Как да си направим къща за котката със своя ръце фото и видео семинар

Начало за котки, като част от интериора

Обикновено изразът "интериорен дизайн" включва проектиране на стаи за хора. Животните трябва да се задоволи с малки кошници и балансовата и домакини толерират лудории на своите домашни любимци, които могат да надраскат мебели, скъсани пердета и развалят килима. Въпреки това, за любителите на котки там - мисля за това как да се направи къща за котка част от обзавеждането на дома му.Как да се построи дом за котката

Къща котка перфектно може да се комбинира с вътрешно пространство

Оказва се, че за изграждане на домашен любимец у дома, собствениците правят редица цели:

  1. Котката се появи моето собствено място, където можете да се пенсионира и да се отпуснете, и поради това е необходимо да се въргалят върху чисто бельо или кухненска маса изчезва.
  2. Вземането на решение как да се направи къща за котката, така че тя не е просто място за сън, но и място за игри, домакините могат да се отървете от лошите навици, домашни любимци, например, да се изострят си нокти на дивана. Ако все пак за цялата гама на животното, което би могло да се катери, както и специалната си obtyanut кърпа, а след това получи удобни котета.
  3. Къща за домашен любимец може да бъде много естетически, а не само да улесни вашия хол заедно, но и за украса на интериора оригинален аксесоар.

Как да се построи дом за котката

къща Котешко трябва да се избира в зависимост от големината на котка

Съвет! Трябва да се отбележи, че преди организиране на собствено място на вашата котка, където ще се забавляват и да се отпуснете, ще трябва да го научи да тавата, а след това не е нужно постоянно да се изчисти къщата си.

Как да се построи дом за котката

Много мек и топъл може да се усети от домашната котка

Чрез избора на материали за създаване на уютно място за една котка и почивка трябва да се подхожда отговорно, ръководейки се от няколко принципа:

Най-лесният начин да се направи къща за котката с изваждането от кутията, която ви и така искате да изхвърлите. Например, от такива.

Направи къща за котката от кутията

Картон, от която опаковка е направена доста силна, но този материал има редица недостатъци: той не може да се пере, но можете да дъвче и да яде или просто разрошвам в играта. Като цяло, в къщата за котката от кутията не издържа дълго. Но това е най-евтиният и най-бързият начин да направите вашия домашен любимец удобен дом. За да направите това, просто вземете кутията и нарязани дупка в нея в продължение на входа и прозорците, ако имате няколко кутии, направи тунел, през който котката ще се проведе всеки път, когато той иска да получи в "заключване", то със сигурност е много приятно.

Съвет! Е, сега къща картон може да бъде украсена с помощта на боя, амбалажна хартия или филц, който, между другото, ще укрепи структурата и да я направи по-удобно.Как да се построи дом за котката

Стъпките на производството на къщата от стар тениски

На задната страна категорично се дръпнете плата и как да го оправя.

Всички - можете да стартирате в къщата обрасъл собственик!

След като решите да имате домашен любимец в нашия апартамент има котка. Времето минава, а това е с нас на живо не е просто домашен любимец, но е роден и любим е пълноправен член на нашето семейство. Ето защо ние сме толкова важно, че вашият домашен любимец е Invision Power Board, който напълно ще се вмести в нашия интериор и задоволи всички нужди на животното. А котката в магазина, благодарение на нашия дом от бурите на външния свят!

Сортовете за котки домове

Вие вече сте виждали няколко интересни проекти, но за да изберете кои къща е точно за вашия домашен любимец, има следните типове:

  1. Хамаци. Те са меки легла, където вашия домашен любимец ще може да се настаните удобно. Сингулярността на тези проекти е, че те могат да бъдат окачени на различни места с помощта на специален хардуер. Например, такъв жилищен лесно настанени под един стол или маса за кафе. Желателно е, че този хамак има твърда подложка - това ще помогне на котката комфортно в него.
  2. Дивани. Може би най-лесният вариант, изпълнението на което не отнема много време и усилия. Те извършват под формата на кошници, кутии или рафтове, защитени меки матраци.
  3. Бут. Това е комплекс от затворен тип дизайн, където котката ви ще бъде в състояние да се пенсионира и да си починат. За вашият домашен любимец е по-удобно да щанд тапициране красива и мека кърпа. Ако размери на жилищата са достатъчно големи, задайте го на малки котенца.
  4. Картонена къща. Сигурно не просто да забележите, че котката - любителите на различни картонени кутии. Имаше дори случаи, когато те се откажат от удобни къщи в полза на обикновените кутии. Подарете на вашия домашен любимец такива жилища! Сложете в малка матрак и нейните играчки chetverolapogo други. Тази къща е с кратък живот, но котката ви ще има нови апартаменти всеки месец.
  5. Вграден дома. Тази къща за котка ще работи само при условие, че имате шкаф ненужни. В средата на подрязването трябва да се прави с мека кърпа и се поставя диван. Тази опция е удобна, тъй като къщата ще перфектно се вписват в интериора. В допълнение, на нощното шкафче можете да поставите вашите неща.
  6. Миниатюрни мебели. Той създава специално за домашни любимци. Тя е изработена като малък фотьойл или диван. Много стилен модел поглед във формата на топки, които имат малка дупка за вход. Вътре е удобен шезлонг, така че вашият домашен любимец ще бъде много удобно.

Как да се построи дом за котката

За нас, котката в къщата, това е като дете. Открихме я в коридора, микроспория болни, излекувани. Винаги гледам здравето си, ние купуваме играчки, витамини. Аз съм малко знаят как да се направи бродерия, първо зашити вълна бира, а след това реши, че имахме нужда от дом. Погледнато в интернет идеята и тъй като аз вече знаех как да тъкат от вестникарски тръби, реших един от тях и да направи у дома. Всеки заинтересован може да изглежда в интернет, че е жалко, че не можете да вмъкнете снимката тук. Къщата е на два етажа отхвърлил като норка, а отгоре като купа, обичам да седя там и да гледам наоколо. боядисани красиво, лак на водна основа, а сега тя е любимо място за нашите красавици.

Котките обичат топлината и уюта. Те са много подобни на хората. Подобно на чистота и сън върху нещо меко. Къща те могат да бъдат направени от почти всичко. Основното нещо, за да го уютен от средата. Ние притежаваме домашна котка, изработена от картон, в средата на леглото меко одеяло и го прозорци, изработени. Оказа се страхотно. Аз бях дори по-скоро като нашата къща от покупката. Така че хората, показват, въображение, и всичко ще излезе.

Ние също имаме много остър проблем на къщата за общо любим Nyushy, който не толкова отдавна се появи в нашата страна. Аз по-рано тенденция за закупуване на завършения комплекс, но имате тук са интересни идеи, особено когато има само малко да обновите мебелите или да направите рафтове система, най-вероятно мъжът ми той ще направи всичко това, но правим всичко от себе си, благодаря ви за отличната идеи!