всички резервни съоръжения и материали за zakidushek. Това се дължи на факта, че ако се справим е закачен зад някакъв корен или растителност - тя се разпада и трябва да бъдат подготвени за това, което ще има нещо, което да замени. Предимството е, че въдицата и печати са доста евтини и не заемат много място, и да направи всичко възможно и на езерото.
 6. Също така, за да се спаси, не можете да си купите камбаните като аларми и да използва всички налични материали, като ръкави или капачки от вакуумни тръби.
 7. Най-хубавото е, особено за начинаещите риболовци практикуват да хвърли справи у дома, така че всички изпълняват компетентно. За да направите това, можете да инсталирате безплатно в края Gadget и да излезе на полето или в търговския център, за да разбере в хит. По този начин, можете да спестите силата си, нерви и куки с тежести.

Как да си направим застудяване? елементи

Дори и такъв прост справи както zakidushka разделени в три варианта, поради естеството на съхранение ред:

 • Риболов линия е инсталирана на макарата, заедно с камбана, която е хапка за сигнализация.
 • Риболов линия се намира на бобината, заедно с камбаната.
 • Макара кръгла форма, който е отделен от вертикалния прът.

За да направите zakidushka собствените си ръце като у дома си е нищо друго освен инструкции стъпка по стъпка и не са необходими съвети:

 1. За да изпълните zakidushka чрез инсталирана на шаран, основната линия за риболов е най-добре да изберете точка до 0.3 мм и каишка мм до 0,2 мм. Но за голяма СРЮ е да се мисли за риболовната линия дебел диаметър.
 2. Ако това се извършва чрез ръчно леене, риболовната линия обикновено се приема за най-малко 30 метра, не повече от 50 метра.
 3. Ако кастинга да бъдат произведени от предене, най-добре е да се вземе линията на повече от 60 метра.
 4. За улов на шаран е най-добре да се вземат куките на определен размер: №5, №6, №7.
 5. Особено внимание следва да се обърне на избора на Грузия, който зависи от разстоянието и принуди да я вкара.
 6. Поради факта, че голяма част от водата в езерото кален, риба реагира на миризмата на стръв, която се намира в ясли. Ето защо, трябва внимателно да се избере формата и размера на хранилката, в зависимост от вида или размера на рибата.
 7. Макарата е сравнително просто устройство - плосък dostochka от дърво с два V оформени дупки. Wood, като изходен материал може да бъде заменен с пластмаса или метал. Макарата може да се използва като справяне с крепежни елементи, подобряващи на брега, както и за транспортиране и съхранение.
 8. Като се използва сигнал за тревога, то станало възможно сам.


Метод на производство

Осъществяване zakidushka се свежда до няколко прости действия, така че:

 1. Скеле трябва да бъдат обвързани с единия край на куката;
 2. Вторият край на линия трябва да бъде прикрепен към улея заедно с печати;
 3. От яслите, се намира на главната линия за риболов е необходимо да се връзвам на каишка или каишки;
 4. За да прикачите каишка куки, може да бъде в неограничени количества. Разбираемо е, че голям брой куки осигурят повече улов.
 5. Всеки риболовец избира за себе си методи за обвързване възела и методи за закрепване предавка, в зависимост от личните предпочитания и вида на рибата, която е "лов".

Bait в риболова на шаран

За всеки отделен резервоар, в зависимост от конкретните обстоятелства и вида риба, избран стръв.

Трябва да знаете, че шаран предпочита разнообразие от стръв, но въпреки това, специално предимство се дава на следното:
 • червеи;
 • червеи;
 • червейче;
 • Мунк;
 • тесто;
 • Ечемик.

Трябва да се разбере ясно, че с помощта на манивела или червеи трябва да бъдат много внимателни, защото трябва да се използва само в стръв водоеми зарибени шаран, в противен случай тя ще яде други дребни риби.

Как да хванете повече риба?

Как да се изравнят по zakidushku
Имам за дълго време се ангажира с активен риболов и е установено, много начини за това как да се подобри след ухапване. И най-ефективен:
 1. Активатор ухапване. Той привлича рибата в студена и топла вода с помощта на феромони. грим и стимулира апетита. Извинете. Rosprirodnadzor, която иска да се въведе забрана за продажбата му.
 2. По-чувствителни справи. Преглед на бизнеса и инструкции за други видове snaststey можете да намерите на страниците на сайта си.
 3. Стръв с феромони.
Останалата част от тайните на успешния риболов можете да получите безплатно, като прочетете моите други материали в сайта.

За улов на шаран може да се вземе за основа, както е купил въдицата и направи свои ръце. Всеки един от тези избор стръв методи се характеризира със своите предимства и недостатъци.

Как да се изравнят по zakidushku

Разбираемо е, че стръвта, купих в магазина се характеризират с висока ефективност и значително спести време и енергия, но често имат сравнително висока цена.

Също готови примамки може не винаги да са универсални и няма да се поберат всяка отделна риба в отделен резервоар.

За да предотвратите това, можете да направите стръвта собствените си ръце като у дома си, има много ефективни и лесни рецепти за днес.

Често, всички примамките индивидуална основа, това може да се нуждаят от:

 • Слънчогледово масло торта;
 • Каша от царевица;
 • Мунк;
 • Пшеница или ечемик;
 • Овесена каша "Херкулес";
 • Бран.

Преди да се отправите към езерото с готовия стръвта, е необходимо да се поиска от опитни рибари какво точно видове стръв предпочитат една или друга риба.

Разбираемо е, че една примамка, което е ефективно в един орган на вода, е напълно безполезен за друг.

Препоръчително е да се засили ефектът на стръв аромати, като например:

Но това трябва да се разбира, че е необходимо да се добавят аромати много внимателно, тъй като се прекалява с добавката може просто да изплаши рибата.

оборудване за риболов

Пристигане в резервоара първо място е необходимо да се определи най-оптималния място за улов на риба, и едва след това изпълнете хвърляне zakidushek.

Един от най-често срещаните варианти на гласове е ръчен метод, т.е. сук въдицата с малка тежест, за да се опита да изхвърли справи.

В допълнение, този метод се характеризира с достатъчна ефективност, като в същото време безопасността.

За куки, разположени на основната линия, трябва да се следи отблизо, в противен случай е възможно да се наложи и просто боли, особено за начинаещи рибари.

За да се избегнат подобни неприятни ситуации, е необходимо да се справи с проектирането, за да добавите дъвка, която ще се върне всеки zabrosku щракнат на място.

Когато камбаната на камбана и риболов линия ще потрепва-означава риба вече кълвяха и имате нужда от време, за да се направи рязане.

Zakidushka на други риби

Риболовът с помощта zakidushek днес е много популярен не само за шаран, но за щука, кефал и михалица.

Също така много добре приложим такива уреди за улов на риба, който се намира в долната част на резервоара, например риби като групер.

Единственото изключение от това правило е шаранът. За да използвате думите на неговия zakidushku да добавите към основната линия и друг водещ на тегло, което хвърля зарове тортата.

При риболов на щука или михалица трябва да бъде много здраво и сигурно инсталиране zakidushku на брега, тъй като такава силна, хищни риби може просто да я грабне и отнесе водата.

Сега просто хапят мен!

Това щука уловена риба чрез активатор. Няма повече fishings хванат без обосновка и да търсят вашия лош късмет! Време е да се промени всичко това. Най-добра захапка активатор на годината! Произведено в Италия.