Как да си направим една котка яде противоглистно

Ние имаме котка това. Вземи си една голяма кърпа и увийте котката по такъв начин, че да се Vidan е само главата. Нашата котка дама полудиво и шеги тя страда зле. Ние строшите таблетката и я смесете с малко течност. Всеки, който гледа котка принуден отворена уста, а другият бързо и ясно изтече лъжицата вътре. Трябва да се уверите, че котката е погълнал изсипете в нея. Но има някои обстоятелства - в половината от времето, тя отново се е разболяла. Но няма нищо можеш да направиш за него. Необходимо е в този случай, за да отида при нея за още шест месеца с червеи. Доза от лекарството, което да даде малко по-спокойни. На лъжицата остава малко, само малко върху кърпата и на лицето, което държи котки. И когато тя я е бутнал повръщано, се надяваме, че малко по-после си тръгна.Имам котка и 4 също им даде противоглистно за превенция. Не е лесно и не е лесно, ако това е таблет, за да свърши работа с zasovyvaniem го в наденица работи много рядко. Обикновено са или излее или попълнете в устата удряха таблет.

Сега, как се прави това е взето на котката и на двата народа, един във всяко едно отношение cajoles котка, гали и успокояващо, вторият по това време подготвя медицина в готовност, по-добре е да запълни една спринцовка или върху лист хартия, за да оформите. Освен това, този, който погали котката рязко отваря устата си, а другият се излива или излее масата в устата си, след което затвори устата си и проведе за това какво точно време котката е погълнал нещо, което го избута. Разбира се, че е по-добре в тази рокля, така че щетите от лапите му е минимална, а след това да го придума по всякакъв начин, когато тя ще се подава отново.Ние притежаваме една котка се хвърля в гърлото, за да принуди да си отвори устата. По-често, отколкото не се провали, само трябва да се уверите, че точно поглъщане, може да сме тогава, в кулоарите, го изплюе.

Можете да смажете хапчето (крем или слънчоглед), а след това ще се промъкнат вътре.

Някои удряха и се изсипва в устата (най-добрите в гърлото, отметна глава) с вода, можете да използвате спринцовка без игла - инжектирате. Ако средствата за течен - тя е много проста, ако таблетът - първо блъсканицата и с малко вода.

Някои глупави котки се хранят с влажна, но моят мъдър, той оставя тази част на разбъркано. Но в случай на течни лекарства могат да "вози", но ако миризмата не плаша, те ще такова - всичко мирише.

Как да се хранят котка

Да, това е проблем. Продавачката ме увери, че котките са щастливи да оближе това лекарство. За нея е писано в пояснителните бележки, с препоръката да го излее означава, котешка храна, а след това котката ще го ядат с удоволствие. Аз два пъти се опита да се хранят котешка храна с лекарството, тя отказа изобщо. След това се премества в старата и изпитани метода, притисна лице издигнат, пресовани от двете страни от двете страни на челюстта, така че устата е отворена, и изпълнен с медикаменти. Котката с удоволствие "почука на вратата" и се блъсна в улицата. Два дни по-късно дойдох. Това е подобно преживяване. На добър час.