Как да си направим расти у дома (снимки и видео)

вид

естествен

Филцови расти. Те могат да се нарича естествен, защото в средата на родния косъма тъкани усеща във формата на ленти. Така прическа ужас-тежки и придобива обем. Този метод е подходящ за тези, които имат свои собствени брави, не се различават плътност.Какво с расти

Хвърли наднорменото тегло без химикали!

загуба на тегло формула е проста - да изгори повече калории, отколкото влиза в тялото. Но как да се постигне това на практика? Бъдат изразходвани трудни и често опасни диети - е много рисковано. Прекарвам много време и пари във фитнес залата - да не се възможности на всеки. Oshibki vceh XUDEYUSCHIH! Devchonki, xudeyte прокто, VOT retsept: да zavtpaka.

Natural. До преди няколко десетилетия, по естествен начин е била единствената възможност. Това е класически, но доста опасни расти, изработени от естествен косъм. За да научите как да плитка страх естествено знае всеки растафар. Недостатъкът е проблемът за това как да се отървете от расти, веднъж напълно пораснали корени. Разгадаването на косата след това малцина могат.

Какво с расти

изкуствен

Отличителната черта, които имат изкуствени расти е наличието на чужди елементи в косата. Недостатък - скалпа задръстванията с наднормено тегло допълнителни кичури. Плюс това - на приемливо ниво на безопасност на естествена коса.

Какво с расти

Към днешна дата, дори и най-дръзките и отчаяни момичета използват тази възможност, тъй като най-нежен, за да се предотврати отрежете цялата естествена коса.
Какво с расти

Ако не сте готови да развалят косата, можете да получите помощ де расти вид изкуствени нишки, които са вплетени в реалния косата. Страх от kanekalona - така нарече някога този вид расти.

Какво с расти

Предимството е богатството на цветове, както и допълнителна сума към главата. Въпреки това, високата температура могат да увредят не само изкуствен материал, но цялата коса като цяло.

ПВР расти - е друг вид на сглобяеми елементи. Външно отличава с добре поддържан вид, те са тънки и лъскава.

Какво с расти
Dreadlocks развиването на този вид се смята за най-безболезнен и доста нежна. Повечето момичета предпочитат този вид, както и тези, които са решили за радикална промяна на изображението за първи път, често избира най-малко опасен вид. ПВР расти изглеждат като традиционно женски африкански оплетка, в допълнение, те са по-лесно да се премахне.

Какво с расти

начини за създаване на

Какво с расти

Какво с расти

Вместо традиционния боядисване собствените брави, използвайте ленти от kanekalon, бране на желания цвят на крайния микс. Модерна секция позволява да намерите перфектния нюанс сред няколкостотин разположение.

Какво с расти

Slim фигура от лятото.

Начин да отслабнете, която ви позволява да хвърлят 15 кг за две седмици, без да е химически и физическото натоварване!
Експертно мнение >>>

Много научите колко струва да се направи расти, опитвайки се да се замени с предоставяне на услугата на правилното ръкоделие. На пръв поглед може да изглежда проста изпълнение процедура.

Какво с растиЕдиници хиляди опитни мъдростта на дома представяне, че е възможно да се постигне желания резултат. Ако искате да научите как да направите расти у дома - ще каже. Има 2 начина за дома:

Какво с расти

Подвижен вълнен плат. По този начин можете да получите неравномерно по размер и обем на природните расти. Необходимо е да се вземе заключване, тя се скара с помощта на вълнени ръкавици, чорапи или друг обект. Получените малки бучки, усукани заедно в снопчета и рязко разделени на половина, разкъсване косата си.

Какво с расти

След това, обрат на половини в кълчища и закрепен към края. Подобна манипулация трябва да се направи с цялата коса на главата си. Очевидният недостатък е космите разликата по време на отделянето на камшичета.

Какво с расти

Какво с расти

Какво с расти

В процедурата по професионален салон отнема няколко часа.

Какво с расти

Трябва да се направи предварителен подбор на вида, цвета и дебелината на нишките за себе си. Трябва да се отбележи, че режийните расти изискват допълнителни настройки или пълно отстраняване. Важно е да се чуе за това, което трябва да се грижат за расти, от вашия специалист. Това трябва да се помни, когато избирате съветника.
Какво с расти

Как да се избегнат грешки

За да направите вашите червени или сини плитки не хвърлят след първото измиване, както и структурата и формата се съхраняват толкова дълго, колкото е възможно, трябва да има потенциални проблеми и се опитват да ги избегнат.

Какво с расти

В противен случай, след няколко дни, ще мисля за това как да се отстранят расти и да забравите за тях завинаги, или как да се отървете от расти, които е загубил първоначалния си цвят. Нашите съвети ще ви помогнат да получите около очевидните пропуски, предадени на тези начинаещи медийни къдрици.
Какво с расти

майстор Търсене

Дори и лошо подстригана ресни способен дисбаланс. Излишно е да казвам, че някои стрес може да доведе до лошо изпълнени и безвъзвратно повредени стълб по главата.

Какво с расти

За да направите ново изображение под формата на расти kanekalona, ​​да ви моля, не, тревога, трябва внимателно да се доближава до избора на капитана, който се ангажира да плитка си кичури. Особено, когато не расти на къса коса и искате да промените дължината на луксозен грива.

Отделете време и, в някои случаи, парите за първоначалната консултация. Колко са расти, можете да разберете за себе си, но е факт, че е възможно да размотавам расти себе си или ще трябва да се върнем към капитана, трябва да се проверява директно от него, преди започване на работа.

Какво с расти

Не гони ниска цена. Ако попитате, можете да намерите много места, където можете да временни расти безплатно. Въпреки това, вместо квалифициран фризьор, косата ви ще се освободи от начинаещи, практикуване симулира йа расти или нещо по-сложно, narabatyvaya умения. Освен това, дори и неопитен новак неплатена работа ще изисква от вас да цената на необходимите материали. В действителност, за Ваша сметка, вие практикувате на главата ти!

Какво с расти

Какво с расти

Не се колебайте да се научат умения. А уважаващ себе си майстор, който знае как да се направи изкуствен расти няма да скрият документите, потвърждаващи участието в различни състезания, обучение в чужбина, както и други етапи в професионалното си развитие.

Какво с расти

Ако всичко това по стените на работното място не е - рискувате да става лошо качество на косата и дори кратки расти не донесе естетическа удовлетворение. Не майстор, с професионален опит, няма да скрия документи, доказателства за неговите умения.

Какво с расти

Тези, които никога не са се впуска в такава прическа, се интересуват от това как да се мият расти и с каква честота? Можем да кажем с увереност, че се измие косата ми с расти може да бъде за 1-2 дни по-малко от тези, които без тях. Кожна мазнини не е толкова силно замърсява ключалката плетено на косата, както на главата с волни къдрици.

Какво с расти
Притежателите на изкуствени кичури коса трябва да се откажат в сауната и слънчеви бани, като защитава главата си от преките лъчи. В противен случай, брави избледняват и губят формата си, като всеки синтетичен материал, като дунапрен.
Какво с расти
За тези, които не знаят как да се грижат за расти, може да е препоръчително да не се претовари маски за коса и балсами. 1 пъти седмично в продължение на структурата на хранителни вещества за коса обогатяване се разбира достатъчно.